neděle 27. prosince 2015

Spotřebováno

Konečně je to tu, konečně jsem sebrala všechnu sílu a nafotila spotřebované produkty. Už jsem musela, taška se naplnila.

Dneska mám fajn náladu a to ačkoliv už zase chodím makat do obchodu do kterého mám značnou motivaci proč tam chodit.  Mám spoustu plánů, snů co bych letos chtěla a tak jim musím jít trochu napřed. Však každý máme své sny a věci pro které jsme schopni udělat všechno na světě.

Já si dny stále užívám, poslední den co dojídám bramborový salát.. To si asi pomyslíte, třetí den a ona ještě žere starý bramborový salát. Dnes s vinnou klobásou, neboli moje nezdravá večeře, ale už se musím krotit.. haha, to známe :-)

Nebudu natahovat a vrhnu se na to.


Taška sice není vrchovatá ale některé obali mi v ní leželi už dost dlouho a tak to chtělo.



Oriflame nature secrets sprchové gely 1. Mentol a maliny
                                                                 2. Levandule s fíky

První sprcháč v sobě obsahuje malé kousíčky a tím pádem spadá jako peeling. Vůně super, výdrž dobrý ale částečky jsou dost tvrdé a špatně se rozpouštějí takže pro citlivou pokožku nic moc dobré.
Pokud bych tento sprch. gel dostala tak fajn ale sama bych si ho nekoupila.

Druhý kousek už je o ničem jiném a naprosto jsem si ho zamilovala a rozhodně kupuji další balení. Peelingové částečky neobsahuje a ta božská vůně unese snad každého.
 Za mě ANO


Šampon Herbal Essences pro suché a poškozené vlasy - Můj velký oblíbenec a zároveň poslední vyzkoušený druh z celé řady. Za mě byl velmi dobrý, nezklamal a oproti jeho kolegům i překvapil že se mi po něm nemastily tak rychle vlasy a jeho vůně dostane každého ale to je celá řada Herbalu.
Za mě ANO.


Denk Mit - věc která by měla vyčistit odpad v myčce.
Já vím že tohle do kosmetiky nepatří ale naskytlo se mi to ale nezaznamenala jsem nějaké extra účinky tohoto produktu. Takže příště už NE.




Avon Senses sprchový gel - Takový normální sprchový gel. Žádný objev ale ani propadák. Vůně příjemná ale po umytí na těle nic necítíte. Za mě už NE.


Garnier Color Naturals ( světlá blond ) - Kdysi výhra v jedné Giveway. Barva byla na mě moc tmavá ale zase se mi líbí že je k vlasům šetrnější než ostatní barvy. Já už bych si jí nekoupila, kvůli odstínu.



Calypso houbičky 2 ks - Není co dodat. Pro mě stálý pomocník v umývání obličeje.
Znova určitě ANO.


Avon Advance Techniques - Olejíček na vlasy který na mě působil že mi spíše zatěžoval vlasy a nijak jim žádnou výživu či viditelné zlepšení nedal.
Pro znovu koupi NE.


Balea Badestick ( koupelová bomba nebo tak nějak... ) - Z inspirace od ostatních blogerek jsem náhodou v Dmku zahlédla tyto koupelové tyčinky a jen tak na zkoušku sáhla po této malé která byla navíc za super cenu a jsem mile překvapena.
Myslím s že ale tyhle chemické "wellness" tyčinky nejsou nic zdravého pro tělo ale jednou za čas proč ne.
Příjemná vůně vanilky a kousíčky ve vaně na mě evokovali k další koupi této hezké věci. Určitě ANO.


Alpa - Kupodivu desetiletí nezměněný produkt je pro mě nezbytnou pomůckou s bojem proti akné. Když se mi udělá akné, jednoduše na pupínek přetřu Alpou a do druhého dne večer je pupínek pryč ale pozor na oči když začínáte!



Adidas Natural Vitality - Celkem slušná voňavka ale na mě působila moc sladce až levně, byla to spíše taková nouzovka. Už NE.



Pantene 3 minutová péče - Super věc. Zanechalo vlasy jemné, zacelené, dobře rozčesávatelné. Tehdy jsem dostala od kamarádky celou sadu s několika těmito péčemi které snad nejsou ani z ČR. Škoda, určitě bych koupila znovu.


Oriflame řasenka Giordani - Nejhorší řasenka kterou jsem měla v rukách. Obal pěkný ale líčení a ty slepené řasy, děs běs.. NE!

NO Name řasenka kterou jsem dostala a zkusila jenom jednou. Štípe do očí, je moc tekutá a smrdí. Takže NE!


A poslední vzorečky...

Ryor Proti zarudnutí - Nic moc jsem nezaznamenala ale nezanechával lepivý film na pleti. V plném balení Ne!

Ryor Sérum na oční okolí - Za mě žádné pozitivní ani negativní výsledky takže NE!

Vichy Neovadol - jelikož je tento krém vhodný pro smíšenou pleť, dělal mi hezký sametový povrch na obličeji. V celém balení ANO ale znám lepší produkty..


Sečteno, podtrženo. Dnešní spotřebováno bylo spíše pozitivní až neutrální. Žádné extra hitovky ale ani se neukázalo tolik propadáků.

Už se mi opět hromadí taška, takže se těšte zase na další spotřebován, kde budou daleko zajímavější produkty...

Posílám pac a pusu, dobrou noc a sladké sny...




5 komentářů:

  1. jo jo, zlatá Alpa, ta mi bývá také častým pomocníkem a musím se pochlubit :D, alpa pochází od nás :3 - my toho tu moc nemáme, tak jsem musela to zmínit. :D. Mimochodem díky za typ s tou bombou, vaniklu miluji a do Dm chodím, tak se po tom určitě kouknu. Ostatní výrobky neznám, nebo jsem je nějak nezaznamenala, tak nemůžu posoudit... :)
    Přeji ti hezký slunečný den.

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Sprcháč z Oriflame s vůní fíků a levandule už mám taky podruhé, protože ta vůně je prostě hezká a já mám na sprcháči ráda, že tu vůni pak cítím i ze sebe :)

    OdpovědětVymazat
  3. Terezko já jedla řízek a salát tři dny po sobě u našich a to k obědu i k večeři (teď už to zas rok nechci ani vidět :D)

    A teda moc se mi nestává, že bych u nějaké blogerky viděla věci ve spotřebováno, z nichž jsem žádnou nezkoušela, ale z těchhle teda ani jednu. :) Láká mě ten šampon Herbal Esences a taky sprcháče oriflame, my jsme avoňáci v rodině a vždycky mě lákalo zkoušet spíš z oriflame.. :)

    Janina
    bloggopis.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Bramborový salát? Myslím, že už ho nějakou delší dobu nechci ani vidět. :-D Včera jsme snědli poslední zbytky a stačilo. Ty sprcháče od Oriflamu mám taky, akorát s vůní manga a moc mě neuchvátily. Od Adidasu jsem si zvykla kupovat vůni fruity rhythm. Moc hezky mi voněla. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Já měla jen z tvých spotřebovaných tu tyčinku do vany, kterou jsem použila minulý rok na Silvestra, ale vůbec mi nesedla, protože mi celkem smrděla a strašně nám zaprasila vanu :D

    TOP Kosmetika Roku 2015

    OdpovědětVymazat