pátek 10. března 2017

Jak bylo v únoru

Tak vás tu pěkně vítám.
Měsíc únor u mě utíkal ostošest, teď tu je březen a ten mi také přijde, že už ho moc nezbývá a to jsme teprve na jeho začátku.
Dnes bych vám chtěla shrnou měsíc únor. Abych byla upřímná, leden a únor se řadí mezi mé velmi neoblíbené měsíce. V podstatě od prvního ledna do konce února se můj všední outfit skládal z velmi jednoduchých a dohromady nevkusných kousků. Zakládala jsem si na tom, aby mi bylo hlavně teplo a neměla promočené boty, móda v tyto měsíce šla u mě stranou.

/vandrácký outfit s heslem*hlavně nezmrznout*/


Únor byl pro mě taky zlomový, kdy jsem se pevně rozhodla obměnit svoji dosavadní sbírku kosmetiky a uvažuji jiným směrem. Více přírodní a šetrnější kosmetiky, na místo té běžné marketové.
Už delší dobu se tomuto typu kosmetiky vyhýbám co se týče vlasové kosmetiky. Teď ale vím, že se budu snažit obměnit i tu tělovou, především deodoranty.



Celý únor jsem všechny víkendy strávila pracovně na brigádě. Takže očekávám větší obnos peněz. Každopádně, už mám skoro jistý plán na konec března, kdy ty penízky půjdou na oblečení a přijede mi vzácná návštěva (možná). Během února jsem byla vesměs doma, v práci, ve škole a do města jsem se za celý měsíc pomalu nedostala. Vůbec mě to nevadí protože v takových sračkách co neustále padali a v té hrozné zimě, se opravdu nedalo nikam jít. Dobře, dvakrát jsem se rozhodla vyjet do přírody na běžkách.


Konec února byl pro Vysočinu prázdninový. A jelikož byli ty prázdniny, přeci nebudu ležet doma.
Tak jsem se 21. února vydala na výlet do Drážďan. Něco o tomto výletě jste si mohli přečíst ZDE.
Pro mě to byl skvěle strávený den, dobře se odreagovala, podívala se a někdy zase příště...

/stáhnuté foto z google/

Konečně jsem si pořídila nový telefon. Konkrétně Huawei P9 Lite a je naprosto skvělí.


Kosmetice poslední dobou neholduji, prakticky jsem si pořídila pár kousků v Drážďanech, jinak u nás vůbec nic. Více jsem nakupovala oblečení.

Takže moje kosmetická stopka celkem funguje a zatím jsem ji výrazně neporušila.

Ve škole už přípravy na maturitu vrcholí a já už si říkám, ať je to celé za mnou.

Únor byl celkem nuda. Kromě pěkného výletu se nic zvláštního nedělo.

To by bylo ode mne vše a zase příště.

5 komentářů:

  1. Krásně prožitý únor. Taky se v zimě oblékám tak, abych nezmrzla. Tvůj poskládaný outfit se mi líbí a dost mi připomíná můj styl. Já celkově na módu nijak moc nejsem. V Drážďanech muselo být nádherně, snad se mi taky podaří udělat si podobný výlet. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Nám tu sice končí léto, ale styl alá vandrák jedu taky- Momentálně střídám dva svetry, jeden na několika místech děravy a druhý trochu ohořelý, potom, co jsem ne zrovna úspěšně vařila véču :D Ale jak bych si připadala doma nepatřičně, tak tady nikdo neřeší a lidi si vyrazí do obchodu jen tak v ponožkách:D

    Jinak Drážďany mám taky na seznamu, tak doufám, že s tam během příští roku podívám:)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ať se ti maturita vydaří! Drážďany musely být super a taky moc nemám ráda leden a únor, ale záleží na tom, kde zrovna jsem a co dělám. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  4. Držím palce s maturitou! A za mě vandrácký outfit palec nahoru!

    OdpovědětVymazat