úterý 7. března 2017

Spotřebováno za únor

Ahojky...
Dnes máme úterý a já jsem se právě vrátila ze školy. Akorát si dala sprchu, umyla vlasy a teď se tady snažím něco zplodit.
Mám celkem dobrou náladu, asi na tom má podíl sen, který se mi v noci zdál. V sobotu jsem se také stala o rok starší a už na této planetě pobývám 22 let.
Oslava nebyla nijaká velkolepá ale trávila jsem den po boku rodiny a taky jsem se učila.
Moje dávka spotřebovaných produktů nikdy není a nebude tak velká jako u jiných blogerek. Pečuji o sebe pravidelně ale nikdy nespotřebuji tolik produktů, zkrátka nevím jak to dělají.


Bione, Regenerační vlasový šampon s konopím
Skvělý produkt, na který jsem psala recenzi. konopný šampon-recenze
Lehký, bez škodlivin a na běžné umytí naprosto senzační. Udělá vám daleko lepší službu než běžné konvenční šampony ze supermarketů a drogerek.. Určitě od něj ale nečekejte výsledky jako od šamponu kadeřnického, který vám vytvoří něco navíc.
Pokud máte vlasy zdravé, tak je právě tento konopný šampon skvělí pro udržení jejich dobré kvality.
Mohu říct, že moje vlasy momentálně nesnesou běžné šampony a hned vidím rozdíl po umytí.
ANO!


Avon Advance Techniques Styling, Shine
Stylingový sprej, který má za cíl dodat vlasům lesk. To ano, lesk a krásně rozčesatelné vlasy jsem zaznamenala. Celkem fajn produkt, není špatný ale není dobré ho používat často. Bohužel obsahuje alkohol a jde to z produktu dost cítit, což vlasy může lehce vysušovat. 
MOŽNÁ?

Loréal Paris, Elseve Argine Resist, maska
Tak tohle si na vlasy už v životě nedám. Ne jen že to s vlasy nic nedělalo, jako všechny produkty této a jím podobným značek. Hrozně mě po tom začala svědět hlava. Dobrý, myslela jsem si že jsem si to nechala na vlasech dlouho ale při dalším použití se mi na krku udělala hrozná vyrážka, se kterou se chystám zítra k doktorovi. Hold chemická kosmetika. To mě utvrdilo ještě víc se těchto sráčů zbavit co nejrychleji.
NE!!!

Marine Scrub, Body Love
Tělový peeling, který mě zlákal ve španělském supermarketu. Pěkný obal, krásně modrá barva, peelingových hrudek obsahoval hrozně moc a ve vodě se špatně rozpouštěli. Chemická bomba jak sviňa. Tělu to nic nepřinese. Děkuji, už nikdy více.
NE!


Balea, sprchový gel s rebarborou a magnólií
Sprcháč smrděl tak divně nakysle a vůbec mě vůní neoslovil. Snad nejhorší sprchový gel od Baley. Obsahoval zanedbatelné množství peelingových zrníček, takže se sním dalo mýt denně.
Chemii se sice snažím omezit ale sprcháče od Baley si prostě občas koupím, pokud mě nějaký zaujme. Tento mi nevoněl a tak jsem ráda že je na dně.
NE!

Alterra, Naturalkosmetik, denní krém s bambuckým máslem
Pořízení tohoto krému byla inspirace z jednoho blogu. Krém je vhodný pro sušší pleť, je to znát protože jsem se po něm hned leskla a pleť rychle mastila. Dlouho se vstřebával. Měla jsem odličovač ze stejné řady a ten byl bezvadný. Příjemná nevtíravá parfemace, připomínající mi léto. Pro mě se krém nehodí ale věřím, že pro jiný typ pleti by mohl být fajn.
ANO ale pro jiný typ pleti


Dr.Konrad, Cutosan mycí gel
Je vhodný na celé tělo i vlasy. Já ho používala především na obličej. Jeho smrad je neskutečný, fuj.
Je nealkalický, má antibakteriální účinky a pokud máte nějaký kožní problém, myslím si že toto není špatná věc.
ANO!

Zkritizovala jsem valnou většinu ale i tak to bývá.
Jak můžete vidět, snažím se zbavit té hnusné chemické kosmetiky. Neříkám že všechna chemická je špatná ale tělu nic nedá a tak chci můj sklad kosmetiky trochu omezit a spotřebovat, aby se mi udělalo v šuplících více místa na jiné přírůstky.

Mějte se krásně a zase příště u něčeho zajímavějšího 😉

5 komentářů:

  1. Přeji všechno nejlepší k narozeninám. Ani já nevím, jak dělají, že mají každý měsíc tolik spotřebovaných výrobků. Já za měsíc únor spotřebovala jen dva výrobky a tak jsem článek ani nepsala. Zaujal mě krém od Alterry, ale asi bych taky potřebovala na jiný typ pleti. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Teri :) přeji dodatečně vše nejkrásnější k narozeninám ♥ z Tvých spotřebovaných produktů jsem nezkoušela nic. Já ho spotřebuju dost, možná je to tím, že se pohybuju mezi školním bytem a domovem, tak musím mít všechnu kosmetiku 2x a vždycky se to nějak hromadně sejde

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně na tenhle šampon jsem koukala, jsem ráda, že jsi spokojená :) Náhodou toho máš taky spotřebováno hodně, to já jsem o dost pomalejší co se spotřeby týče :D

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  4. Také přeji dodatečně všechno nejlepší k narozeninám:)
    Z kosmetiky mě zaujala značka Bione, chtěla bych někdy vyzkoušet.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. me gustan tus temrinados estoy con la mascarilla y me esta gustadno

    OdpovědětVymazat