úterý 27. prosince 2016

Balea sprchová pěna

Ahojte. Tak jaké jste letos měli Vánoce?
Já je měla a stále mám v jiném duchu. Letos je netravím doma ale pár tisíc kilometrů daleko. Veškeré detaily jak se tu mám a co nového zažívám proberu až se vrátím, tentokrát toho mám mimořádně dost.
Nicméně dnes bych se chtěla dostat k produktu na který chci udělat recenzi. Možná nevhodný produkt pro toto období ale než vyhodim prázdný obal, musím o něm něco napsat.

Letní novinka od Baley sprchová pěna
Myslím si ze na tuhle věc není třeba psát nic sáhodlouhého, vždyť je to jen sprcháč.
Složením to vypovídá že je to chemie, tudíž to je první věc proč si tyhle Balea pripravky příliš nekupuji. Vím že se chemii člověk neubrání na 100% ale částečně omezit ji lze.

Vůni má příjemnou, takovou jemnou a lehce nasládlou, žádné ananasy s kokosy cítit nejsou ale vůně mi připomíná léto.


Musím ale zkonstatovat že ač je to malý obal, tak se s pěnou v klidu můžete mýt téměř dva měsíce, to je slušné.

Vůně na těle po umytí vydrží možná 20 minut ale zatím neznám žádný jiný sprchový gel který vydrží déle.

Nevýhodou je celková manipulace s touto věcí ve sprše, prostě nepraktičnost obalu. Musíte s tím zatřepat, sundat víčko, vymáčkat produkt, opět to malé víčko nandat, nejhorší je, když vám vyklouzne z ruky.


Nanáší i smývá se dobře.
Zajímavý produkt za nízkou částku asi do 50 kč ale já bych ho už znovu nechtěla.


5 komentářů:

  1. Od Balea mám ráda pěny na holení, dělají přesně takovouhle skvělou pěnu :) Jsem napjatá na vyprávění z tisíců kilometrů daleko :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tieto peny proste milujem, balea je top ;)

    Srdečne ťa pozývam na giveaway na mojom blogu ❤

    OdpovědětVymazat
  3. Sprchové pěny mám ráda, tahle musí být příjemná, ale dokážu si představit tu aplikaci, kdy ti nejde zmáčknout a vyklouzne z ruky.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som sice nemala tuto ale inu ale je pravda, ze mi konstatne vypadavala z ruky a bala som sa kedy puknem vanu :)

    Pozyvam na luxusnu GA o Lancome, Biodermu, Dermacol a ine tu:http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/12/narodeninova-ga-lancome-bioderma.html

    OdpovědětVymazat
  5. Balea má některé produkty opravdu skvělé, jiné bych radši nikdy nekoupila a co nejrychleji na ně zapomněla :) Zatím ale u mě převažují jen ty lepší zkušenosti. A přesně jak píšeš, má super pěny na holení :) Poslední dobou si ale uvědomuji, že holení nějakou dobou trvá a ne vždy mě to baví :) Proto do budoucna začínám přemýšlet nad touto epilací. Počítám s větší investicí času i financí na začátku, ale myslím, že v budoucnu se to určitě vyplatí :)

    OdpovědětVymazat