čtvrtek 26. února 2015

Wishlist 2015

My Wishlist pro rok 2015

Dnes jsme se rozhodla pro Vás a pro sebe udělat wishlist věcí které si přeji a chci letos pořídit. Především se vše bude točit věcí které patří k létu ale mám zde i nějakou kosmetiku..

 Kdybych zde měla vyobrazit vše co bych chtěla, asi by se vše nevešlo. Takže sem dám pár věcí které jsou u mě na první příčce co si chci pořídit.




1. Květované šaty

Tyto šaty by měly mít v Terranově, takže při nejbližší cestě do Prahy si je chci koupit. Samozřejmě se budu řídit podle materiálu a provedení jak vypadají naživo.

2. Dlouhá sukně 

Tato je z Aukra. Stejnou nebo podobnou si musím pořídit, protože mi přijde tento typ střihu na jaro nebo léto skvělá a ani žádnou sukni nemám, takže je na čase si ji pořídit.

3.  Bílé krajkové šaty

Chtěla bych tento typ šatů. Vyděla jsem je na Dresslinku a pokud žádné podobné neseženu někde v obchodě asi si je koupím odtuď. Líbí se mi provedení šatů, které je lehké, svěží letní, vhodné k moři a krajkové šaty z módy jen tak nevyjdou.

4. Kabelka

Strašně se mi líbí tento styl kabelky, takže až poletím do Španělska v létě, určitě si ji seženu. Může být v černě nebo bych brala i ve vínové.

5. Velký náhrdelník

Už delší dobu bych si přála tento náhrdelník. Zamlouvá se mi barvy modré nebo bílé, který se mi hodí k šatům.

6. Nude paletka NYX

Letos si chci pořídit nějakou lepší paletku přírodních odstínů. Přijde mi fajn tato od NYXu.

7. Make up Loréal True Match

Dost dlouhou dobu koukám na tenhle make up ale stále mi přijde relativně drahý, takže si počkám na akci až bude za méně a uřčitě si ho letos KONEČNĚ pořídím. Hlavně si chci pořídit jeden lepší make up. Od tohodle jsem zkoušela vzorek a přijde mi tenhle make up super.

8. Loréal Superliner

Linky potřebuji, straré brzy vyschnou. Superliner jsou u mě jako první které chci vyzkoušet. taktéž se mi líbí že obsahují navíc štěteček.

9. Ninna Ricci Parfém

Parfém který u mě vede. Mám rádši sladší vůně. V létě až poletím do Španěl. tak si ho koupím.

10. Letní sandálky

Potřebuji na léto podobné nebo na malém podpatku botky. nejlépe barvy černé nebo modré.



Neni toho příliš mnoho ale všechny důležitosti tu jsou.. 





6 komentářů:

  1. Moc hezký wishlist. Ty bílé šaty se mi moc líbí a taky si je chci už dlouhou dobu pořídit. Loreal True match jsem si koupila před měsícem a jsem s ním naprosto spokojená. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné kousky. Ty bílé šaty se mitaké nějakou dobu zamlouvají, paletku nude stínů je u mně také na wishlistě. Snad se ti podaří si vše koupit. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Už dlhšiu dobu si hovorím, že začnem nosiť šaty, no stále akosi neviem pozbierať dosť odvahy - necítim sa v nich tak dobre :D Ale tieto sú krásne :)
    beelievin.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já právě moc šaty taky nenosím ale letos jsem se rozhodla že jr budu více nosit

      Vymazat
  4. krásné věci hlavně ty dvoje šatičky :)

    PS: U mě na blogu probíhá GIVEAWAY, která bude již brzy končit!:)
    www.lovies47.cz

    OdpovědětVymazat
  5. moc hezké věci, ta kabelka na ten styl se mi taky líbí :-) Myslím si že ji seženeš ale i v ČR

    OdpovědětVymazat