středa 4. května 2016

Jaký byl duben?

Ahojky všem co čtete. Květen nezačínám zrovna dobře ve znamení kašle, rýmy, zimnice a bolesti celého těla.To celé se odráží i na mé náladě kdy se mi nechce absolutně nic.  Doufám že příští týden už budu cajk.
Dnes jsem zůstala doma a tak mohu napsat pár řádků. Koukám že jsem nenapsala shrnutí dubna tak se na to vrhám právě teď.

Duben byl fajn měsíc, nezažila jsem žádné velké strasti či velké problémy a tak tento měsíc považuji za povedený, až na pár dalo by se říci maličkostí.
Duben byl opravdu aprílový v pravém slova smyslu.



Jak víte na konci března začalo mé "fitness" období kdy jsem se konečně začala hýbat, konkrétně běhat. Kupodivu mě to vydrželo celý duben ale kvůli počasí ne vždy to šlo, jinak se můžu pochválit. Náhodou mě běh celkem začal bavit a zjišťuji jak skvělá relaxace pro tělo to je.. Běhám cca 8 km tam a zpět. Střídám běh s chůzí, přeci se neuženu.



žabí princ, bléé :-D))


K tomu všemu jsem si pořídila stolní mixér na přípravu SMOOTHIE. Tělu to dodá spoustu energie, dostanete do sebe více zeleniny a ovoce, plus také dávám jednoduché přípravě se spoustou variabilitou nápojů.



Začátkem dubna se školou navštívila veletrh Tech-Agro kde se promítala různá zemědělská, lesnická technika, zvířata a různé stánky ať potravinami nebo výrobky blízce související se zemědělstvím. Mě popravdě ty stroje až tak nezajímají, hezké, vymakané traktory to jsou ale to je vše co k tomu mohu říct. ¨
Mě nejvíce zajímají zvířata (ovce, koně), zajímavé je i včelařství, různé výrobky z ovčí vlny nebo bio produkty. Na stroje se ráda podívám ale to je celé.


kozy, ovce, New Holland a mastné brambory za 80 kč


Firemní akcička kde všichni zaměstnanci ukázali svojí druhou tvář :-D jsem si užila, byla fajn, jako každý rok stejné ve stylu socialistického režimu v podobě hliníkových příborů a celkové atmosféry kolem (nic ve zlém).



Mimo jiné pro mě duben znamenal zvýšenou přípravu do školy, tj. dodělávání všech restů abych na konci roku nedopadla špatně.



V dubnu se na mě usmálo štěstí v soutěži u Nikči z blogu talk to my moustage, kde jsem vyhrála set nočního prádla a parfém od Oriflame. Z výhry mám radost a jistě ji budu mít jak využít.



Koncem měsíce jsem měla závěrečné zkoušky s autoškolou, kdy jízdy nedopadly nejlépe ale zase si říkám nejsem první ani poslední. Příští týden v úterý si to zopakuji. Už to chci mít za sebou a mít od všeho klid.


Mít od všeho klid znamená i od školy klid a na nějakou chvíli vypnout. Do prázdnin nám zbývá 57 dní, tak chvíli musíme ještě vydržet.

Dnes zbývá do prázdnin 57 dní.




23 komentářů:

  1. Jeee, ta žába je super. :-) Smoothie mixér si chci pořídit. Těším se až si budu moct také dělat ty chutné nápoje. Na tech agro jsme se školou taky jezdívali, firemní akce jsou nejlepší a gratuluji k výhře. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně je to dobrá investice ale chce si pravidelně kupovat ovoce aby bylo co mixovat a zelenina je fajn ale není tak chuťově super. Tech agro jsem si užila. Jinak děkuji!

      Vymazat
  2. Ta žába :D :D Tak to je parádní, že ses začala hýbat, tělu to určitě jenom prospěje, k tomu ještě smoothie, no bezva :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po hodně dloooouhé době sportuji a celkem mě to chytlo, tak doufám že něco málo shodím.

      Vymazat
  3. Tak ať ti autoškola dobře dopadne! taky jsem už zasejc začala běhat a vždycky mě to moc bavilo :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dopadla dobře tak mám radost. Nikdy by mě nenapadlo že mě běhání natolik pohltí.

      Vymazat
  4. Teresa, bella flor, espero que te recuperes y no te enfermes. Me ha gustado mucho tu recuento del mes. I really like reading (even through the translator) your stories! Me han gustado los animales! Un beso :)

    OdpovědětVymazat
  5. Fuj, žáby nemusím a tahle je extra fuj, potkat se s ní, tak mám šok :D To aprílové počasí stálo fakt za to :D S tím běháním jsi dobrá, já byla s přítelem tak 14 dnů zpátky jenom kousek a myslela jsem, že umřu :D A závidím, že můžeš odpočítávat dny do prázdnin, u mě se to odvíjí od toho, kdy udělám zkoušky :D Z autoškoly si nic nedělej, já to sice dala na první pokus, ale jen díky tomu, že se za mě instruktorka přimluvila, protože sama musím tu jízdu zhodnotit jako hroznou :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ropuchy nejsou krásné to je pravda :-) Když jsem začínala s během tak jsem po několika metrech umírala. Vždycky si říkám běhej ale neužeň se. Takže střídám běh s chůzí. Autoškola už dopadla dobře.

      Vymazat
  6. Začala jsem teď taky běhat - já nevím proč, ale mě to prostě v zimě nikdy nebví cvičit, ale jakmile je hezky, tak mě to hned chytne. A jak bylo docela v dubnu ošklivě tak mě to vůbec nebavilo, ale tento týden už jsem zase vyběhla :). Jé 57 dní - ještě, že ne :D Pro mě naštěstí už jen 14 dní - uffff, ale pak zase to zkouškové no :/ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu ani mě v zimě nikdo cvičit nedonutí. Hlavně ať zkoušky dobře zvládneš :-)

      Vymazat
  7. Pěkný článek :) dobré vědět kolik dnů zbývá do prázdnin :)

    OdpovědětVymazat
  8. Hezké shrnutí dubna, až na ten sníh byl duben super měsíc i pro mě:)! Odpočítávání prázdnin je fajn, člověk si může oddychnout, že už se to blíží, ale na druhou stranu, je to pořád dost dní.:(


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak je to uklidňující číslo a už se vážně těším až 30.června vypnu a až teprv 1. září možná opět zapnu :-D

      Vymazat
  9. Odpovědi
    1. Děkuji :-D V ten den jich bylo v rybníku opravdu mraky až to nebylo hezké.

      Vymazat
  10. S behanim musim už aj ja začat,len nejak nemam čas :/ smootie milujem hlavne z čerstvych jahod 👌🏻❤️ Mnam
    adrianestyle

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Smoothie z jahod je vážně nej :-* z důvodů zdravotních momentálně neběhám ale už se těším až zase začnu.

      Vymazat
  11. Ty jo, 8 km? To tě teda obdivuju. Já umírám už po 200metrech :D letos mě nějak to nadšení ze sportu neuchvátilo, a tak se děsím, až začne skutečná plavková sezona :D Já nechci!

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těch 8 km je dohromady 4 tam a 4 zpátky. Když jsem začínala taky jsem umírala po pár metrech ale vždycky si říkám že se přeci neuženu a běhám tak jak mi síly stačí. Běžně střídám běh s chůzí protože zatím to prostě nezvládnu naráz ani náhodou. Momentálně neběhám kvůli dýchacím obtížím z rozkvetlé řepky, takže budu opět zase umírat. Míry modelky mít asi nebudu a ani o to nestojím ale doufám že alespoň pár gramů zhubnu a budu mít více energie.

      Vymazat
  12. Pěkný článek :) taky jsem se někdy na konci dubna začala hýbat. Ale uběhnout 8 km tý jo, to je fakt dobré:) já zatím uběhla necelé dva:D
    Veronicas.life8

    OdpovědětVymazat