pondělí 6. února 2017

Spotřebováno (leden)

Ahojky..
Dnes je pondělí a já bych tu konečně ráda zveřejnila spotřebováno za minulý měsíc.
Sníh už konečně začal odtávat a já mohu pomalu očekávat jaro. I když je fakt, že se mi ven stejně nechce protože v cablovačce je to o dost horší než když mrzne.

Nastal nový měsíc, leden hrozně moc utekl a únor mi přijde že ho také bude brzy konec. Minulý týden se na mě usmálo štěstí na blogu: life-by-peggie, v giveway, kde jsem byla vylosována a vyhrála něco pěkného od Astrid. Už se těším až balíček dorazí.

Vždy obdivuji holky, které toho spotřebují hrozně moc. Já jsem ráda, když se dostanu k 10-ti produktům. Zřejmě je to tím že toho přeci jenom na sebe nepatlám tolik.


Avon pěny do koupele:
Perníková zleva a fialkové zprava.
Perníková byla jednoznačně lepší. Tyto pěny jsou u mě stálicemi a v zásobě mám alespoň dvě. Jako jedny z mála od Avonu dobře pění, pěna vydrží a pěkně voní.
Cena kolem 59,-
Za mě jednoznačně ANO!


Dove Pure, antiperspirant:
Průměrný přípravek proti pocení. Zabránit potu tolik nedokáže a jeho parfemace je v pohodě ale žádná extra paráda to není.
**Pomalu ale jistě se snažím spotřebovat všechny své antiperspiranty a deodoranty co mám v zásobě, protože bych chtěla do budoucna přejít na přírodní.**
Cena kolem 59,-
Ne!



Kokosový olej Biolinie:
Výborný kokosový olej, kterému nemám co vytknout. Opět si ho koupím znovu. Používám ho nejčastěji na vlasy ale občas si s ním namažu i suchá místa, občas s ním i vařím. Zkrátka je to pro mě univerzální věc, kterou doporučuji koupit do každé domácnosti.
Cena 159,-
Určitě Ano!


Freeman, čisticí krém s výtažky z mrtvého moře:
Pleť podle mě nevyčistil dokonale ale zanechal ji sametově jemnou. Zřejmě kvůli obsahu silikonů. Myslí si že za 120 korun nečekejme že to pleti něco dá. Já se těchto chemických "náplastí" snažím zbavovat a nekupovat znovu. Pleť udělá pěknou, jemnou abychom měli dobrý pocit, ale to vše je jen na povrchu.
Takže já už bych si znovu nekoupila.

Yves Rocher, Brillance kondicionér:
Z této řady jsem měla jak kondicioner, tak i šampon a zkrátka mi moc nesedí. Po šamponu jsem měla druhý den mastné vlasy a kondicionér byl takový průměrný. Vlasy pěkně uhladil, zjemnil ale nic víc. Parfemace je příjemná, nic hrozného.
Koupila bych znovu? NEVÍM?



Nivea, Make-up starter (normální až smíšená pleť)
Podkladová báze pod make-up. Je na bázi silikonu, to je znatelné už jen z konzistence, která je krémová až trochu rosolovitá. Já už bych si toto znovu nekoupila protože mi to nedělá úplně dobře na pleť. Pokud vám chemie nevadí, v pohodě doporučuji. Když si dáte váš normální denní krém, na to tuto bázi, myslím že výsledný efekt naneseného make-upu je o dost lepší než bez. Doporučuji pro bezproblémovou pleť, rozhodně ne těm které mají akné. Výsledný finiš vypadá uhlazený a make-up sjednocený, který se dobře po pleti roztírá. Já se snažím přecházet na šetrnější kosmetiku, takže já osobně bych si to nekoupila.
Doporučuji ale na pleť, která netrpí na akné.
Cena kolem 100,-


To by bylo pro dnešek vše a já se těším u dalšího článku.

Posílám ještě písničku a mějte se krásně 💖...


10 komentářů:

  1. ten Nivea makeup starter ma zaujal..ešte som ho nevidela nikde :) no a kokosový olej to je topka :)ja si ním posledné dni umývam aj zuby :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Perníková pěna do koupele zní jako něco, co budu jednou hodně nutně potřebovat :) Dobře děláš, že přecházíš na šetrnější kosmetiku :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěny do koupele od Avon mám také ráda - krásně voní a mají velké balení, takže mi vydrží..no, déle než jiné :D

    Kokosový olej používám také, ale zatím jsem zkusila pouze ten od manny :)

    INKA – lifestyle, focení, líčení, krása, DIY a novinky

    Ráda bych tebe a tvé čtenářky pozvala na svou první letošní soutěž na téma „Jaro přichází“

    OdpovědětVymazat
  4. Pěny do koupele od Avonu patří mezi mé oblíbené. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  5. Kokosový olej je prostě nejlepší na světě. Já si ho teda nedávám na vlasy, ale na rty, ruce a tělo. No a od Freemana mám masku z mrtvého moře a tak průměr no.

    OdpovědětVymazat
  6. Ta písnička je super, zrovna nedávno jsem na ni narazila, do pěn od Avonu bych klidně šla, mám tu malou kuličku a je skvělá, jestli jsou od nich takové i jiné pěny, tak proč ne?:) Myslím, že zrovna tento kondicionér od YR jsem kupovala mamči, ale nějak to zatím nehdnotila.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. Kokosový olej u nás doma taktiež všade :) Na panvicu, do pečenia, do kávy aj do kúpelne :)))
    BeautyByLenka

    OdpovědětVymazat
  8. pekne si toho stihla :) a ten kokosový olej je najlepší

    OdpovědětVymazat
  9. kokosový olej ja používam hlavne v lete ! :))
    Tammybeaty

    OdpovědětVymazat
  10. jak říkáš - co se týká Yves Rocher, tahle řada mi také nesedí a to jinak jejich produkty mám ráda..

    OdpovědětVymazat