pátek 29. dubna 2016

Nákupy&Novinky duben 2016

Ahojky všichni přítomné které tu jste.

Jak tak koukám na datum blíží se nám konec, ani nevíte jak mi duben utekl. Přijde mi jako kdybych článek shrnutí března psala před pár dny. 

Duben jde do finále a s ním přichází články typu nákupy, spotřebováno a podobné jiné pravidelné shrnutí. Spotřebováno tentokrát nebudu zveřejňovat a počkám až se mi toho více nahromadí.

Oproti březnu byl taky duben bohatší na akce které jsem navštívila. 
S příchodem jara a tím pádem tepla mám lepší náladu a mé aktivity se trochu více stupňují. Tj. že už jenom neležím doma ale taky někam vyrazím, během zimy mě totiž nic nebaví.

Dnešní téma článku novinky a pár nákupů. 
Musím se pochválit! Tento měsíc jsem nakupovala opravdu málo a tudíž více ušetřila.
Především zapříčiněné tím že nikam do obchodů nechodím a tak nemám co nakupovat.

Opět mám i jednu výhru v soutěži.
Rozhodně chci říci že nesleduji některé blogy jenom kvůli givewayím, výhry mám většinou z blogů které sleduji už nějakou tu dobu. Kolikrát mi přijdou na blog pozvánky na giveway a tak pokud se mi blog nelíbí ani nesoutěžím.

Konec průpovídek a jdeme na ty NEWS

Už dlouhou dobu jsem přemýšlela o koupi odšťavňivače ale když si vezmu že z ovoce zbude minimum šťávy a spousta odpadu říkám si jestli to stojí za to.
Kdysi v létě jsem měla možnost ochutnat Smoothie a proto byla moje jasná volba mixér na tento druh nápoje.

Vřele doporučuji! Není drahý (1600,-), rozmixuje vše aniž by se sekl a je jednoduchý na umývání.

Výhra z facebookové soutěže u Niči z Talk to My Moustache se značkou Oriflame mě velmi potěšila a nikdy by mě nenapadlo že v takovém počtu soutěžících vybere právě mě, tudíž bych ji chtěla poděkovat.

Výhra obsahuje: 
Noční spodní prádlo jako je sexy košilka, kalhotky které bych snesla o číslo menší ale hold to byl můj výběr velikosti, přehoz/kimono a vůni Love Potion která po rozvinutí voní opravdu nádherně.




Od kamarádky Gabči mám několik vzorků řady Sébium od Biodermy. Momentálně je zkouším a určitě o nich udělám zmínku kde vám napíšu jak výrobky obstály.

Jde o výrobky pro mastnou pleť:
Sébium Hydra, AKN, Pore Refiner a micelárku Sébium H2O (odlitek ve flaštičky jiné značky)



V lékárně ještě zůstaneme. Jako inspirace z jednoho blogu mě velmi zaujal tento mycí gel, který blogerka velmi chválila a tak jsem neodolala. Zatím se zdá být fajn.
Odkaz na blog: http://slecnazrzava.blogspot.cz/


Nákupy z Lidlu u mě nesmí chybět a to ani tento měsíc.

Přípravy na léto nepodceňuji a když tento týden byla v nabídce opalovací kosmetika, kterou jsem minulý rok prošvihla, neváhala ani minutu a vydala se pro koupi některého produktu.

Opalovací sprej u mě v létě nesmí chybět. Vyhýbám se krémům které mi absolutně nevyhovují už jen kvůli své aplikaci. Miluji ty které na sebe našplýcháte s minimálním roztíráním. Minulý rok se mi osvědčil Balea sprej který byl naprosto skvělý, jenom ho je dost málo.



Nikdy mi nesmí chybět vlhčené ubrousky a tyto z Lidlu mám nejraději, konrétně růžovou verzi bez parfemace pro citlivou pleť.


Jediným kouskem sekce oblečení je náhodná koupě těchto botiček které měli od pondělka v Lidlu.


Ode mě se pro dnešek už nic nedozvíte tak se mějte krásně a ať Vás v sobotu nezapálí.
:-D:-D:-D

15 komentářů:

  1. Ty botky jsou naprosto super!:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Teri :) je paráda, že sis koupila mixér, taky si ho přeju a možná ho i dostanu k narozkám. Zaujal mě ten opalovací sprej z Lidlu, máš s opalovacíma přípravkama zkušenost, že ochrání před sluncem a na pokožce nedělají nějakou neplechu? Šla bych si ho totiž koupit taky :). Výhra od Nikči se mi hodně líbí, k vůni jsem čichala v katalogu a je krásná
    Měj krásně víkend a ať Tě taky neupálí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konkrétně s opalovací kosmetikou z Lidlu zkušenost nemám, pouze jsem slyšela dobré ohlasy. Co se týče opalovací kosm.ve spreji je to daleko lepší než krém. Když jsi na pláži a máš ruce od písku dost špatně se krém roztírá plus navíc se mi vždy rozjede po něm akné tak proto my sprej přijde lepší a nezaznamenala jsem že by nefungoval.

      Vymazat
    2. Super dekuji Teri :) koupim si ho taky

      Vymazat
  3. Gratuluji k vyhre, vypada suprove👍👍👍
    Andreablog Tu

    OdpovědětVymazat
  4. Nad Mixerem (na Smoothie) doma uvažujeme už dlouho, ale pořád si nejsem jistá s cenou...Asi bych mohla tenhle od Brauna navrhnout mamce :)
    Gratuluju k redukci nakupování, já se opravdu snažím, ale pořád mi přijde, že dost utrácím..
    Přesně tento mycí gel jsem měla taky. Zdál se mi celkem dobrý, ale že bych z něj byla přímo nadšená..no, to se říct nedá :)

    OdpovědětVymazat
  5. Výhra v GA vypadá hodně dobře :) A zaujal mě ten opalovací sprej, vlastně pokud se vyloženě neopaluju, tak žádnou ochranu proti slunci nepoužívám, protože mi vždy vyskáčou pupínky. Ani mega drahý krém od Vichy nestačil, takže tohle vypadá docela lákavě a podstatně levněji :D Jinak nakupovat taky moc nechodím, na oblečení nemám náladu ani čas, jen ta kosmetika mě vyjde draho. A to si fakt kupuju jen to, co potřebuju a nějaké radosti výjimečně :D

    OdpovědětVymazat
  6. Všechno super! Gratuluji k výhře u Nikčy, je to moc pěkné prádlo.:) Botičky jsi dobře ulovila a na ty ubrousky pokud se nemylím, jsem koukala včera:D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. Super nákupy! Moc se mi líbí ty botky z Lidlu. A moc gratuluji k vyhraným giveaway! Jsi dítě štěstěny :D

    April Favourites 2016

    OdpovědětVymazat
  8. Hezké přírůstky! Botky jsouroztomilé!

    OdpovědětVymazat
  9. Jé ten mixér, to mi úplně připomíná když jsem si loni v den maturity ráno jel do Lidlu koupit mixér a odšťavňovač a potom jsem to všechno táhla na kole.. :D No, to byl teda zážitek :D

    OdpovědětVymazat
  10. Myslím, že podobným ixér máme aj my a je skvelý:) výrobky od Biodermy na mastnú pleť som už skúšala a som im verná doteraz!:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  11. To spodné prádielko si si dobre kúpila! :) Veľmi pekné :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  12. Ja som tento mesiac nakupovala tiez menej ako obvykle, tak som na seba dost hrda :D inak odstavovac je super, a je sranda ze mas take stastie na sutaze, ja som nevyhrala este nikdy nic...

    OdpovědětVymazat
  13. Gratuluji k výhře, je opravdu překrásná! :)
    Moc se těším na "recenzi" výrobků od biodermy, nad jejich už delší dobu uvažuji...

    OdpovědětVymazat