neděle 19. dubna 2015

Tasty HAUL I.

Konečně po dlouhé době jsem tu.. Moc se mi poslední dobou nic moc nechtělo a vůbec nemám na nic náladu. Často přemýšlím nad články které bych chtěla napsat a mám hodně nápadů, jen je uskutečnit.
Jeden z těch nápadů se ted budu snažit vypsat ted.
Jelikož miluji jídlo a ráda zkouším novinky a věci pro mě které jsem ještě nevyzkoušela, ukázala bych tady dnes pár produktů které mi za poslední dobu nejvíc chutnali.
Samozřejmě se snažím jíst trochu zdravěji ale občas sklouznu i k něčemu hoodně nezdravému..
Často se pohybuji kolem jídla takže mám hodně věcí které se mi líbí a chci je ochutnat..

Tak jdeme na ně..

**Všechny produkty jsou koupené z obchodů, nikoliv jídla vařené***


1. Bio BiFi Drink ( Hollandia ) mango- ananas : Tento nápoj jsem si koupila v práci když ho měli v akci. Měla by to být novinka od Hollandie.. Nebudu tady říkat a vychvalovat jak je to zdravé když neni.. Obsahuje dost cukru a je i tučný takže tady bych docela i řekla že tady Hollandia nalákává obalem tvářícím se zdravě.. Co se chuti týče, mango- ananas chutná dost sladnce a moc mi nechutnat. Jeho kolega Jahoda- cereálie mi chutnal daleko více.. Cena 18,90 (+/-)

2. Mokate Latte Clasic (MOKATE): Tady mě jednoznačně zlákal obal. Samozřejmě že ta krása na obrázku ve skutečnosti neni taková. Mokate vyrábí v Polsku to je jeden důvod pochybností. Tato věc obsahuje Mléčnou pěnu ( prášek ) a v měnší půlce kávu.  Zkoušela jsem to připravit si jednou ale koupím si ho znovu a vyzkouším opět jestli se více přiblížím k tomu na obrázku.  Chutově to neni nic jiného než káva s mlékem.  Cena 13.90 (+/-)

3. Hamánek přesnídávka jablečná s bezlepkovými piškoty: Miluji přesnídávky a je to jeden z dobrých věcí když máte chut na něco sladkého ale zároveň nechcete porušit zdravé stravování. Zaujala mě příměs s piškoty jak bude chutnat. Za mě výborná. Myslím si že přesnídávky jsou dobrý tip na svačinu třeba do školy.. Místo sladkých sušenek a energetáku, přesnídávka.. Ovšem záleží kterou přesnídávku si vyberete, ne každá má solidní nutriční hodnoty. Cena kolem 20 Kč (+/-)

4. Welness BIO oats cake  (NUTREND) :  Chutové choutky u mě vyvolaly i tyhle Musli tyčinky. Měla jsem možnost ochtnat jablko a jahody s brusinkami. Lepší mi chutnaly Jahody- brusinky. Jablečná mi přišla mdlá a bez chuti. Vyznačuje se velkým množstvím ovsa a je BIO proto je tak drahá. Chutově je ale úplně jiná než ty běžné od Emca. Opravdu je cítit velké množství ovsa a jemně sladká chuť. Za mě velmi kladné aroma i celková chut a stačí mi jedna a jsem najezená. Vhodná jako snídaně.   Má být bez konzervantů ALE.. Cena 18.90 Kč i více.

5. NUTREND just Fruit ( NUTREND): JOJo.. padla mi pod ruce značka NUTREND. Zajímala mě jak chutná.. Chutově je to něco úplně jiného než musli tyčinka. Ovšem tady nevítězí zdravý ale chuť..  Jsou ale BEZLEPKOVÉ. bez konzervantů, laktózy. Ochutnala jsem malinu, brusinku. Jinak tyčinka je dost miniaturní. Ovšem když se blíže podíváte na obsah tak docílíte zajímavých údajů. Tyčinka obsahuje dost cukru a tuku takže Nevím jaký měl výrobce cíl.  Pokud si koupíte místo toho Kávenky nebo obyč. musli tyčinku.. neuděláte v tomto případě chybu.
Cena 13 Kč

**Značka NUTREND na mě působí dojmem že si hrajou na kvalitního výrobce směřující zdravou výživou za kterou si účtujou celkem dost peněz... Trošku si hrajou u některých výrobků na něco co nejsou..***



6. RELAX Fruktajl broskve-mango :  Novinka od Relaxu FRUKTAJL. Relax je pro mě jeden z výrobců o kterým vím že klame obalem u hodně produktů. Ochutnala jsem už všechny druhy co jsou a nejvíce mi chutná jahoda-banán a tento broskev-mango. Je velmi hustý a obsahuje kousíčky ovoce.  Nachází se v něm cukr na jeden nápoj je to asi jedna větší kostka cukru. Ale chutově je moc dobrý. Oblíbila jsem si ho a rohodně si ho ráda koupím znovu. Dobrý tip na svačinu do školy. Rozhodně ho ale za 100 procentně zdravý nápoj nepovažuji Cena kolem 18.90 Kč (+/-)

7. Hamánek přesnídávka s Broskví, jablkem a tvarohem: Tuhle jsem si koupila dneska a ještě ji nemám ochutnanou... Zajímá mě ten tvaroh uvnitř.. Přesnídávky mi přijdou super jako svačina do školy.  Cena kolem 20 Kč (+/-)

8. Muller Mulermilch vanilka : Musím říct smutnou věc že Muller chodí přes Polsko a pak až jde k nám takže si myslím že pro východní trh ho v Polsku trochu naředí či jinak ošidí.. Jinak mi nápoj chutná, měla jsem i Pistáciový který mi moc nechutnal.. Obsahuje celkem dost tuku i cukru ale v čem ho nenajdeme. Podle mě když ho nebudete pít denně, nic vám to neudělá. Rozhodně u mě ale nepatří k produktům na kterých ujíždím. Cena kolem 20 Kč (+/-)

9. Green Tea Opuncia (TEEKANEE) : Jako první mě zaujala nádherná vůně pro kterou jsem si ho prostě musela koupit abych ochutnala..*** Samozřejmě tady nebudu vychvalovat buhví jaký je to kvalitní "zelený" čaj když neni.. To co se nám běžné značky obchodech snaží nacpat jako zelený či černý čaj nemá s kvalitou co společného. Co si budem naříkat, z běžně dostupných značek jsou Teekanee nebo Pickwick, čaje CHUTOVĚ  jedny z nejlepších. *** Běžná cena 39,90 ale já ho koupila v akci za 29,90 Kč.

10. Fitness (Nestlé) : Otázka jestli jsou lupínky zdravé nebo nejsou. Zdravé jsou ale v případě když si je budete dávat pouze ráno. Samozřejmě se v nich nachází dost sacharidů ale právě ráno by měl člověk mít jejich největší podíl. Když se jimi budete holdovat několikrát denně, rozhodně to nevede ke štíhlé linii..
Po ránu mě lupínky a podobné musli věci chutnají.. Tyhle jsem měla snad podruhé v životě. Velmi dobré a nachází se v nich jakoby celé klíčky asi pšenice. Cena 39 Kč jinak normálně kolem 70-80 Kč 500g
Koupila jsem si je z důvodu že byly v koutku PROŠLÉ POTRAVINY.. Ne že bych byla škrt na peníze ale takovým těm věcem "prošlým" v reálu nic neni. Pokud nejsou půlroku prošlé tak jim nic neni.. Znám spoustu lidí ktrý se tomuhle vyhýbají a berou to jako něco podřadného že si člověk  koupí něco v prošlých potravinách.... Při tom ani nevíte jak je to výhodné. V podstatě té věci nic neni jenom o pár dní starý datum.. Něco jiného jsou jogurty a sýry ale sušenky ale suché věci se jen tak rychle nezkazí..
Jejich normální cena je poměrně vysoká takže si myslím že lépe uděláte když si koupíte od Emca kilové balení za 60 Kč.. Na výrobku je drahá pouze značka Nestlé..



11. Skořicovník (Lapek): Na něm fakt ujíždím.. Zbožňuji tu chuť.. Je krásně měkký a hlavně o náplň neošizený.. Výborná věc a stačí Vám pouze půlka k sytosti. Jelikož tohle fakt neni zdravá potravinav žádném směru, dávám si ho jen občas. Tj. tak jednou za několik měsíců když ho někde maji a mám na něj chuť. Cena 24,90 Kč

12. Milka Oreo: Oreo jsou moje nejoblíbenější sušenky a pokud se jedná o tuhle čokoládu tak za mě je dokonalá.. Mimochodem ji měli v akci za 19 Kč takže jsem toho musela využít..

13. KUBÍK Ovocná kapsička: Byl to právě minulý rok který přišel s novinkami ovocné kapsičky v tomto speciálním balení. Jako první se pochlubily Hello který za mě maji kasičky nejchutnější.. Po čase se začali opičit i další výrobci.. I Kubík nesmí být pozadu.. Ovšem kapsičky od Hello u mě vedou na plné čáře.. Akorát Kubík (maspex) ubral na cukru a udělal lákavější obal. Tento týden je v akci v Ternu za 9.90 Kč jinak stojí 13,90 Kč



Občas nemůžu odolat SLADKÝM pendrekům. Naproti naší škole je takový malý krámek kde prodává šilhající pani takověhle zvěrstvo a láká na to děti.. Občas ani já neodolám a koupím si pár těhle krávovin.. Cena každý kus asi po 2 Kč



Nakonec nesmím zapomenout na zajdu který si dnes užíval venku sluníčka... Tan teda nepatří do sekce jídlo.. I když u někoho možná ano..


9 komentářů:

  1. Milka OREO je jedna z nejlepších čokolád, co jsem kdy jedla! :D

    http://esveronica94.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ten králíček! Také jednoho mám, prostě jsou to lásky ♥

    OdpovědětVymazat
  3. nice blog dear,follow me on gfc and i follow you back,now i follow you on google+,i hope you follow me back!!kiss

    OdpovědětVymazat
  4. To mokate-late by som aj ja určite vyskúšala :) Mám rada tieto kávy v prášku, aj keď zvyčajne si radšej veľmi nečítam obsah :D Fitness cereálie sú proste najlepšie :3 A chcela som ochutnať ten Muller nápoj, ale veľmi ma nenadchol obal, zdalo sa mi to také umelé, tak dobre že hovoríš, radšej skúsim niečo iné :)) A zajačik je neskutočne rozkošný :3
    Krásny týždeň! :)
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat
  5. toľké mňamky! a milka oreo je najlepšia zo všetkých, oreo sušienky inak nemusím, ale s tou sladkou čokoládou je to ideálna chuť!
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  6. Pozerať tvoj článok o 0:12 keď si hladný nie je moc super, ale vypadá to moc super <3
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  7. Nice pics!!!now i follow you on gfc!!!kiss

    OdpovědětVymazat
  8. Milku oreo mám taky hrozně ráda, mlsoun jeden mlsná :D. A když jsem si jednou koupila to mléko od Mullera tak jsem se divila, jak hrozně řídké bylo a už bych si ho příště asi ani nekoupila

    OdpovědětVymazat
  9. Zajímavý článek. Tyčinky Nutrend mám ráda a ochucené mléka Muller zbožňuju, hlavně příchut jahoda a čokoláda :-)

    OdpovědětVymazat