čtvrtek 21. dubna 2016

Moje každodenní ráno

Ahojky, dnešní datum nám píše 21.4.2016, venku máme krásné počasí ale bohužel já musím sedět nad prací do školy kterou bych ráda měla do zítra hotovou, jinak bych si asi šla zaběhat.

Každý to známe, když nám ráno zazvoní budík a nám nezbývá nic jiného než se rozloučit s postýlkou a vydat se na celodenní štreku povinností, abychom večer opět ulehli.



Dneska bych vám chtěla přiblížit mé každodenní vstávání a zároveň bych chtěla ukázat že i ráno může být pěkné.

1.První bod proto abych dobře nastartovala svůj den, musím vstávat v klidu, bez spěchu a mít na všechno čas.



Ráno vstávám do školy a to je v 5:00. Možná se to někomu zdá brzy ale vstávám vždy tak abych měla hodinu na všechny mé raní činnosti.

Mytí obličeje...

Hned jako první si jdu umýt obličej. Dělám to tak každý den že si obličej umyji nějakým čistícím gelem. Momentálně používám tento Freeman s minerály z mrtvého moře. Je skvělý, vyhovuje mi, pleť vyčistí, nevysušuje a pleť je po něm velmi jemná.



Přicházím zpět do pokoje a začíná nejobtížnější činnost, oblékání. Skoro nikdy si nechystám oblečení den předem a tak se často stává že popadnu to oblečení co se nachází navrchu.



Potom si jdu přichystat snídani, ta je pro mě neodmyslitelná a nechápu lidi kteří nesnídají. Dobrá snídaně = nejlepší start.


Snídaně...

Moje snídaně se skládá z čaje nebo kávy, záleží na co mám náladu. Jídlo si potom vybírám to co jsem si nakoupila, či co máme doma.

Z jídla to jsou nejčastěji různé Mysli, ovesné vločky s jogurtem, různé suchary potřené pomazánkou nebo si dám klidně i chleba s medem jako tomu bylo dnes.

káva 3v1 a pečivo s máslem a medem

momentálně nejvíce pitý čajík, vřele doporučuji

Oblíbené snídně...


Během snídaně a po ní se začínám líčit.

Jako první nanesu krém. Používám For Life & Madaga Balance krém nebo Olay fluid který je skvělý pod makeup.


Po nanesení krému počkám chvíli, mezitím dojídám snídani, upíjím čajík nebo kafíčko.
Poté nanesu make up, momentálně nejpoužívanější Loreál Lumi a pudr známý Dermacol.


Stíny do školy nejčastěji používám tyto W7 koupené od blogerky Hevi a jarní tvářenku Essence Brit-tea


Řasenku Wake me up jsem si nakonec i oblíbila. Rtěnka Essence odst.01 Coral Candy je svěží, jarní a Baby lips ráda používám ve dnech kdy na rtěnku nemám náladu.


Po líčícím procesu se ještě kouknu jaké mě čekají dnes hodiny a jak dlouho budu ve škole :-) vždy si říkám ať už jsem doma..

Během ranního procesu zapínám televizi Očko a poslouchám muziku.



Nakonec všeho si vyčistím zuby, většinou používám pastu a ústní vodu kterou doma máme nebo já si koupím.

Před odchodem se ještě navoním antiperspirantem proti potu a parfémem. Momentálně nejvíc používám Kiko a 1 Milion


Následuje už potom cesta k autobusu a do školy.¨



Mějte se krásně, zase příště.
Jak trávíte ráno vy?

24 komentářů:

  1. Já taky potřebuju po ránu hodinu, jinak nestíhám a nejsem v klidu :D Moje ráno vypadá tak, že se nasnídám, vyčistím zuby i pleť, pak se nalíčím a nakonec obléknu a navoním :) Oblečení si taky nechystám, takže ráno je to občas zajímavé :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oblečení si nechystám protože jsem líná nebo kolikrát do poslední chvíle stejně nevím co si vezmu na sebe.

      Vymazat
  2. Píni máš celkem dlouhou ranní rutinu, já bych asi nic nestihla, když bych toho dělala tolik. Ráda si pospím :D Kolikrát chytnu řasenku a makeup a maluji se po cestě v busu xD ale mít svůj ranní rituál je fajn a hlavně s tou snídaní máš pravdu.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dříve jsem taky nesnídala a moc mi to nedělalo dobře. Stálá únava ve škole, nepřipravenost a kolikrát jsem dost zapomínala věci ale s přivstáním to jde všechno líp. Samozřejmě když můžu, vyspím se klidně až do dvou odpoledne, to není u mě problém :-)

      Vymazat
  3. Hi sweety!! Te levantas muy temprano, me ha encantado conocer tu rutina. Tomamos un desayuno parecido! Besos.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hola guapa! Si el desayuno es muy importante para tengo bueno todo día. Me alegrar mucho tus comentario. Muchas besos :-*

      Vymazat
  4. Taky bych nevyšla z domu bez snídaně :) Vstávám tak, abych se stihla vklidu najíst a jít. OBlečení si taky nijak předem nechystám, vezmu si to ráno to, na co mám náladu.

    OdpovědětVymazat
  5. Ráno to mám podobně jako ty - taky snídám, protože ihned po probuzení mám hrozný hlad. Vstávám asi hodinu a půl před odchodem, abych všechno stihla, případně přežehlila oblečení. Nejvíc času mi zabere asi líčení, dám si na něm záležet a každé ráno volím jinou barevnou kombinaci očních stínů.

    OdpovědětVymazat
  6. Super článok :) Ja som na tom s rannými rituálmi podobne ako ty :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je fajn. Sice vstávám dost brzy ale zato bývám doma dříve.

      Vymazat
  7. Když se vyjádřím k té snídani.. Nesnídám, ale jen tehdy, když vstávám hodně brzo. Když bych třeba vstávala v 5 stejně jako Ty, tak mi to jídlo žaludek prostě nevezme. Proto si většinou beru více jídla a nasnídám se až kolem té 8-9, to mi tak vyhovuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi často lidí říká že brzy ráno nemůže jíst. Každý jsme jiný a hlavně to je o zvyku. Já jím málo po ránu spíš si dopřeji čaj nebo kávu a jídla do sebe tolik nenacpu.

      Vymazat
  8. Ja väčšinou ráno ostávam v posteli, lebo škola mi začína až poobede :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je výhoda. Já zase po obědě kolem 2.hod bývám už většinou doma.

      Vymazat
  9. Jediné co ráno nestíhám je si umýt obličej, maximálně si jej namažu krémem, ale prostě umýt si jej nezvládnu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Upřímně! Občas to umývání obličeje taky nestihnu ale snažím se alespoň vodou každý den.

      Vymazat
  10. naprosto souhlasím s tím, že ráno chci mít na všechno klid a dost času, tak si raději přivstanu :) a začátek dne bez snídaně si také nedokážu představit!

    jsi vřele zvána na giveaway na mém blogu! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bez snídaně to nejde a mít na vše čas to je taky důležité. Ve spěchu člověk kolikrát plno věcí zapomene a akorát to chvátání přidává více stresu.

      Vymazat
  11. Jej, 5 ráno by mě zabilo. Já se snažím každý den vstát v 8 a i s tím mám někdy problém. :D Jinak to máme podobně. Akorát si nejdřív čistím zuby a pak až vše ostatní. :)
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě taky není žádný problém vstávat až ve dvě odpoledne ale hold v těch 5 ráno vstávat musím abych se dostala do školy když dojíždím.

      Vymazat
  12. Pěkný článek :) mám to podobně jen jdu ještě nakrmit fenku a někdy si i trochu pocvičíme, jinak taky ráno poslouchám Óčko při líčení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsi teda velmi aktivní :-D Já pejska nemám takže nemám koho krmit a králíkům dá taťka dopoledne a nebo si musí počkat až přijdu ze školy.

      Vymazat