čtvrtek 2. února 2017

Wishlist 2017

Ahojky...

Dnes je čtvrtek a zítra máme ve škole volno, takže se konečně vyspím. Poslední dobou totiž chodím neustále spát pozdě a nemůžu se dokopat jít spát dřív.
Zima nás stále sužuje a to mě štve nejvíce. Já zimu nesnáším. Sice pohled na zasněženou krajinu je úžasný ale raději bych to vyměnila za krajinu nad kterou svítí sluníčko, zpívají ptáčci a je tak 25 stupňů Celsia.
Bydlím na vesnici, takže dostat se někam včas je skoro nemožné. Nebaví mě vůbec nic a nejraději bych ležela v posteli nebo seděla u compu. Na nákupy teď nechodím, takže nevím ani co se nového děje. Zkrátka celý leden chodím do školy, do práce a jsem doma. V takovém počasí mě zkrátka nikdo nikam nevyžene. Nejhorší je že počasí se zatím nechystá pro lepší změnu.
Sám o tom vypovídá i můj outfit, který je založen na tom abych nezmrzla. Navíc chodím celou zimu v defakto stejném outfitu. Nejvíc kroutím hlavou nad slečnami, které u nás ve škole lítají v tílku.

Jelikož mě letos čeká maturita, snažím se něco dělat do školy, jako například témata do angličtiny nebo se učím češtinu.

Dnes jsem se rozhodla ukázat vám můj wishlist pro rok 2017, podle kterého bych se chtěla řídit.
Předem chci ale říct, že hmotné věci pro mě letos nemají takovou váhu. Jediné co si opravdu přeji, je úspěšně zdolat maturitu.

Obsah wishlistu je spíš seznam potřebných věcí. Kosmetiku poslední dobou nijak neřeším a tak nemám žádné kosmetické cíle.

Pojďme se na to podívat...


Kabelka
Nemohu říci, že bych ji potřebovala nutně ale hodila by se mi nějaká střední velikosti. Ráda bych nějakou jednoduchou obdélníkovou nebo čtvercovou. Na barvě nezáleží ale představa je asi hnědá, tmavě fuchsiová nebo černá či tmavě modrá.

Štětce
Rest z minulého roku. Potřebovala bych sadu štětců na oči. Těch mám velmi málo a ještě takové nic moc. Na značce mi nezáleží ale aby byli husté, hebké a bytelné. Líbí se mi od RealTechniques a podobných značek.

Parfém
Opět věc kterou jsem si v minulém roce nepořídila. Chtěla bych nějaký lepší parfém. Moje představa o parfému je Roberto Cavalli nebo Karl Lagerfeld ale třeba se rozhodnu pro jinou značku. Osobně mi nevyhovují vůně od Chloe nebo Hugo Boss.

Peněženka
Ráda bych si pořídila pěknou peněženku střední velikosti. Nemám ráda takové ty veliké podlouhlé. Chci něco menšího ale tak aby se do ní vešlo vše co běžně v peněžence nosím. Líbila by se mi nějaká veselá barevná s nějakým pěkným motivem.

Telefon
Ne, ještě jsem si ho stále nekoupila. Peníze mám připravené a teď se jenom rozhodnout. Telefon je nutnost, protože ten dosavadní telefon si dělá co chce. Koncem února mám v plánu jet se podívat do Drážďan a tak třeba bych si ten telefon koupila až tam. Protože kvalita u nás je trošku jinde než na západě a není to jen u potravin.

Hodinky
Hodinečky v jarním motivu by se mi moc líbily. Koukala jsem na poštovnézdarma a mají tam spoustu krásných hodinek s nádhernými vzory. Hodinky jsou pro mě především jako doplněk a ne vyloženě na čas.

Myslím že jsou to všechno rozumné a potřebné věci.
Letošní rok je pro mne zlomový a tak ho musím zvládnout bez komplikací.

Jako poslední sem vkládám písničku, kterou jsem tento týden poslouchala nejčastěji.



9 komentářů:

  1. presne také isté kritéria na peňaženku mám aj ja..ale už dlho sa mi nedarí žiadnu menšiu nájsť,všade sú teraz len tie podlhovasté o ktorých píšeš :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Parfém od Karla by som rada aj ja :). Tak isto mi vôbec nevonia Chloe, neviem čo na tých parfémoch všetci vidia :D.

    OdpovědětVymazat
  3. Cože? V tílku? Já bych asi umrzla. :-D Jinak držím palce, ať si wishlist brzy splníš. Jinak tu peněženku, co máš na obrázku mám doma a nejsem s ní vůbec spokojená. Objednávala jsem ji na aliexpressu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. pekný wishlist a naozaj praktický :) Nový mobil by sa mi tiež zišiel :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nový telefon bych taky potřebovala jak sůl. Ale jsme moc lakomá za něj utrácet:D

    OdpovědětVymazat
  6. Ve Tvém wishlistu jsem se nějak neztotožnila! :D Všechno, co zde vypisuješ, mi stačí tak, jak mám! :D Jen tu voňavku jsem si chtěla koupit novou, už mi docházela od Lancome, kterou jsem se těšila, že po třech baleních vyměním za něco nového a mamka mi nové balení koupila k Vánocům! :D Byla jsem lehce zklamaná no...:D

    lifestylebirdie.com

    OdpovědětVymazat
  7. Tak s první částí tvého článku se naprosto ztotožňuju :) jinak pěkný wishlist :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jojo, taky jsem poslední dobou chodila spát pořád pozdě, a tak jsem si na víkend naordinavala nonstop spánek :D Už jsem úplně zapomněla, jaké to je, když se člověk hezky vyspí :D
    Co se týče telefonu, tak já osobně doporučuju značku Huawei :) Jsem s ním spokojená a až si budu kupovat další mobil, opět to bude fešák této značky:)

    KejT [Instantní krása]

    OdpovědětVymazat
  9. Ja by som potrebola este nejake hodinky, ostatne veci nastastie mam :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat