čtvrtek 2. června 2016

Už jsou na dně!

Ahojky.. Vítám vás opět u mého dalšího článku.

Dnes se nám hlásí 2. červen a do prázdnin zbývá 28 dní a to už je pozitivní číslo :-)

Ve škole nám už uzavírají známky, píšeme finální písemky a letos mohu zhodnotit můj největší boj s matikou že dopadl nad mé očekávání celkem solidně.

Květen nám skončil a proto na mém blogu nesmí chybět spotřebované produkty. Během dubna jsem toho tolik nespotřebovala, tudíž článek nepsala a proto ho dnes spojím dohromady s květnem.

Poslední dobou mi spíše kosmetika přibývá než ubývá, hlavně tedy ta pečující.

Nebudu se vykecávat a jdu na to!


Není toho příliš, mě kosmetika vydrží vždy celkem dlouho a kolikrát ani sprcháč za jeden měsíc nevypotřebuji.


Dokonce se mi podařilo vypotřebovat a něco vyhodit z dekorativky.



1. Oriflame Nature secrets sprchový gel mint & raspberry- Byl to sprchový peeling protože obsahuje zrníčka řekla bych větší velikosti, které tedy trochu škrábali ale jinak vůně příjemná, ne moc výrazná ale na těle dlouho nezůstala.
Myslím že na trhu je lepší sprchový peeling než je tento, takže příliš nedoporučuji.

2. Dermacol Aroma Ritual sprchový gel Irská káva- Myslím že ne třeba představovat. Vůní příjemný ale mám radši jahodu s rebarborou nebo mango či hrušku, tento mě příliš neoslovil, takže za mě bohužel ne.


3. Vichy Normaderm čisticí gel - Výborně čistil pleť, která po něm nelepila, velké plus dávám pumpičkovému balení ale akné mi nezlepšil ani novému nezabránil. Vzhledem k jeho ceně si myslím že nestojí příliš za to. Najde se spousta srovnatelných výrobků za menší cenu.


4. Eveline Bio šampon lopuch - Šamponu bylo málo, rychle se vypotřeboval. Přišlo mi že bych hodně silikonový, produkt nebyl tolik tekutý ale spíš se držel u sebe a byl problém ho vymáčknout.
Co se týče mytí, s vlasy mi zázrak neudělal ale umyl je normálně.
Šampon mě jinak neoslovil natolik abych si ho musela kupovat znovu.

5. Eveline Bio maska s lopuchem- Tohle bylo o dost lepší a při delším působením udělal vlasy krásně jemné a nezatížil je. Pěkně voněl a vydržel dlouho.
Já ho doporučuji.


6. Iseree vlhčené ubrousky (Lidl) - Několikáté balení, jsem s nimi spokojena a nemám potřebu kupovat jiné. Tyhle jsou vhodné pro citlivou pleť a já s tím souhlasím protože neštípou v očích, nedráždí jejich okolí a nejsou nijak výrazně parfemované.
Rozhodně doporučuji.

7. Balea koupelové bomby pomeranč s ovsem a jahody - Obě koupelové bomby mě uchvátily. Velmi příjemné parfemace, nevysušovaly pokožku ani po nich vana nebyla upatlaná.
Doporučuji!



8. Tetesept koupelová sůl Při nachlazení - Pěkně zabarvila vodu do tyrkysovo-zelena, měla příjemnou eukaliptovou vůni ale že by mě uzdravila nachlazení, to mi nepřišlo. Každopádně je skvělá relaxační a já ji doporučuji.

Vzorečky

9. Fo Life & Madaga Colagen krém - Neobjevila jsem žádné jeho účinky, takže nemám v plánu kupovat si plné balení.

10. NovAge Lifting denní krém - Naprostá katastrofa, děsně lepil a nepříjemně páchl.
Určitě ne!

11.  Vichy Liftactiv Supreme - Skvělí krém který rozzářil pleť, Mohu doporučit
12. Vichy Liftactive Serum 10 - Bohužel krém se drolil a proto ho víckrát nechci ani vidět.



13. Essence Eye Sorbet - oční stíny alá Colortattoo ale v daleko horší kvalitě. Ovšem mohu říct že neslézal do vrásek, dlouho vydržel ale špatně se nanášel a ta barva taky nic moc.
Za mě už víckrát ne.

14. Essence Duo stín - Ten mi v šuplíku ležel dobré čtyři roky :-) a je to můj jeden z prvních stínů od Essence. Myslím že není třeba zdůrazňovat že tohle není produkt který by byl dobře pigmentovaný a celkově, no, hrůzka.

15. Essence tekuté linky voděodolné - Skvělý produkt který mě naučil linku nakreslit. Pro začátečnice v linkách vřele doporučuji.

16. Miss Sporty lesk na rty - V šuplíku mi ležel taky dobré tři roky a jeho vůně už není zrovna příjemná a proto ho vyhazuji. Znovu bych si nekoupila

17. Rimmel Vinyl lesk na rty - Pěkná barva ale já lesky nemám ráda protože mi vadí když mám něco matlavého na rtech.

18. Astor Big & Boom - Skvělá řasenka. prodloužila, zahustila, neslepovala, takže super. Doporučuji!

No vidíte, tak jsme to zvládli.

V pondělí se chystám do Prahy, tak rozhodně čekejte článeček.
Tak zase příště :-*

13 komentářů:

  1. hezký článek, také jeden chystám. Sprcháče od Dermacolu jsou super, ale kávový jsem ještě neměla:(... bomby do koupele jsem měla nedávno poprvé a zrovna od Balea a musíš říct, že jsem s nima byla nadmíru spokojená!:)
    Jinak na článek z Prahy se těším a užij si to tam.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné spotřebováno, i čaj jsem si u čtení stihla vypít. Mě se hodně líbí různé ty bomby do vany a tak mě teď mrzí, že máme jen sprchový kout.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Kdysi jsem měla ten sprcháč Oriflame a měla jsem ho ráda. Nepoužívala jsem ho jako peeling, ale fakt denně jak obyč sprcháč a byl fajn, ta vůně ideální na léto :) Taky se chystám zítra nebo v sobotu sepsat spotřebováno, povedlo se mi nashromáždit asi 15 kousků a to je na mě výkon :D

    OdpovědětVymazat
  4. Mne rasenky od Astoru nevyhovuji, mela jsem uz myslim 3 a vzdy mi rasy jen slepily a vypadaly hrozne :(. Malinovy sprchac s peelingovyma casteckama jsem mela taky, byl fajn ale obecne ja zrnicka ve sprchacich nemusim :) Uzij si vikend i Prahu Teri :)

    OdpovědětVymazat
  5. Myslím, že to je dobrá spotřeba. Mně někdy mizí produkty rychle a někdy pomalu. Tu řasenku Astor jsem měla a byla super

    OdpovědětVymazat
  6. Ty linky od essence jsem měla dřív taky, ale hrozně se drolily, takže za mě ne. Jinak docela velká spotřeba -super :)

    OdpovědětVymazat
  7. dominat dekorativku je podla mna vzdy najtazsie :) a pekna spotreba!
    Pozývam na veľkú letnú GIVEAWAY tu: https://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/05/rexona-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  8. Nič z toho som ešte nevyskúšala a ani ma nič nejak extra nezaujalo. Inak sa mi tiež málokedy podarí vypotrebovať niečo z dekoratívky :D. Jedine riasenky sa vyskytujú v mojich spotrebovaných častejšie :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ja som mala tiez ten sprchach z oriflame a bola som z neho nadsena, esteze kazdemu vyhovuje nieco ine :)

    OdpovědětVymazat
  10. Very nice post !!! thanks for stopping by my blog and comment !!

    OdpovědětVymazat
  11. Very nice post !!! thanks for stopping by my blog and comment !!

    OdpovědětVymazat
  12. Pěkný článek :) z těchto produktů jsem zkoušela asi jen ty linky od Essence a nějak jsem se nespřátelila s tím jejich aplikátorem :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ten sprchový peeling od Oriflame jsem měla taky a oblíbila jsem si ho právě pro jeho malinovou vůni. Ale máš pravdu, že příliš dlouho nevydržela.

    OdpovědětVymazat