středa 8. června 2016

Výletování po Praze

Pěkné středeční odpoledne přeji všem :-)
Venku je tak krásně že poslední dobou nemám chuť psát články, vždy ale přijde chvíle kdy najednou mám nekonečně mnoho nápadů na články.
Škola se nám blíží ke konci a konkrétně u nás ve škole už panuje předprázdninová atmosféra kdy mají školu všichni na "salámu" včetně učitelů.
Dohánění známek na poslední chvíli se mě naštěstí netýká protože už mám jasno jak výzo dopadne, naštěstí lépe než v prvním pololetí.

Letní prázdniny se blíží a jak je mým zvykem, každé léto odlétám na celý měsíc do Španělska, vždy v srpnu, proto moje přípravy pomalu začínají.



V pondělí jsem se vydala místo školy do našeho hlavního města Prahy.

 Z důvodu zaplacení letenky (zase), nakoupení oblečení, prostě, zkrátka si udělat výlet a zpestřit si ty nudné dny.

Ráno kolem 7. hodiny jsem sedla na autobus a odjela do Prahy. Spolu se mnou jel i mladší brácha aby si také nakoupil oblečení a podíval se do hlavního města. Hold naši moc na velká města a cestování nejsou (lidé z vesnice), takže od 18ti let jezdím všude kam chci bez rodičů a taky to jde.


Oblečení které jsem měla vyhlídnuté se mi ve skutečnosti nelíbilo, neměli ho vůbec nebo neměli velikost.

Musím říci že např. pražský obchod Bershka na Václavském náměstí se může zahrabat, to samé H&M na Václaváku. V těch obchodech tady nemají absolutně nic, lépe uděláte když do H&M zajdete o kus dál do ulice Na Příkopě, dům Myslbek.

Musím však vyzdvihnout obchod Tezenis kde mají momentálně nejkrásnější plavky v celé Praze za slušnou cenu, navíc při nákupu plavek obdržíte nádhernou plážovou tašku. Mě už nezbylo tolik peněz tak jsem akce nevyužila, hlavně proto že plavky nutně nepotřebuji.


Při brouzdání obchody jsem náhodně objevila v Tally Weijl zajímavé dlouhé šaty. Tento obchod v centru naleznete třeba v Palladiu kde se mi design obchodu velmi líbí.
Oblečení se blbě fotí, takže dávám i foto z internetu.

Džínovou vestu z Terranovy mám vyhlídnutou už dlouho a velké štěstí na mě padlo že ji tento týden zlevnili na neuvěřitelných 299,-
Myslím že tento prvek se nikdy neztratí ve skříni pro sestavení pěkného outfitu.


Poslední kousek oblečení je z H&M. Konečně si mohu odškrtnout z wishlistu maxi sukni. Vůbec mě nenapadlo že bych ji mohla ještě někde sehnat. 


Mám zákaz nákupů kosmetiky! 
Jedinou věc kterou mám taky poměrně dlouho na svém seznamu Must have! a to šampon od Yves Rocher, který si už rok mám v plánu koupit a až teprve teď se koupě stala skutečnou, k šamponu samozřejmě i kondicioner.
Šampon je důležitý druh kosmetiky ale co se týče dekorativky, dávám si velký půst.


Dokonce mě v obchodě Yver Rocherky nabídli kartičku, která je omezena na rok. Chci vyzkoušet nějaký další produkt této značky a tak mám menší motivaci.


Během náročného dne plné pochůzek po obchodech ho prostřídali občerstvením u Pizza Company a v alá americkém bufetu Palladia L.Afinger food.

  Mám ráda restaurace tohoto typu že si složíte svoje jídlo z libovolných ingrediencí.


Svůj outfit jsem volila z prvků které mi byli k dispozici v mé skříni.

Košile - H&M
Džíny - Bershka
Obuv - Esmara
Kabelka - černoši z pláže :-)
Dlouhý řetízek - Avon (LSG Lucie)




Výlet byl krásný ale uchozený. 
Mějte se krásně a zase příště :-D



19 komentářů:

  1. Takový výlet musel být super, sluší Ti to na fotce :) Zrovna dneska jsem taky byla v Yves Rocher a koupila jsem si micelární vodu a jako dárek k nákupu jsem dostala plážovou tašku, která je moc krásná. Kartička v YR je určitě super, mně každý měsíc chodí domů právě ty kupóny, kde jednak vždycky za nákup nad 49 Kč dostaneš dárek (jako já teď tu tašku) a pak tam jsou vždycky slevové kuponky třeba -30/50% na produkt. A když máš narozky, tak Ti taky přijde poukaz k vyzvednutí dárku. Jinak sbírat ty body na kartičku je super, až je máš posbírané, tak si můžeš vybrat dárek a mně zbývají ještě 3 razítka, tak přemýšlím, co si pak kosmetického vyberu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky že byl. Plážovka za nákup by se mi taky líbila, já bych měla při dalším nákupu dostat řasenku zdarma. Doufám že příští týden si něco koupím a slevy využiji.

      Vymazat
  2. Ta vesnička je suprová, také se po podobné rozhlížím. Jde vidět, že jste si den v Praze užili. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z vesty mám radost protože je vážně pěkná a určitě ji využiji.

      Vymazat
  3. Krásný outfit, moc ti to sluší a to Španělsko ti závidím a těším se na nějaké fotky a články z cest! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Nezáviď, určitě se tam brzy podíváš i ty :-) Fotky určitě budou.

      Vymazat
  4. Ta sukna je naozaj krasna!

    Pozyvam na letni giveaway tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/05/rexona-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sukně je krásná a kdyby u nás bylo H&M klidně bych si objednala i jiné barvy.

      Vymazat
  5. Výlet do Prahy bych taky brala. Párkrát jsem tam byla a doufám, že se tam ještě podívám. Z nákupů se mi nejvíce líbí vesta a jinak se mi přes krásné počasí taky nechce sedět u pc a psát články. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Teda, pěkně sis nakoupila. :) A co takhle pokaždé na měsíc do Španělska? Máš tam nějakou rodinu, známé a nebo za prací? :) Španělsko musí být super, já bych se tam strašně ráda podívala, tak snad se mi to někdy podaří. :) Těším se, že doufám pak dáš ze Španělska nějaké fotky. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Veľmi pekné fotky aj článok :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Jů zase do Španělska, se opravdu máš:) Jinak s tím oblečením to mívám podobné, vždy mi to přijde jako zákon schválnosti, něco chci, je to malý/velký, nebo úplně jiný než ve skutečnosti, či to vůbec nemají. Z tvého outfitu mě zaujala košile/tílko, je moc pěkné a sluší ti;)

    OdpovědětVymazat
  9. Řadu réparation mám a musím říct, že velké zklamání. Vlasy při mytí sice šampon velice zjemní a jsou hladké, ale po vysušení zase vypadají ošklivě. Moc si užij cestu do Španělska, snad se tam někdy také podívám.

    Jinak bydlím v Praze a do H&M na Václaváku už dávno nechodím. Nemají tam prostě nic! :D Ale vážně, vůbec!

    OdpovědětVymazat
  10. To Španielsko v dobrom závidím, inak tie šaty sú fakt krásne.

    OdpovědětVymazat
  11. To Španělsko ti závidím :) Koupila sis moc krásné věci, moc se mi líbí ty šaty. Jinak ty šampony z YR mám taky, ale zatím jsem si žádného výsledku kromě dobrého umytí nevšimla :D

    Kosmetické radosti

    OdpovědětVymazat
  12. Šaty i sukně jsou uplně skvostné:) Věřím, že na léto to jsou ideální kousky:) Ve Španělsku si to užij, je to tam nádherné! :) Taky bych zas někam vycestovala :)))

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat