pátek 29. července 2016

Co jsem si nakoupila v červenci a unboxing

Ahojky...
Děkuji Verunce veru-life.blogspot.cz že mě vylosovala v giveway. Výhra dorazila dnes a u snídaně si jí rozbalila.
Dárečky se mi moc líbí, už se těším až je použiji a lístečkové náramky mi jsou, a o mám ještě místo že je nezapínám na poslední.


Radoxem nikdo nic nezkazí.
Kosmetice Freedom jsem tenkrát nepodlehla a tak od ní vyzkouším alespoň něco.
Catrice tvářenka se velmi hodí, navíc je malá, skladná a příští týden se mnou určitě poletí.
Náramky jsou asi ten dárek od Yves Rochera, mě se líbí, na ruce jsou lehké a pro každou příležitost nositelné. (ten hnědý pytlíček, zcela jistě využiju)
Šuplíčky nemají chybu, na poličce vedle náušnic vypadají skvostně. Předpokládám že bych v něm mohla ukládat malé náušnice.


Ukážu vám co jsem si v červenci koupila.
Dnešek bude opět velmi stručný jelikož toho moc nebude. V červenci jsem se hlavně věnovala své brigádě a tak nebylo na nákupy čas ale také peníze protože si je chci nechat do Španělska.

Z kosmetiky tu mám pouze nákup z Dm, kde jsem využila akce při koupi nad 299,- vak zdarma.

Loréal Paris, barva na vlasy:

Nastal čas kdy bych si měla nabarvit vlasy a tak má volba padla zkusit něco nového. Tuto barvu mám poprvé a nabarvím si s ní vlasy nejspíš teď o víkendu nebo v pondělí.

Maybelline Nudes paletka:

Mnou tolik opovrhovaná a já si ji nakonec koupila. Z Maybelline stojanu mě totiž toho moc nezaujalo a chtěla jsem něco co nemám. Přemýšlela jsem nad ColorTattoo ale kolem 250,-  teda nehodlám dát, počkám si až bude v akci.

Maybelline BabyLips:

Myslím že se nikdy neztratí, navíc mě zaujal krásný obal.


Za nákup jsem tedy dostala vak s logem Maybelline. Žádný nemám a s logem této kosmetické značky jen tak nikde neseženu.


V Pepcu mě zaujalo spodní prádlo a už minulý měsíc si koupila několik kalhotek. Za ukazování spodního prádla se nestydím a blbé mi to rozhodně není, je to stejně tak potřebná věc jako například kalhoty.
Gumičky vždycky poztrácím, některé se roztrhnou a tak je potřeba se zásobovat.



Tento měsíc jsem zašla i do sekáče Textil House a zrovna ten den měli vše za 35,- . No ne, asi hodinu se prohrabávám hadry jak o život až narazím na tenhle top.
Velmi zajímavě řešený, je na šněrování a lze nosit pouze bez podprsenky, ani s tělovou se podle mě tenhle kousek nedá nosit. Přemýšlela jsem že na dovolené bych ho mohla unosit, ale i kdyby ne, těch 35 korun mi fakt líto nebude.
Hlavně jsem zvědavá na sebe jak bez té podprsenky vyjdu. Prsa nemám příliš velká ale bez podprsenky je to takový divný pocit.

Druhý a zároveň poslední kousek ze sekáče za 35,-

Jednoduchý letní top, který se mi bude hodit zejména k modré sukni ale taky skoro ke všemu, pouze pod výstřihem má síťovaný detail.
Na cedulce má H&M.

A to je naprosto vše!
Tento měsíc jsem utratila opravdu málo, ani v Lidlu jsem nebyla a to je co říct.
Mějte se krásně a zase příště.

5 komentářů:

  1. Mně taky nepřijde ukazování spodního prádla blbý, já se ráda kouknu, protože aspoň vím, že tam mají pěkný kalhotky, tak se na ně půjde podívat :)
    Jsem ráda, že dárečky dorazily v pořádku. Taky se mi líbí úlovky ze sekáče i v Pardubicích máme Textile House, takže když mám nakupovací náladu mířím tam :)

    OdpovědětVymazat
  2. pěkné věci, hlavně se mi líbí ta výhra v giveaway, to vždy potěší.:)
    Jinak docela ti závidím, že můžeš nosit top bez podrpsenky, u mě by to nešlo :-D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Ten balíček od Verči je nádherný a gratuluji k výhře. Za spodní prádlo se taky nestydím a ráda k druhým nakouknu, třeba mě nějaké zaujme a půjdu si ho taky koupit. Topy bez podprsenky nerada nosím, ale myslím, že na dovolené bys to mohla zvládnout. Tam to bude každému jedno. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji k výhře :)

    Ta paletka se mi hrozně líbí! :)

    INKA lifestyle blog

    OdpovědětVymazat
  5. Ta paletka vypadá úžasně, ráda bych vyzkoušela! :))

    http://s-hejvi.blog.cz

    OdpovědětVymazat