pondělí 20. února 2017

Nákupy a zítřejší trip

Ahojky..

Konečně jsou prázdniny. Ani nevíte jaký to byl krásný pocit probudit se až kolem jedenácté dopoledne, to už se mi dlouho nestalo.

Akorát jsem si udělala rychlý oběd, což byla brokolice, těstoviny a celé to zalité smetanovým, pořádně okořeněným dipem.
Rychlé, jednoduché a celkem mě to zasytilo.

Na vlasy jsem si plácla kávovo-žloutkovou masku, na kterou jsem kdysi psala recenzi: ZDE, udělala kávu a zapálila Yankee vosk. Zkrátka a jednoduše, taková odpolední siesta.



V minulém článku jsem se lehce zmínila o mých plánech. Ano, dnes vám o tom povím.
Jelikož mám ty prázdniny, rozhodla jsem se pro menší výlet do Drážďan.
Nikdy jsem zde nebyla a tak mě napadlo jet právě sem. Měla jsem v úvaze ještě Vídeň ale nakonec padly Drážďany. Říkám si, je to kousek, autobusy tam jezdí častěji než kam jinam, a zkrátka, proč ne?

Miluji cestování a říkám, je to droga. 
Vyrážím zítra ráno a vrátím se pozdě večer. Co tam budu dělat?
Tak určitě mám namířeno do obchodních center ale mimo jiné pokud budu mít čas, bych ráda navštívila i samotné město.
Zítra je úterý, takže si myslím že tam nebude tolik lidí.
Ještě mi zbývá koupit si místenky do autobusů a můžu se těšit.

Dneska bych vám ráda ukázala, co jsem si za poslední měsíc koupila. Moc toho nebylo, neboť si nechávám penízky na telefon a ještě něco si nechávám bokem. Kosmetika mě poslední dobou nechává chladnou. Je to nejspíš tím že se schyluji k přírodní kosmetice a té v drogerii moc nenajdu, takže není co nakupovat.

Konečně jsem si pořídila povlečení... 
Toto je z Lidlu a píšou na něm 100% bavlna. Aktuálně ho mám povlečené a spí se v něm příjemně.
Pokud se chystáte koupit povlečení z Lidlu, pozorně čtěte na obale z jakého materiálu je. Při přehrabování se v koši plných různě barevných povlečení, jsem zjistila že jsou v něm zamíchané i umělotiny. Chce to pozorně číst.


Jarní prošívaná bunda.
Pořízená  též v Lidlu. Měli na výběr černou, tm.modrou a béžovou. Ani nechtějte vědět jaký boj byl získat tuhle bundu. V deset hodin, už tam nebyla jedna jediná. Já jsem si ji pořídila z důvodu absence ani jedné jarní bundy v šatníku, takže za 499,- se mi tato velmi hodila.


Kabelka Mango
Tuto kabelku jsem náhodně našla na eshopu Answear, kde byla ve slevě za 299,- Na webu se jevila jako celkem slušná.
Abych byla upřímná, kdybych věděla co to bude za drek, tak bych si ji nekoupila. Daleko lepší kabelky prodává Primark nebo vietnamští spoluobčané.
Nemohu říct, že se nedá nosit, ale od značky Mango bych si představovala něco lepšího.


Halenka z C&A
Volná, delší halenka mi v šatníku také chyběla. Myslím si že na jaro i potom na podzim bude super. Navíc, když si přes pas dám pásek, věřím že to bude vypadat taky dobře. Ulovená ve slevách za 150,-


Sportovní kalhoty
V sobotu jsem neplánovaně šla se známými na squash a badminton, přičemž jsem v pátek večer zjistila, že nemám doma sportovní kalhoty. Takže jsem se plně spoléhala po práci na Lidl. Lidl je opravdu zachránce a jistota. Sehnala jsem tam tyto za 199,-


Kokosový olej, nutnost!
Došel mi kokosák a tak bylo potřeba doplnit zásobu.
V obchodě, kam chodím na brigádu mají teď v akci tento od TopVet za 136,-


Lak z Lidlu
Ve francouzském týdnu měli v Lídlu i "francouzskou" kosmetiku, no až na to že spousta produktů byla Made in Poland ale to je jedno. Nehty si moc nelakuji ale tenhle lak jsem tam nemohla nechat, jsem zvědavá jak bude vypadat na nehtech.


Ode mne je to vše a těším se opět u dalšího článku.
 Posílám písničku...


7 komentářů:

  1. Terezko, užij si výlet, taky jsem si říkala, že bych se ráda podívala do Drážďan :) Já dnes po delší době zašla do Rossmanna, tak jsem si koupila korektor a makeup a měli tam spoustu olejíčků na vlasy v akci. Já si zrovna brokolici vařím k večeři :)

    OdpovědětVymazat
  2. Výlet do Drážďan ti moc závidím! Určite si to tam poriadne užiješ :) Inak bunda z Lidlu vyzerá moc pekne :)
    Klaudy´s enjoyment

    OdpovědětVymazat
  3. I já bych se do Drážďan velmi ráda podívala a probuzení v 11 hodin ti opravdu závidím. :-D Z tvých nákupů se mi nejvíce líbí jarní bunda. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Drážďany jsou strašně krásný město. Byla jsem tam na střední se školou a určitě se tam chci podívat znovu. Ty památky a i obchody jsou super. Mají tam nějakou hodně známou kavárnu, jukni na trip adviser. Jinak tyjo máš úplně stejný svícínek a i YCandle vůni!!!!! taková náhoda :D. S tím cestováním s tebou souhlasím, je to jako droga. Však ty víš ;). A povlečení vypadá skvěle, moc se mi líbí ta kabelka i bunda! fakt super kup BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  5. A great entry, I love your blog !!! happy day!!!
    💚💚💚

    OdpovědětVymazat
  6. Bundička je veľmi pekná a páči sa mi aj tá kabelka!:) Ja by som chcela Drážďany veľmi navštíviť?(

    Saja Frey Blog

    OdpovědětVymazat
  7. Ty máš prázdniny a mě pro změnu skončily a včera z rána hned do Jihlavy do školy... super po prázdninách...Co jsem slyšela, tak Drážďany jsou pěkné, užij si to tam:) Jinak nákupy jsou fajn, také jsem něco pořídila ve slevách, kokosák je i u mě nutností.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat