čtvrtek 19. února 2015

Hodinové nákupy

Ahojte všichni...

Dnešní den byl trochu hektický.. Ve škole jsme končily dnes brzy a jelikož potřebuji boty na ples mé kamarádky který je už zítra a plus pár vyhlídnutých věcí co bych si koupila.
 Měla jsem naplánováno že pujdu do města a mamka až skončí v práci na mě počká a pojedem spolu domu, plus do mé práce podepsat nějaké papíry a na něčem se domluvit.. Přijela jsem  do Jihlavy ve 14 hod. a v 15 hodin být u mamky práce. 

Měla jsem za úkol koupit si boty na zítřejší ples a už delší dobu vyhlídlí cardigan který je pro mě ten nejkrásnější.. Je z Gate ale to bylo to první co mě naštvalo. Oni ho neměli... No nenaštve to?


Doufám že někdy nějaký který se mi bude líbit seženu.

Prošla jsem snad všechny obchody v City parku a maji tam uplné h***o. Slušné boty které jsou na podpadku ale na trošku silnějším ( ne skoro jehly ), velký problém.

Až na podprsenku z New Yorkeru bych vůbec neudělala chybu kdybych do City Parku vůbec nešla..

Takže lítání po nákupáku bylo k ničemu a příště už do žádného City Parku nejdu.. Je lepší opravdu našetřit si trochu víc peněz a vydat se třeba do Prahy. Takhle to poslední dobou dělám a přijde mi že se to vyplatí. Já si také spousta oblečení dovezu ze Španělska, takže tady v Jihlavě se snažím nakupovat minimálně...

Z mého dne jsem ale přeci něco ulovila.. Nakonec mě totiž napadlo jít se podívat k jedněm Vietnamcům kteří maji uplně všechno. Říkám si, občas tam natrefím na celkem pěkný věci, tak se tam podívám. 
Ono tihle Vietnamci maji obrovský výběr. Maji prodejnu která má několik pater a stále sortiment rozšiřují a někdy se zde opravdu dají sehnat super kousky..

Maji tam i spousta oblečení co jsem viděla na Dresslinku.. ¨

**Co si budem povídat, oblečení z takového New Yorkeru také neni příliš kvalitní. Po jednom vyprání nové tričko můžete nosit leda na doma..

Myslím si že se u Vietnamců dají sehnat celkem pěkné kalhoty, šaty ale i jiné věci. Konkrétně trička se mi třeba příliš nelíbí.

Musím říct že byla dobrá volba vydat se právě sem. 

Boty mám, což je super. na velké chození nejsou ale na ples a podobné události se hodí. 
Dále jsem koupila jedny šaty na léto které mě nadchly a dvoje legíny vzoru které také delší dobu chci.

Nakonec vše dopadlo dobře. Z nákupů mám velkou radost a určitě vám všechny věci přiblížím v měsíčních nákupech.

A nakonec menší ukázka z dnešního nákupu..









6 komentářů:

  1. same pekne vecicky!

    Pozyvam na giveaway plnu peknej kozmetiky: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/02/valentinska-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Ty růžové šaty jsou boží! a botičky se mi taky moc líbí. Máš pravdu, že Vietnamci mají opravdu hezké kousky oblečení. Často k nim chodím nakupovat, protože mě ta kvalita přijde už stejná, jako u mnohých dražších značek. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  3. Ty šaty jsou moc krásné. Já teda se snažím vietnamcům vyhnout z toho důvodu, že oblečení zapáchá. Ale někdy tam mají opravdu pěkné věci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je jedna věc která mě též štve. Ale tak, stačí vyprat před nošením alespon v ruce a zápach zmizí

      Vymazat
  4. Škoda, že neměli ten cardigan, ten vypadá skvěle.:) Jinak ty legíny vypadají super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, to mě velmi mrzí ale co se dá dělat, Doufám že během roku nějaký pěkný se naskytne

      Vymazat