úterý 5. května 2015

Spotřebováno/duben

Čauky mňauky. Opět mám pro Vás připravený článek věcí které jsem během dubna spotřebovala. Měsíce před, jsem žádné spotřebováno nepsala ale napadlo mě proč ne. Podělit se o moje vypotřebování s někým a sdělit jak daný produkt na mě působil.. 
Brzy se chystám na cesty takže přijdou i články s tímto tématem , na které se těším až budu psát.  Také je v dohlednu i článek s jídlem.

Nebudu zbytečně prodlužovat a vrhám se na to:
** Ještě upozornění že ode mě nečekejte 20 a více vypotřebovaných produktů za jeden měcsíc**


Herbal Essences Revitalizante Chamomila, Aloe vera:  
Revitalizační šampon, s heřmánkem, aloe vera a dalšími bylinkami. Momenálně mu u mě patří 1. místo jako nejlepší šampon, zatím.
Velice jemný, svěží s krásnou vůní, která na vlasech vydrží.
V zásobě mám ještě jeden a opět se k němu chystám vracet.. Za mě tedy jasné ANO

Garnier Ultra Doux balzám: 
Už mi ležel dost dlouho ve skříni nedopoužívaný, tak na něj přišla řada. Za mě neoblíbený kondicioner a ani šampon  který k tomuto balzámu patří. Příště si ho už nekoupím.



Nivea krémový sprchový gel s kokosem: 
Má velmi voňavé a příjemné aroma. Vůně ovšem nevydrží na těle příliš dlouho. Asi bych si ho už nekoupila, možná v akci ANO ale pokavad bych ho dostala třeba k narozkám, či k vánocům od někoho rozhodně by mě tím nenaštval.



Avon pěna do koupele s konvalinkou: 
Už mám asi třetí balení. Myslím si že tato pěna pění asi nejvíc ze všech pěn co vlastní AVON. Má nádhernou a tak silnou parfemaci že i po několika hodinách ji na sobě cítíte. Za mě určitě ANO.



AVON Advance Techniques pro lesk:
Avon moc v lásce nemám ale pár věcí nemá špatných. Jako třeba toto sérum Je super, nezatěžuje vlasy. Je dobré i jako péče na předcházení roztřepených konečků. Rozhodně ale nepatří k těm nejlepším. Tento výrobek neni špatný ale neláká mě k další koupi. Každopádně doporučuji. Avon na toto sérum má často zajímavou akci.



UMA Cosmetics Báze pod make up: 
Spousta z vás ji určitě zná a má i doma. Za mě super levná ale dobrá báze kterou seženete v Tetě. Nemám co špatného bych jí vytkla. Rozhodně si ji koupím znovu.



Rimmel ScandalEyes flex :
Za mě nejlepší řasenka z drogerie. Mám ji už poměrně dlouho a jak je vidět na obale, vypadá hodně opotřebovaně. Tahala jsem ji snad všude. Vyhovuje mi a pokud bude v zajímavé akci, koupím znovu. Jedna z mála která dodá objem a neslepí mi řasy.



Loréal Paris Revitalift: Celkem fajn krém. Dá plěti takový pěkný povrch. Za mě to muže být fajn věc ale nic mě neláká ke koupi plné verze.

Vichy LiftActiv Supreme: Já vám nevím ale tenhle krém mi udělal na pleti nehezký povrch. Dost mě po něm pleť jakoby lepila a vstřebal se až po dost dlouhé době a ne pořádně. Takže propadák ale možná to bude taky tím že tento přípravek je určený pro ženy ve vyším věku.

Maybelline Better Skin: Nečekala jsem že mě až tak příjemně překvapí. Jen co vypotřebujji můj Loréal make up nebo tento bude v zajímavé akci, ihned si ho koupím


Produktů sice nebylo moc. Mě hlavně produkty přibývaji ale zato neubývaji. 
Každopádně si užijte zbytek večera a zase příště,











13 komentářů:

  1. Pěny do koupele od Avonu tak krásně voní :3 A olejíček na vlásky mám taky, dávám si ho před žehlením :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, to mě ještě nenapadlo, dát si ho jako ochranu před teplem

      Vymazat
  2. Pěkné spotřebováno. :-) Ta řasenka je dobrá. :-)
    giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řasenka je fakt super. Jedna z mála věcí ke které se chci vracet

      Vymazat
  3. Ten šampon Herbal Essences jsem taky zkoušela, je super! Na ty články z cest se těším! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám dva a oba jsou dobré. Články z cesty budou a od příštího týdne asi začnu.

      Vymazat
  4. musím pozrieť či kozmetiku UMA predávajú v tete aj na SR, lebo mám od nich očný tieň, čo som vyhrala v GA a je úplne super pigmentovaný, stále si hovorím, že to musím pozrieť, ale vždy zabudnem, takže vďaka za pripomenutie :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  5. Ta báze pod makeup vypadá suprově. Teď mám od dermacolu satin base, ale trochu mi vadí ta mastná konzistence a není zrovna nejlevnější.
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Miluju kokosové sprcháče, krémy a všechno, co má s kokosem něco společného:))
    Báze pod makeup vypadá zajímavě, nejspíš se po ni taky poohlédnu:)
    ...///Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  7. Mně šampony i kondicionery od Garnieru naopak velmi vyhovují :D a pěnu od Avonu mám už delší dobu v plánu koupit, tak uvidíme, pro jakou vůni se rozhodnu :) -L

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Terezo, dříve (je to už tak deset let zpátky) jsem moc ráda používala vlasovou péči Herbal Essences. Pamatuji se, že růžová řada krásně voněla, hlavně kondicionér. Pěny od Avonu jsem také svého času ráda používala. Teď se ohlížím převážně v přírodních vodách, ale Tvé připomenutí produktů, které jsem měla ráda dříve, je milé. :) Zvu Tě k nakouknutí ke mně a přeji krásný májový víkend, Veronika. :)
    http://wheretigerslive.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem zase s tím sérem na konečky z Avonu spokojená nebyla. Teri a myslím, že Tvá spotřeba je ok, když já tam dávám tolik, tak to nemám právě za měsíc, protože bych toho měla v článku málo, ale radši dělám vždycky články než se mi nakupí taška, co na to mám a to je tak 2,5-3 měsíce :)

    OdpovědětVymazat