pátek 8. května 2015

Tasty HAUL II.

Dobré odpoledne. Dneska máme venku krásně a já nejsem v práci. Proto mám taky čas napsat něco na svůj blog.
Napadlo mě po nakupení většího množství fotek jídla, napsat článek na téma co mi za poslední dobu chutnalo a co naopak ne...
První díl těchto článků už byl asi minulý měsíc. Jelikož mám k jídlu blízko a ráda zkouším nové produkty, mohu vám několik věcí představit.

Já se na to vrhnu..


Tuňák v rostliném oleji Giana: U mě v práci byl ten týden v akci. Měla jsem i ve vlastní štávě a oba chutnali dost dobře. Neni to vloženě tuňáková DRŤ jak to často u tuňáků bývá. Je velmi dobrý když si ho dáte třeba dovnitř housky a na vrch sýr tak to je fakt mňamka.. Nebo jen tak se sýrem, pokapat olivovým olejem k tomu olivy. Cena 30 Kč



Cereální jogurt VitaFit: Využila jsem opět akce kdy tento jogurt byla asi za 11 Kč Normálně stojí kolem 14 Kč.
Zkrátka miluji zrníčka uvnitř jogurtu a dlouho jsem tento typ jogurtů neměla.



Mysli jahody a mandle Emco: Vím že mi spousta z vás bude tvrdit nebo si myslet že pražené mysli je nezdravé. To určitě je pokud se jim budete futrovat několikrát denně. Mysli jako takové se doporučuje jíst pouze ráno v normálním množství, říká se 30 gramů, z čehož bych měla ihned hlad. Dávám si rozhodně víc než těch 30 gramů ale nedám si jich taky plnou misku. Nicméně mi tato příchuť hrozně chutná a koupila jsem si i s ořechy které chutnalo také skvěle.
Využila jsem akce kdy byly za 50 Kč



Rajčatový džus Hello:  Jednoho dne mě přapadla šílená chuť na rajčatový džus. Sáhla jsem po zn.Hello..
Co bych k němu řekla tak je to že nebyl až tak skvělý jak jsem očekávala.
Konzistencí je velmi hustý což nevadí ale chutí tak trochu mdlý. Vyzkoušela jsem i rajčatový džus od firmy RIO a ten mi chutnal daleko víc. Takže příště už ne!
Cena 30 Kč



Blueberry White tea AriZona: Už delší dobu koukám po tomhle pití a říkám si že ho musím někdy vyzkoušet. Minulý týden se stalo. Chuť borůvek se nezapře ale hrušku nikde. Chuť je velmi jemná, osvěžující a nápoj neni příliš sladký jak jsem očekávala. Hodnotím velmi kladně protože si ho určitě opět koupím.
Cena 34 Kč


Pomegranate Green Tea AriZona: Dalším druhem AriZona nápoje jsem ochutnala s granátovým jablkem a jablkem obyč. Ovšem tento druh mi přišel daleko více sladký. Musím říct že výše zmíněný borůvkový mi chutnal teda lépe. Chuť je opět velmi jemná, granátové jablko je cítit ale více je cítit obyčejné. Příště si tento druh nekoupím. Cena 34 Kč

**Neochutnala jsem ještě poslední druh ale tento víkend nebo příští určitě napravím a v dalším díle ukážu***



Houby s Octem ESSA: Vím že polovina z vás tuto potravinu absolutně nesnáší. Já miluji.. Rozhodně jsou lepší domácí ale když nejsou ty, koupené postačí. Já jim přezdívám slimáci, protože jsou hodně slizké :-D já vím, to už spousty z vás odradí :-D. Nicméně k produktu jako takovému: houby chutnají skvěle akorát nálev je moc kyselý. Každopádně mi chutnaly ale příště vyzkouším jinou značku.. 
Cena do 30 Kč



Citronová Vesna : Já vím je to sice hoodně nezdravé ale holt občas mě přepadne chut na něco co bych neměla moc jíst. Jinak Vesna pro mě je ta nejlepší sušenka na trhu.
 Strhla mě novinka Vesna citronová a můžu říct, je fakt bombová. Tu chuť prostě miluji a doporučuji vyzkoušet. Jedna sušenka nikoho nezabije.
Cena 10 Kč



Apple CORNY: Corny přišla také s novinkou s větším podílem ovocem. Nebudem špekulovat jestli je zde opravdu takový podíl jak říkají na obalu. Každopádně tahle jablečná mi velmi chutná oproti té brusinkové. Cena kolem 13 Kč 

To už je tedy opravdu všechno a přeji Vám krásně prožitý dnešní slunečný den.


7 komentářů:

  1. Miluji tuňáka v rostlinném oleji ♥ Zrovna včera jsem měla :D. A EMCO Mysli mám ráda snad všechny balení :).

    OdpovědětVymazat
  2. Tuňák Giana mám velmi ráda, jinou značku si ani neberu. :-)
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Arizona čaje mě moc nenadchly na to, jak je všichni ozpěvují, ten design je na nich asi to nejlepší :-D Měla jsem klasický zelený a potom ten s granátovým jablkem, ten byl docela dobrý :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkný nápad, to mysli bych mohla vyzkoušet, moc na to nejsem, ale třeba mi zrovna tohle zachutná :)

    OdpovědětVymazat
  5. i love Blueberry White tea AriZona !!!kisss

    OdpovědětVymazat
  6. Mňam, houby ty miluju a mohla bych se jich ujíst na spoustu způsobů :) Arizona Tea bych taky chtěla ochutnat, jen mě vždycky v Tescu odradí ta cena :D

    OdpovědětVymazat