čtvrtek 21. července 2016

Letní dekorace a náhled do mého pokoje

Ahojky.. Jak si užíváte léto??  Já to mám pracovně naladěné. Naštěstí už zbývá jen 14 dní k odletu do mé druhé domoviny :-D

Akorát jsem si udělala malinový čajík tak mám náladu něco vytvořit.

Určitě spousta z vás má ráda bytové doplňky, každá z vás si určitě ráda vyzdobí pokojík něčím pěkným a tak bych chtěla ukázat čím ho mám vyzdobený já.

S dekoracemi to nikdy nepřeháním, nemám ráda když musím dekorace pořád sklízet, takže takový Halloween nebo Velikonoce zdobím velmi stroze a někdy to vůbec neřeším a na výzdobu kašlu.

Můj pokoj není zrovna ukázka estetičnosti a sladěnosti, mám zde spoustu prvků které k sobě neladí ale nejsem vyznavač minimalistického stylu bílého pokoje s bílým nábytkem, dekoracemi a vším. Já mám ráda barvy a do celobílé bych nikdy nešla. Uznávám že se to spoustě lidem líbí, mě ale nechtěla bych mít takovýto pokoj.

Toto je pohled do mích končin kde trávím nejvíce času.
Pokoj není perfektní, na první pohled si můžete všimnout dole pod topením nepěkných trubek, které bohužel tam jsou a nic s tím neudělám.
Musím taky říct že už bych si taky měla koupit novou židli, tak po prázdninách si snad nějakou pořídím.


Poličky na mé obývací stěně..



I přes to že ne vždy jde vše mít sladěné, snažím se držet pár barev a to černé, červené, bílé a béžové.
Určitě bych někdy chtěla udělat Room-Tour mým pokojem ale na to teď nemám čas, tak alespoň vám ukážu letní dekorační prvky hlavně ty co příroda poskytla.

Jelikož je to teď všude samá kytička, snažím se využít darů přírody.

Toto je výloha (skříňka) v mé obývací stěně. 
Mám zde mušle, kamínky a vyzdobeno ve stylu moře.  Jsou to hlavně věci pro které nemám jinde místo nebo mi je jich líto hodit někam do temnot.


V další části obývací stěny mám poličku ve které mám krabičku na čaj a jelikož jsou všude levandule, udělala jsem si z nich takovouto dekoraci, navíc když levandule uschne stále vypadá pěkně nebo ji mohu nadrolit do sáčku a ten potom vložit kamkoliv, třeba do skříně s oblečením.



Ve svém pokoji příliš obrazů nemám, vlastně pouze dva ale i přesto si myslím že to stačí.
Mnou poskládaná pláž z puzzlí poslouží jako celkem pěkná dekorace.



Na stole mívám skoro vždy něco ve váze a o víkendu na procházce jsem využila louky u lesa a natrhala na ní vše co nabídla,


Nesmím zapomenout ani na věčnou dracenu a bílou orchidej, už má poupata takže brzy mohu očekávat květy.



Malá aroma-lampa pro vonné pryskyřice.



No a to by bylo asi vše, krátké co? Nechci to přehánět a hlavně volím nenáročné rostliny a dekorace.


Teď jsem si nejvíce oblíbila tuhle písničku...
Myslím že ji uslyšíte během prázdnin ještě milionkrát na Očku nebo v rádiích.


Mějte se, smějte se a zase příště!

19 komentářů:

  1. Máš moc pěkný pokoj :) Já mám bohužel nábytek ještě z taťkova mládí :D I když jsem párkrát kdysi protestovala, bylo mi řečeno, že je to zbytečné a tečka. Teď už to nijak neřeším, protože věřím, že za pár let se odstěhuju. Jen občas mě štve, že nemám pořádně kde fotit věci na recenze. A už se moc těším, až si jednou budu zařizovat vlastní bydlení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Vždyť o nic nejde. Já mám zase v ložnici ještě nábytek a postel po babičce a jelikož nevím jak dlouho tu ještě budu, přijde mi zbytečné pořizovat nové.

      Vymazat
  2. A já jsem zrovna z těch, kterým se líbí v interiéru minimalistický styl a bílé zdi, protože je pak tolik možností, jak je doladit :) Ale náhodou i tvůj pokoj je jednoduchý a světlý :)

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se taky líbí mít místnosti v minimalistickém stylu, nic proti tomu nemám a co takhle vídám na internetu kolikrát je to fakt nádhera. Snažím se ho tolik nepřeplácat.

      Vymazat
  3. Máš pěkný a útulný pokoj. Hlavní je, že se v něm cítíš dobře :)

    Roztomilosti ze ZOOTu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Sídlím na konci baráku takže mě zde nikdo neruší a já kolikrát ani nevím co se děje zase na té druhé straně.

      Vymazat
  4. Mně se tvůj pokoj moc líbí. Je super útulný a máš tam super doplňky! :)
    http://whimsiccal.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snažím se to nepřeplácat ale cítím se zde dobře a to je nejdůležitější.

      Vymazat
  5. Já myslím, že to v pokojíku máš moc pěkný! :) Mně samoté se sice líbí takový minimalističtější styl, ale můj pokoj má k minimalismu hodně daleko :D

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Proti minimalistickému stylu nic nemám. S pokojem jsem spokojená a cítím se v něm dobře, to je důležité.

      Vymazat
  6. vidím jen kousek a líbí se mi :) také nepreferuji jen bílou, nyní mám pokoj od všeho něco a hoooodně barevný, v brzké době se budu stěhovat a bílou tam chci mít, vypadá dobře na fotkách :) ale nic se nemá přehánět, taktéž mám ráda barvy a určitě to nebude must have jen bílá...:) Dekoraci máš skvělou, nejvíce mě zaujala levandule a ta krabička, miluji levanduli. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky nemám vše nejnovější a sladěné do poslední tečky, v ložnici mám stále ještě nábytek po babičce a taky žiji :-)
      Děkuji za pochvalu, levandule vypadají vždy pěkné.

      Vymazat
  7. Máš to útulné v pokoji Teri :). Prázdniny mám taky pracovní, ale mám flexibilní dobu, takže když si chci vyhradit nějaký den na výlet, tak v pohodě můžu :) A v září se chystáme s přítelem na dovču

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Flexibilní doba je výhoda. Já se chystám na výlet dnes do Zoo.

      Vymazat
  8. Pokoj máš moc pěkný! a věřím, že na dovču se určitě moc těšíš a tiše ti závidím! ta levandule takhle vypadá moc hezky :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na dovču se těším jak malá, až dám nohy nahoru, lehnu si na pláž a vypnu! Na levanduli mám ráda její nenáročnost a krásnou vůni.

      Vymazat
  9. Máš to v pokoji moc pěkné. Hlavně se mi líbí levandule a využití suchých květů do pytlíčků. Hlavní je, že se tam ty cítíš dobře. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Levandule jsou mé nejoblíbenější protože jsou nenáročné a ta jejich vůně je tak nádherná. To je hlavní abych se cítila v pokoji dobře.

      Vymazat