pátek 8. ledna 2016

Beauty Wishlist pro rok 2016

Pěkný páteční večer.
Po dnešním dnu jsem ráda že už jsem doma ze školy. První týden ve škole a mě přijde jako by ty prázdniny byli před půl rokem.
Už to tak bývá leden se zdá být měsícem relativně dlouhým, chladnýma ne moc příjemným.
Tento týden mi přišel balíček kosmetiky od For Life a v průběhu snad příštího týdne i pár věciček z dekorativky, to vám ukáži ale až vše budu mít po hromadě.

Jak víte měsíci leden vládnou povánoční slevy a spousta z nás na ně čekala. Ačkoliv jsem si letos v duchu dala takové předsevzetí, neutrácet za věci které tak nutně nepotřebuji, povánoční nákupy mě tím nechávají chladnou. Navíc to jsou většinou zimní oblečení a toho já mám dosti. Spíš čekám až nastanou v obchodech a e-shopech větší výběr letního oblečení. Zatím odolávám a nehodlám předsevzetí zatím porušovat.

Abych předsevzetí plnila, napsala jsem si dva wishlisty abych měla jasno co opravdu potřebuji pro svou spokojenost. Jak je budu plnit v roce to se neví. Samozřejmě že si jistě koupím i něco navíc ale nechci nic přehánět.

První Wishlist je složen čistě jen z kosmetiky.  A co v něm najdeme...

Najdeme v něm i resty z minulého roku které jsem si nepořídila.

1. Tony Molly vajíčko - Pro ty co nevědí, je to vajíčko které obsahuje přípravek na vyčištění pleti a stáhnutí pórů to i na mastnější, pórovitou pleť, kterou trpím a už minulý rok mě lákalo. Nakonec místo něj pořídila něco jiného a tak letos bych chtěla tento rest z minula už konečně splnit.

2. Kosmetika Wet n Wild - kosmetika která mě dostala svými skvělými výrobky, dobré cenové kategorie a tak bych chtěla rozhodně zkusit i další produkty jako například rtěnky nebo tužko-rtěnky či jak se tomu říká.
Značku bych přirovnala ke Catrice.

3. Novinka Max Factor make up Miracle match - poprvé jsem ho uviděla v reklamě a následně na něj šla podívat do obchodu. Přišel mi dobré konzistence, odstínem mi sedí a láká mě vyzkoušet něco od Max Factor, protože tato značka je ode mě ještě stále moc nepolíbená :-)

4. Štětce nejlépe zn. Beter - ráda bych pár štětců zaměřené na oči. Španělská značka Beter vyrábějící kosmetiku a pomůcky. Jejich štětce se mi zdají být kvalitní a srovnala bych je k Real Techniques.
* Tato položka není taková nutnost ale ráda bych.*

5. Dekorativka Sleek - velmi mě lákají paletky, což je také rest z minula. Dále se mi líbí i rtěnky nebo tria tvářenek, tak uvidím :-)

6. Parfém - Toužím po parfému hodící se spíše na jaro/léto. Na letišti mě silně nadchly parfémy Burberry, Tous nebo Loewe.

Tak to by bylo z věcí vše. Nejdůležitější položkou pro mě hraje univerzální paletka např. Sleek a parfém. To ostatní už je jen pro mojí nadspokojenost.

                                      Ode mne je to také vše a těšte se ještě se na wishlist s oblečením
                                                                        Ještě písničky :-)



Lana del Rey








13 komentářů:

  1. Sleek paletky určitě doporučuji, sama jich mám několik a nemůžu si stěžovat! Hlavně konturovací paletka, přesně ta, kterou ukazuješ - má perfektní rozjasňovač a bronzer, tvářenka je pigmentovaná až moc a lehce se to s ní přežene :-)
    Definitely Different

    OdpovědětVymazat
  2. s žádnou kosmetikou z tvého wishlistu zkušenosti nemámm, takže nevím zdali bych si ji do svého wishlistu přidala nebo ne. Každopádně to vajíčko vypadá fakt dobře, jestli si ho pořídíš dej určitě recenzi. :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Držím palce ať si celý wishlist splníš. To vajíčko vidím poprvé, ještě jsem ho nikde neviděla, tak děkuji za tip a jdu se po něm podívat. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Super wishlist, Teri. Snad si vše pořídíš! To vajíčko vidím poprvé :D A parfém od Burberry mám taky na mém zatím nevytvořeném wishlistu :D

    OdpovědětVymazat
  5. Fajn wishlist :) Paletku Sleek bych moc chtěla také :)
    Ginger

    OdpovědětVymazat
  6. Od Sleek bych ráda vyzkoušela set rozjasňovačů :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkný wishlist a písničky :) já bych taky ráda vyzkoušela ty paletky od Sleeku a parfém musí vonět skvěle ;) já teď hledám nějakou novou vůni, tak si tuhle očichám :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  8. Jááj ty Tony vajíčka jsou tak roztomilýýý :D Ty musím mít!
    Michelle B

    OdpovědětVymazat
  9. Great selection!!! Happy 2016!!!
    Have a good week!!! and my g+ for you!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    OdpovědětVymazat
  10. Všetky beauty veci sú super! :) Určite si ich počas roka všetky pekne postupne zaobstaráš ;)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  11. Naozaj krásny wishlist tie vajíčka vyzerajú skvelo aj ja by som jedno chcela a o paletách ani nehovorím :)

    OdpovědětVymazat
  12. Dobrý wish list :).
    Na to vajíčko jsem četla ne úplně dobrou recenzi, ale třeba tobě sedne jinak a navíc ten obal to je prostě must have! :3
    Štětce mám na wishlistu také a kosmetika sleek je super, tenhle rok už jsem stihla nakoupit dvě paletky a sadu štětců právě od sleeku :D!

    OdpovědětVymazat