úterý 7. července 2015

Food Haul

Hezký červencový večír.. Dnešní článek bude zaměřen na naše chuťové buňky. Jelikož pracuji brigádně v obchodu Terno a jídlo mám všude kolem sebe, snažím se toho využít.. velmi ráda zkouším, ochutnávám novinky nebo věci které jsem ještě neměla.. Dost často mě zlákají i reklamy v televizi.
Ukáži vám produkty které mě za poslední měsíc zaujali..


 Jogurtový energetický nápoj Big Shock ( černý rybíz )
První produkt mě vůbec nenadchl. Obyčejný. více naředěný jogurt nakyslé chutě, který je nacpaný akorát chemiemi..
Chtěla jsem ho ochutnat protože mě zaujalo že existuje i jogurt Big Shock
Cena kolem 20 Kč



Cottage Cheese - Nikdy jsem tento mléčný produkt neměla v lásce, i přes to jak jsou zdravé tyto sýry..
U nás v práci byl týden v akci a zároveň jsem chtěla těmto sýrům dát poslední šanci.. Musím říct že si mě nakonec dostal..
Chutná skvěle..
Bohužel co musím podotknout, je vyroben v Polsku a těžko říct jak to a z čeho vyrábí.. Nechci kritizovat poláky ale ne jednou se našli nekvalitní potraviny..
TIP: U mléčných výrobků a jiných potravin často neni uveden výrobce ale pouze prodávající. u ml. potravin to zjistíte označením někde na obale zkratkou země a čísly v kroužku.
 Cena 20 Kč


U mléčných výrobků stále zůstáváme

Président Rondelé - Podle obrázku kozy asi poznáte že jde o kozí sýr.. No kozí, spíš kozím pachem nafermentovaný. Kozího sýru je zde minimum. Přesto kdo má rád chuť a pach koziny přijde si na své ( neříkám že každý ). Já osobně kozí sýry a produkty z kozího mléka miluji, ochutnala jsem i pravé kozí sýry aj. 
Hůř se roztíra protože se tak jakoby drobí. Výrobek kupodivu polský neni.

Cena kolem 35 Kč





Nutrend tyčinka ( pekanový ořech ) - Tyto tyčinky si občas dopřávám ke svačině. Rozhodně nejde říct že jsou to tyčinky vhodné pro lidi držící dietu.. 
Spíš je to taková pochoutka kdo má rád tyto ořechové tyčinky. Chutnají dobře ale pouze tyto ořechové, ovocné mi už tolik nechutnají. Co bych jim ale vytkla je větší množství arašídů než pekanových ořechů.

Cena 10, 90 Kč



Easy Sandwich - Novinka na kterou znáte určitě reklamu. I mě tyto pomazánky zlákaly a překvapily Zatím jsem ochutnala tři druhy. Tu nejlepší tuňákovou nemám vyfocenou.
Tato novinka obsahuje pomazánky a paštiky, zatím jsem ochutnala pouze pomazánky.
Olivová je velmi dobrá ale je tak trochu pro někoho nakyslá..  Je vhodná na svačinu, produktu uvnitř kelímku neni mnoho.
Pomazánka mi chutná a rozhodně není moje poslední.
Cena 21,90 Kč 



Další druh této novinky je pomazánka s karotkou. V porovnání mi tato přijde daleko jemnější a ne tak nakyslá.. Je o trochu chutnější než olivová..

Doporučuji tyto pomazánky minimálně vyzkoušet, hlavně tuňákovou, ta je výborná..



Bona Vita Dobré z Ovsa - Delší dobu po ránu snídám tyto křupinky a doslova jsem se do nich zamilovala. Jsou lehké a s mlékem nebo jogurtem mooc chutné. Na snídani ideální. Dokonce je mám daleo radši než zapékané musli od Emca které také zbožňuji.

Cena 35, 90 Kč


Teď něco pro milovníky tmavé čokolády.
J. D. Gross Amazonas - Už delší dobu na tyto čokolády koukám a velmi mě lákali. Posledního června jsem neodolala a koupila si ji.
Ačkoliv tmavá čokoláda mi nikdy nic neříkala, tak tato je vyjímkou. Já vím že pořád Lidl chválím ale mám k tomu důvod.. opravdu výborná, nešizená čokoláda, navíc v krásném obalu..
Vhodná i jako dárek někomu..

Cena 35 Kč



Teekanne zelený čaj s opuncií - můj oblíbenec který mám ráda po ránu.
Vřele doporučuji.. Spousta z vás ho jistě zná..Nádherné voní..

Cena 39,90 Kč


Aloe vera Juice vs.  Aloe vera Green tea
Určitě znáte.. Někdo ho miluje jiný nenávidí.. Každopádně za mě je tento nápoj ideální na osvěžení v horkém počasí. Ochutnala jsem spousta Aloe vera drinků běžně dostupných v obchodech ale tento mi přijde jeden z nejlepších...
Který mi přijde lepší? Se zeleným čajem mi přijde lehčí a méně sladký.

Cena 20 Kč v akci 500ml





Zlatopramen Radler s grapefruitem
Pivo nepiju ale ochucené piva mám ráda a občas i něco nového vyzkouším..
Překvapila mě jemná chuť, chutnal mi daleko víc než slavný Birel.. Velmi mě chutnal a určitě si ho koupím někdy znovu..

Cena v akci překvapivě za 12, 90 Kč


Znáte Panna Cottu?  Do nedávné doby jsem pouze kolem ní chodila v obchodě ale stále si ji nekoupila..
Motivovaly mě blogerky které měly v Brandboxu právě Panna cottu.. Dostala jsem na ni chuť, neváhala a jednoho krásného dne si ji udělala..

Na Panna Cottu jsem potřebovala prášek Panna Cotta Dr. Oetker a jednu smetanu ke šlehání. Koupila jsem tu nejtučnější co měly, ať je to dobré..


Vše jsem udělala podle návodu na zadní straně Panna Cotty, a ?


Borůvky a maliny jako na obrázku nemám, tak jsem využila jahod ze zahrádky.. Já myslím že se celkem povedla.. navíc chutnala dobře.. Příště zas..


Pro dnešek to je všechno. 
Ochutnali jste některý z těchto výrobků nebo ani jeden ?

9 komentářů:

  1. Upřímně se ani nedivím, že ti ten jogurt nechutnal, já jen když to vidím, tak je mi z toho zle.. :( absolutně nemám v lásce tyto energetické nápoje, potažmo další produkty z dalších řad.. :( A musím souhlasit s cottagem, tento je nejvíc!!! Miluju ho s okurkou a nastrouhaným sýrem :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já nezkoušela žádný z tvých produktů, ale zkusila bych klidně ten zelený čaj :)

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
  3. Mňam, cottage já mám ráda moc a panna cotu taky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mňáám tie čokoládky sú super :) Amazonas je fájn no ja som mala radšej tu menej percentnú, aj keď viem, že táto je zdravšia :3
    Pekný príspevok.
    Zároveň všetkých ktorých baví svet kozmetiky pozývam na moju súťaž o tri kozmetické balíčky . Dúfam, že sa zúčastníš. :)

    http://everydaywithlola.blogspot.sk/2015/07/summer-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. Aloe vera milujem :D hlavne v lete ako píšeš :D na osvieženie :)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky miluju Dobré z ovsa! Zatím jsem měla jen úplně obyčejné, koukám, že ty máš s brusinkami. :) A panna Cottu asi teda taky vyzkouším, když píšeš že byla dobrá :))
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
  7. Zajímavá je též služba Zajíc v krabici - tam se většinou zaměřují na zdravé a fair tradové výrobky :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tu Easy Sandwich musím vyzkoušet.. Aloe Vera pití miluji!

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovědětVymazat
  9. Díky moc za tenhle food haul. Já bych osobně byla raději za nějaký haul s oblečením, ale ani toto mi nevadí. Nicméně, pokud by tě i to oblečení zajímalo, tak se zkus mrknout třeba na stránky onlinesekac , odkud si beru oblečení já a pravidelně na svém blogu dělám hauly také.

    OdpovědětVymazat