středa 30. prosince 2015

Co jsem našla pod stromečkem?

Follow my blog with Bloglovin Čauky mňauky, dnes máme předposlední den v roce, 6 dní už uteklo od Štědrého dne a já se stále nepochlubila svými dary.
Možná už jste z těchto článků zahlcující celý blogerský svět otráveni ale co by to bylo za blogerku která by se nepodělila o svou radost z Vánoc.



Dny se nám pomalu krátí a za pár chvil už zase budeme sedět ve škole nebo dřít v práci proto abychom si našetřily třeba na letní dovolenou.
I přes všechny své povinnosti musíme myslet pozitivně a občas si udělat menší radost, brát věci z nadhledem a nedělat z komára velblouda.

Jak už jsem psala, dnes to bude chlubící článek ale říkám že to nejsou žádné dary za tisíce.

Vánoce 2015 pro mě znamenaly klid a to v pravém slova smyslu, tudíž letošek byl pro mě velmi vydařený. Jak doma, v práci a v mezilidských vztazích s protějškem i okolím. Dárky už se stali takovou třešničkou za tím vším.



Tak nebudu zdržovat a jdeme se na ně podívat. Vezmu to tak náhodně...


Welnes růžičky. Letos se mi sešli rovnou dvě balení. Jedno je určitě od bráchy a druhé od mamky. Ráda je používám při vyvalováním se ve vaně. Líbí se mi jak obarví vodu :-) a jejich vůně je mýdlovo květinová..



Nene, není mi pět ani deset :-) . Tyhle krásky mi udělaly snad největší radost. Co dodat...


Organizátor na mojí sbírku kosmetiky. Dávala jsem na něj našim typ a jsem spokojena. Vadí mi když se mi věci furt někde povalují, nebo se na ně práší.



Z kosmetiky jsem pod stromečkem našla tři tyto sprchové gely, které se rozhodně neztratí.. Teď si alespoň delší dobu nemusím kupovat sprcháč :-) Sprcháč neurazí ani nenadchne a jako dárek to není špatná věc. Od Avonu mě sprchové gely kolikrát příjemně překvapili.


Planet spa krém na ruce a nohy. Já ho využiji spíš na ty nohy. Moc příjemně voní a chválím a jsem nadchnuta krásným obalem.

Avon Skin So Soft suchý olej - Z tohoto produktu, mám velkou radost ačkoliv jsem mu z prve moc nedávala. Krásně voní a ačkoliv parfemace od Avonu moc nemusím, tento je vyjímkou. Hrozně pěkně voní a na pokožce dlouho vydrží.


Další krasavec z pěn, tentokrát orchidej s vanilkou.  Tyhle pěny mám z Avonu nejradši a pěna nejdéle vydrží.



Make up podkladový krém. Už dlouho mám v plánu si ho koupit ale stále jsem se k němu nedostala, až Ježíšek mi ho nadělil. Prvním zdáním se jeví celkem slušně.



Masku na vlasy jsem potřebovala a byla mi nadělena tato, z řady Argine Resist. Mimochodem tuto řadu mám v péči na vlasy moc ráda a tak mi maska udělala opravdu radost.


Čaje s hrníčkem. Tak na ten velký hrníček jsem se děsně těšila. Jelikož stále něco musím pít, jsou k tomu nutné i hrnky a tak se mi tento velký velmi šikne. A čaje? Piji každé ráno buď černý a nebo zelený. Brusinku mám nejraději.


Další sada zelených čajů od Teekanne. Teď mám zásobu čaje na půl roku dopředu :-) No já jsem schopná to všechno vychlastat daleko dříve.


No a na moji zásobu čajů jsem dostala i takovouhle skříňku. Barvou a stylem se mi skvěle hodí do pokoje.


Žirafa - dekorace do pokoje


Polštářek s tygřím vzorem :-) 


Moje mamka to vzala letos ve zvířecích motivech. U televize se pěkně zachumlat, proč ne. Říkám si až se budu stěhovat tak rozhodně taky přijdou vhod. 



Velkou radost mi udělal náhrdelník. Je vidět že mi někdo čte myšlenky a ví co bych tak mohla potřebovat.




Babička s dědou řeší Vánoce obálkami s penězi. Od nich mi tento způsob přijde nejrozumnější a tak si za darované penízky něco pěkného pořídila s tím že mi ještě zbylo. Už pár měsíců přemýšlím o novém Tangle Teezeru a tak přišel ten osudný den a pořídila rovnou dva :-*

Tak to byl poslední článek v duchu Vánoc, příště se těšte na finální článek v tomto roce který bude už zítra :-)

A na závěr ještě písnička..

Zara Larsson :-*



Zítra je Silvestr. Jaké plány máte?
Ráda se dozvím v komentářích

8 komentářů:

  1. Úžasné vecičky. Všetko by som hneď brala :P ♥

    Zároveň by som ťa chcela srdečne pozvať ku mne na GIVEAWAY v ktorej si môžeš zasúťažiť aj o voňavé produkty značky Yves Rochcer ♥

    OdpovědětVymazat
  2. krásné dárečky :) tangle teezer je opravdu nejlepší <3

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné dárky! Moc se mi líbí organizátor na kosmetiku :))

    Chapter #12 of 2015

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné dárky :) Moc se mi líbí náhrdelník a krabice na čaj i ta sada čaje s hrníčkem

    OdpovědětVymazat
  5. Moc krásné dárky jsi dostala. Taky nejraději dostávám peníze, kdy si můžu koupit co chci. Vybrala sis nádhernou barvičku tangle teezeru. :-)
    http://www.vmemzivote.blogspot.sk/2015/12/souhrn-meho-blogovani-za-rok-2015.html

    OdpovědětVymazat
  6. Tangle teezer si také hodlá pořídit, dostala jsi samé super věci, také mám radši praktické dárky pod stromeček. Nebo kosmetiku,aspon mi rodina nadělí produkty na dalších pár měsíců. Já mám dneska plány .. válet s s přítelem u televize a sníst spoustu chlebíčků.

    co jsem dostala k vánocům

    OdpovědětVymazat
  7. Safari styl je hodně v kurzu, koukám, že nejsem jediná maniačka :D

    OdpovědětVymazat
  8. Krásne darčeky tie čaje by aj mňa veľmi potešili nehovoriac o sprchových géloch.

    OdpovědětVymazat