úterý 13. října 2015

Zapomenuté spotřebováno

Pěkný večír
Už zase pěknou dobu jsem nic nenapsala. Zřejmě to bude tím že nemám poslední dobou moc čas ani chuť něco vymýšlet. Občas zas přijde doba kdy mám plánů až příliš. Čas běží rychle a mě absolutně nepřijde že už je zase půlka měsíce za námi a listopad na krku. Škola je zase plně rozjeta, přibylo i spousta nových známek a zatím začátky vypadají slušně, jen aby to vydrželo. Co se týče mých výsledků ve škole, říkám si že nade mnou musí stát všichni svatí. Kolikrát si říkám jak mi ten učitel mohl dát tak dobrou známku.

Když tak prohlížím počítač co kde mám, nacházím složku s pár nezveřejněnými vypotřebovanými věcmi z prázdnin.  Jak se mohla vloudit chyba, jak jen je toto možné. Nedá se nic dělat a výrobky vám ukáži až teď.



Tresemmé Liso Keratina : Po přečtení spousty kladných recenzí a reklamě v televizi na tento produkt má myšlenka byla jasná.
V dárkovém balení se s nim spolu nacházel kondicionér lak na nehty a lesk.
Co bych řekla k šamponu: super šampon který nezklame ani nenadchne, rozhodně mám v plánu pořídit si jinou verzi této značky.
Cena 4,50 Eur



Super pasta která mi perfektně vybělila zuby, už používám další balení. Sice mě mrzí malé množství s cenou ale když plní účel tak mi peněz není tolik líto. Rozhodně doporučuji čistit si s touto pastou pravidelně a poznáte rozdíl. I mamka na mě poznala výrazně bělejší zuby.
Cena kolem 60-70 Kč


Balea sprchové gely aneb letní osvěžení :-)
Rozhodně doporučuji. Hlavně Balea s Kiwi je nejlepší. Vůně je dost výrazná osvěžující, zkrátka v létě vám udělá dobrou službu. Shimmer efekt u kiwi sprcháče se bohužel neprokázal.
Cena kolem 30 Kč ( oba )



Už se sice teď nehodí ale musím ho ukázat.
Lepší opalovák neznám a příští rok kupuji znovu. Ideální pokud se nechcete mazat rukou obyč krémem a jste na písečné pláži. Jediné co bych mu vytkla je velikost a množství uvnitř. Vydržel mi opravdu chvilku a musela jsem dokupovat.
Cena kolem 150 Kč


Velmi známá a chválihodná věc kterou zná každý. Na to že se hodí více pro suchou pokožku, nevadil mi pokud jsem si ho nedala na obličej. Zapůsobil na mě příjemnou parfemací. Za mě lepší než mastné Nivei.
Cena 3,50 Eur ( jako u nás )


Rexona Maximum Protect. mě doprovázela celé léto a opravdu si ji nemůžu vynachválit. Mám už novější verzi a jen čeká až dopotřebuji aktuální deodorant. Určitě znáte a spousta z vás ji miluje též jako já.
Cena kolem 130 Kč



Poslední vyzkoušený ze všech vlhčených od Baley a právě tyhle poslední jsou pro mě ty nejdokonalejší. Tyto se zabývají smíšenou pletí a to je to co hledám. Mohli by si jen odpustit pro mě nepříjemnou parfemaci.
Cena 45 Kč


V dm jsem nikdy na tuhle značku Lirene nekoukala až tenhle CC krém vše změnil
Po nanesení jsem se zděsila v zrcadle černošky ale po 10 minutách krém změnil barvu a adaptoval. Na pleti mi vydržel celkem dost dlouho a vypadal velmi dobře. Jen bych ho nedoporučila pro suchou pleť.
Celé balení stojí kolem 199 Kč



Cien kondicioner : ačkoliv Lidl miluji, tenhle kondicioner je děs běs. Myslím že tohle je jiná řada než ten super slavný který vyhrál dtest ale i ten jsem vyzkoušela, ten mi naštěstí přijde fajn. U tohoto produktu se mi nelíbí ani obal a celkový produkt protože neplní funkci.
Cena 30 Kč


Nazvala bych tento produkt jako zředěný olej pro lesk.
Nebyl vyloženě k ničemu ale zázračný také ne. neurazí ani nenadchne. Já už si ho nepořídím protože na trhu je spousta jiných produktů které stojí za to. Výsledný efekt po nanesení vypadá splihlý.
Cena kolem 70 Kč + -


Do spotřebováno jsem zařadila i tuto zatvrdlou tužku Rimmel Scandaleyes.
Byla skvělá, výborně pigmentovaná ale tak měkká natož aby šla ořezat. Navíc rychle ubývala.
Cena 80 Kč


Ode mne by to bylo vše a já se těším u dalších článků. 







2 komentáře:

  1. Tvoje výrobky jsem ještě nezkoušela, ale zaujala mě Rexona. Mezi mé nejoblíbenější antiperspiranty patří ty od Garnier, ale všichni Rexonu chválí, tak ji budu muset taky vyzkoušet. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Great products!!!
    Have a good week!!! and my g+ for you!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    OdpovědětVymazat