neděle 11. září 2016

Co jsem si přivezla ze Španělska

Dneska bych vám u konečně ráda ukázala co že jsem si vlastně přivezla z dovolené....

Skoro nic...

Já jsem si vlastně nic kromě pár drobností nekupovala a skoro vše jsem dostala od lidí od kterých dostávám věci pravidelně.

Musím podotknout že z nákupů v Catellonu a vysněném Primarku nakonec sešlo neboť mi nezbylo tolik peněz na to abych moc utrácela, jóó moc jsme jedli.
Primark a Kiko musí počkat až budu v Madridu. Popravdě bych toho tolik stejně nemohla vézt v kufru protože 15 kg velké zavazadlo, to je sakra málo, no, ono popravdě měla jsem co dělat abych kufr vytáhla do schodů natož kdyby měl třeba 20 kg, to teda fakt nevím.

Dárky a věci jsem nakoupila hlavně pro rodiče a kamarádku. Při zpátečním balení teď zjišťuji že jsem tam dvě věci nechala, tak si je vezmu příště.

Tak jdeme na to...


Vím že spousta z vás by mě za tohle nejradši ukamenovala, že se nestydím nosit falesifikáty.


Kabelky jsem dostala, určitě bych byla radši kdyby tam ty loga nebyla ale holt to tam je a nic s tím nenadělám. Kabelky jsou jinak pěkné,vždy mi vydržely a taky jimi určitě někoho podaruji.
Já myslím že ten nápis nikoho dvakrát nezajímá, většině lidem se spíš líbili.
Navíc na té černé vpravo je Fendior, což vlastně ani nevím že taková značka existuje.



Jednoduchá peněženka, vhodné velikosti byla mým cílem.



Botky na ven a občas do školy se určitě hodí.


Letos jsem si plavky u nás nekupovala protože se mi nikde nelíbili. Konečně mám jiný typ plavek než trojuhelníky a zavazovací spodek.


Tohle byl trochu šok. Ve Španělsku lze někde narazit na hodně výhodné nákupy v podobě značkových oblečení za hodně málo peněz. Je to oblečení které fabrika vyřadila z nějakého důvodu že nemůže jít do obchodu, např.: špatně našitá cedulka nebo něco je špatně ustřižené apod. Takže zde najdete oblečení obchodů různých značek za směšné peníze.
Tyto jeany stály 2 eura :-D


Volné kalhoty které jistě ještě využiji i tady u nás.


Spodní kalhotky se nikdy neztratí a že nejsou pravé, to nikdo řešit fakt nebude. Mám jich desítky a nemám k nim výhrady. Jsou z bavlny, žádná umělotina.


Že nevíte co to je? Ani já ne.. Ale je to něco orientálně vonného co si dáte do aromalampy a provoní vám to celý dům, oblečení, věci.. Je to směs orientálních koření, santalové dřevo, kadidlo a rozhodně to není nic svěžího a lehkého, takže ne pro každého.


Tělový mořský peeling přijde vhod až se začnu loupat, po opalování.
Sprchový gel s vůní třešňového květu.


Makeup supermarketové značky Deliplus který je přirovnávám k makeupu od Estée Lauder. Mě moc vyhovuje jen škoda že v zimě bude pro mě nepoužitelný, chtělo by to o odstín světlejší, bohužel světlejší neexistuje.


Chlupatá kulička na kabelku se mi už dlouho líbí a já ji sehnala zcela gratis.


V den odletu jsem ještě navštívila pražské Dm a využila slev co mi přišly kdysi do schránky.
Řasenka mě vyšla na 159,- a antipersporant na 59,-


Velkou radost mám z henny, věc kterou nevím kde tady u nás v ČR sehnat. Původně jsem chtěla přímo prášek abych si hennu mohla připravit sama ale po té budu muset více zapátrat, tak alespoň mám už takhle připravenou.
Až se vrhnu na tvoření, určitě dám nějaký článek o tom jak se mi s tím pracovalo, co jsem si nakreslila apod.

Dvě věci jsem nechtěně nepřivezla, aniž bych si to uvědomila.
Jedno je Peplum top, který jsem sháněla u nás všude možně a buď stál moc peněz nebo mi neseděl, či byl z blbého materiálu.
Vypadalo něco mezi těmito.




Poslední věc kterou jsem tam také nechala je tato voda a mělo by to udržet vlasy v požadovaném účesu. Já si toto pořizovala když si žehlím nebo chci udělat vlny tak aby mi déle vydržely.


Snad jsem na nic nezapomněla.
Jinak jsem dovezla spoustu jídla, mandle, med, sýr ale to už je načaté a nebo rozežrané a na focení neestetické. 
Tak zase příště!

5 komentářů:

  1. Super článek! :-) Kabelky jsou moc hezké, džíny naprosto super (přesně takové, které chci), spodní prádlo taky fajn (hlavně jestli jsou z bavlny tak je to super).
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem zvědavá co Ty a henna :) Jinak mně moc zaujaly ty vonné orientální kostičky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dva peplum topy mám ze sekáče a na těle se mi hrozně líbí, chci si jich pořídit určitě víc :). Jinak včera jsem se vrátila z Tenerife a právě tam černoši taky prodávali kabelky a peněženky s falešnýma nápisama. Kdyby to tam nebylo, nějakou bych si vybrala, protože se mi hodně líbí, ale ten falešný nápis mi tam už vadí. Ale ty Tvoje jsou moc pěkný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenerife :-) Jj tam taky prodávají. I já bych byla raději kdyby byly bez těch nápisů, až budu v Madridu, budu mít lepší přístup k těm skladům odkud ty kabelky nakupují. Na té mojí peněžence je nápis ale není to nic, je to jen název fabriky která vyrobila tu peněženku, to mi nevadí. Těším se na článek z Tenerife.

      Vymazat
  4. Cože? Džíny za 2 eura? To jsi koupila úplně super a navíc se mi i dost líbí. Krásné věci sis přivezla. Líbí se mi i plavky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat