neděle 31. ledna 2016

Spotřebováno

Vítejte u článku SPOTŘEBOVÁNO. Tentokrát musím zdůraznit že se mi povedlo něco málo vyřadit. Což jsou věci které mi nesedí, válí se mi doma pár let, však to znáte samy. Které z Vás v šuplíku neleží nějaká věc rok a ještě jste na ni ani nesáhly nebo pouze jednou a nikdy více.

Tentokrát se mi i povedlo nahromadit věci spíše lepší ze kterých mám dobrý pocit, někdy to totiž bývá naopak.



Výrobků je celkem 18.


1. AVON Pěna do koupele s vůní růží - mám už několikáté balení. Pěna dobře pění, vydrží, nevysušuje a navíc po ní krásně voníte. Cena kolem 65 Kč +/-


2. ORIGINAL SOURCE, Vanilka a maliny - Stačí přičichnout a okamžitě si vás získá. Kam se hrabou slavné Aoma Rituals. Nádherná vůně, bohužel na těle moc dlouho nevydrží, příště chci zkusit jinou vůni.

3. DERMACOL, Aroma Rituals, Sladké Mango - Velmi osvěžující ale dost sladká vůně. Musím ale podotknout spolu s rebarborou jedna z nejvoňavějších. Rozhodně existují ale lepší sprcháče.


4. GLISS KUR, kondicioner pro hloubkovou regeneraci - Nevím co si o tomto výrobku mám myslet. Propadák rozhodně není ale extra objev též ne. V pohodě kondicioner po kterým dobře rozčešete vlasy, trochu je uhladí ale víc od něj nečekejte. Já už si ho tedy nekoupím protože vím že na trhu určitě najdu lepší.


5. GARNIER Mineral, Action Control 48 h - Nic moc antiperspirant. Skoro nefungoval a měl divnou parfemaci. Za me rozhodně ne.

6. NIVEA Invisible Black&White - Pohodový deodorant, zabraňuje pocení, parfemací nevtíravý. Doporučuji, není mu co vytknout.


7. BALEA, Peelingová maska pro normální až smíšenou pleť - Super produkt který nedráždí oči, velmi dobře vyčistí pleť a zároveň ji nevysuší. Za cenu kolem 50 Kč rozhodně doporučuji vyzkoušet, alespoň pro ty kteří trpí akné nebo mají smíšenou či mastnější pleť.


8. LORÉAL Casting Creme Gloss - Skvělá barva která z vás neudělá žlutý kuře. Rozhodně doporučuji a neváhám pro koupi dalšího balení.


9. ORIFLAME, Face Lotion, Oily skin - Denní Tea Tree krém pro mastnou pleť. Oriflame konečně nabízí výrobek co stojí za to. Rozhodně je lepší než kde jaké ty z drogerky. Krémové, lehké složení, vůně typická pro Tea Tree složky, Vyloženě pro mastnou pleť se mi nezdá být ideální ale pro tu smíšenou Ano. Určitě doporučuji vyzkoušet, stojí pár korun, to je kolem 80 -90 Kč

10. ISEREE, No zkrátka vlhčené ubrousky z Lidlu které nezklamaly - Důležitý pomocník téměř kdykoliv, na cokoliv. Utření rukou, když máznete vedle s řasenkou, na utření stolu či prostě čehokoliv. Cena 20 Kč, Oproti těm z Kauflandu nejsou nijak parfemované, což oceňuji.



!!VYŘAZENO!!

11. AVON, Clear Skin Profesional, Gelová slupovací maska - Já jim dám profesional až jim bude špatně. To že maska nemá žádné účinky ještě dobrý ale to že ani nejde sloupnout z obličeje už je moc. Navíc ta parfemace taky žádná sláva. Toto už nikdy více.

12. AVON, Foot Works, osvěžující sprej na nohy - O tomto výrobku nemohu říct toho tolik. Použila jsem jej pouze dvakrát ale účinky nezaznamenala. Nohy se mi nepotí a tak pro něj nemám moc využití, tudíž poputuje nejspíš k mamce.


13. ESSENCE, limitka Happy Holidays, Tuhá tvářenka - Kdysi jsem ji hodně používala ale časem trochu zatvrdla a už to prostě nešlo. Tenkrát jsem ji koupila ve výprodeji asi za 30 Kč

14. DERMACOL, Matt Corector - Skvělý korektor který ráda používám když potřebuji rychle něco zamaskovat. Už mám druhé balení a v akci ho seženete za 60 Kč, jinak běžná cena kolem 100 Kč

15. ESSENCE, černá tužka na oči, šroubovací - Celkem solidní, jediné bych ji vytkla rozpíjení/rozmazávání se pod okem.

16. Gabriela Salvette, tvářenka - Tvářenka která mi ležela v šuplíku snad sto let, pro její oranžovou barvu jsem ji použila snad jen jednou a proto ji vyhazuji.

17. RIMMEL, Stay Matte - Známý to pudr, vlastní ho snad každá. Ležel mi v šuplíku dlouho a nějak zatmavnul a proto ho házím do koše.


18. Vonné tyčinky z Indie :-) - ne každému tohle voní. Je to typická vůně orientu, pro někoho až moc výrazná ale pro mě hrozně příjemná. Je to směs bylin, vonných olejů a dřeva. Kupuji znovu.


Pro dnešní den by to bylo vše a příště bude článek nejspíš na balení zavazadla či něco na toto téma.
A jak vám jde spotřebovávání? Více nakupujete a méně ubývá nebo to máte vyrovnané?

13 komentářů:

  1. Terez, ty vonné tyčinky mám doma pořád, mám ráda tyto a pak ještě ty žluté, voní nádherně. Kupuji je většinou v Madal Balu :) Právě jdu také fotit spotřebované produkty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou skvělé, přesně ty žluté mám nejraději ale zrovna je neměli. Já je kupuji v jednom krámku s názvem Slunovrat.

      Vymazat
  2. Taky pořádná sbírka :) Na ten peeling od Balea jsi mě docela nalákala :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkná spotřeba. Kousky, které mi doma jen leží taky nakonec vyhazuju

    OdpovědětVymazat
  4. Great post :) I follow you via GFC :) Have a nice week!

    http://itsmetijana.blogspot.rs/

    OdpovědětVymazat
  5. Snažím se co nejvíc spotřebovávat, jak teda pendluju mezi 2 místama, tak mám takhle vše rozdělané 2x, ale zase když něco rozdělám, tak používám jen to a pak načnu další kousek :). A jak jsem si zavedla tento systém, tak je to spotřebovávání rychlejší mi přijde :)

    OdpovědětVymazat
  6. Me encanta!
    Besitos desde mi blog, espero tu opinión en mi último post ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Wow great products!!!
    Have a good week!!! and my g+ for you!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    OdpovědětVymazat
  8. Wau, já nechápu, jak to všichni pořád děláte :) Já nikdy nestíhám spotřebovávat tolik produktů a to používám docela dost výrobků, až sama nechápu, jak to, že to pořád ještě všechno mám :D

    OdpovědětVymazat
  9. To si toho teda riadne spotrebovala :) Ja nemám minutú ani štvrtinu :) Kondicionér od Gliss Kur zbožňujem ♥

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovědětVymazat
  10. zaujímavé produkty, tú blond farbu od l´oreal používam už niekolko rokov a tiez som spokojna :))

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovědětVymazat
  11. Tyhle srpcháče od Dermacolu jsou úplně k sežrání! Mám je moc ráda a tu tužku na oči long neco taky! Dřív jsem jí používala každý den, teď se sotva na sebe podívám do zrcadla a bez zrcadla bych se s ní teda nenamalovala! :D

    OdpovědětVymazat
  12. Hodně mě zaujaly vonné tyčinky z Indie. Nedokážu si tu vůni představit, ale může být krásná. Jinak já jsem si řekla, že napřed všechno spotřebuji než znovu nakoupím, ale nějak mi to nejde. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat