neděle 30. dubna 2017

Nákupy & Novinky za duben

Přeji všem krásnou magickou neděli.
Dnes jsou čarodějnice a nejspíš většinu z vás blog momentálně nebude zajímat a raději se uchýlíte za zábavou někam k ohni spolu s alkoholem.
Upřímně, já na tohle nejsem, co se alkoholu týče. Zábava, alkohol to mě doprovázelo v pubertě ale nějak jsem z toho vyrostla a dnes alkohol nemůžu pomalu ani cítit. Ani si nepamatuji, kdy jsem naposledy skončila ožralá, jo, předminulý rok na Silvestra a to je vše.

Mě se dnešní čarodky vůbec netýkají protože se chci učit, musím, protože já se učím pomalu a moc času do maturity nezbývá.

Při tom všem mě napadlo ukázat nákupy a novinky u mě v šatníku a v kosmetice.
Kosmetiky tolik nekupuji neboť mi přijde, že mám momentálně dostatek produktů a pro svůj momentální stav mi to co mám bohatě stačí. To se ovšem nedá říct o oblečení, tam mám velké mezery, takže chci zainvestovat spíš do něj.
Koneckonců teď nemohu tolik utrácet protože příští měsíc budu bez příjmu a čeká mě nespočet návštěv u zubaře a že ten není zrovna levný.
Jo a ve čtvrtek jdu k nové kadeřnici.



Koupené kosmetiky mám všeho všudy jen toto. 
Ebelin, štětec na stíny - Ebelin má nové štětce, takovýhle štětec na oči se u mě rozhodně neztratí Cena 69,-
Better Skin, pudr, odstín 020 Cameo - zakoupen v Rossmanu za 50 Kč, takže pokud máte zájem běžte omrknout slevové regály u vás ve městě. Na notinu a jinde stojí něco málo přes 200 Kč
Curaprox, kartáček na zuby - dříve mi přišlo zbytečné dát za kartáček více než 50 korun ale po vyzkoušení tohoto už nechci jiný. Cena 110 ,-



V dubnu se na mě usmálo štěstí v giveway u Hevi z blogu: wormake.blogspot.cz, kde jsem vyhrála tuto paletku. Líbí se mi obsah stínů, hlavně jsem ráda za ty červené odstíny protože ty mě poslední dobou hodně baví. 
Jako dárek navíc mi Hevi přihodila oční péči od Lavery.

Z kosmetiky je to za duben vše a teď tu mám várku oblečení.


V F&F mě oslovilo tohle červené sako, bylo v akci za 450,- což je opravdu paráda. Čekají mě maturitní zkoušky a pro případ kdyby nastala venku sněhová kalamita a velká zima, je dobré mít něco s dlouhým rukávem a nohavicí, proto si myslím, že sako bude dobrý kousek. 
Sako se dá nosit i jako kousek pro běžný den.
**  sako na fotce je pouze názorná ukázka, jak vypadá oblečené na člověku.

Minulé úterý jsem byla v Brně a rozhodně jsem musela využít tamní výběr obchodů, přeci jenom u nás v Jihlavě není takový výběr.


NewYorker máme sice i v Jihlavě ale to černé body s chokerem tam už neměli a náhodou v Brně ještě bylo. Kvalitu oblečení z NewYorkeru nekomentuji ale tenhle kousek se mi hrozně moc zalíbil. 
Tílko zleva mě také zaujalo a přemýšlím jestli nezajdu pro další protože na léto bude skvělé.


Tílko se zkřížením, cena 139,-
Body s Chokerem, cena 399,-


Bershka je můj nejoblíbenější obchod s oblečením vůbec, naprosto vždy si zde něco vyberu a mohu potvrdit i lepší kvalitu oblečení, vždy mi všechno vydrželo poměrně dlouhou dobu.
Zde jsem si koupila elastické džíny za 349,-

Můj objev roku je obchod Mohito, já vím, asi jsem pro někoho zaostalá ale nikdy dřív mě nenapadlo sem zajít. Vždy ve mě tenhle obchod evokoval předražený butik ale opak je pravdou. Právě jsem našla obchod přesně v mém stylu za solidní ceny.

Letos hodně frčí áčkové šaty ale to není zrovna můj šálek kávy, no třeba jim nakonec taky propadnu. Měli zde tolik krásných šatů, že jsem si nemohla ani vybrat.
Nakonec mě zaujali tyhle květované s ptáčky a stály 899,- a to si myslím, že cena za šaty v tomto období je v pohodě.


V Mohitu jsem objevila tenhle jumpsuit. Přesně tohle chci už nějaký ten pátek ale v jiných obchodech se mi nezdál materiál nebo střih a v některým jsem měla ještě větší prdel než mám.
Tenhle mi sedí dobře a už se těším na léto až ho budu moci vytáhnout.
Cena 799,-

Pro dnešní článek je to vše, zítra si užijte kdo má ještě den volna a příště u dalšího článku.


9 komentářů:

  1. Taky na takové akce už nejsem. Kosmetika pěkná, gratuluji k výhře, ale úplně nejvíce se mi líbí tvé oblečení. Vypadá opravdu skvěle a moc ti sluší. Klidně bych si na sebe oblékla všechny kousky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. To červené sako je velmi zajímavé! Držím moc palce na maturitu, mám pocit, že letos Vás maturuje nějak hodně..Ze všech stran slyším,že má někdo maturitu!

    OdpovědětVymazat
  3. Síce mám ešte len osemnásť, tiež som už z toho ako keby vyrástla ale celkovo nemusím nejako alkohol radšej si idem zacvičiť. Ako tam pozerám nakúpila si si skvelé veci ktoré ti veľmi pekne sadnú. Čierna ti pristane ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Na paletky očných tieňov od MR nedám dopustiť, sú jednoducho úžasné! A pekné kúsky oblečenia! :) ✿

    * Giveaway - Cerruti 1881 *

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to teda mě se alkohol úplně nepustil, přesto vím, kde přestat, aby mi nebylo zle. Poprvé a naposledy jsem se opila (hodně) na mé oslavě 18. narozenin, a od té doby to nějak nevyhledávám. Dám si skleničku bílého s mamkou nebo pivko s přáteli, ale tím to končí :) Jinak strašně jsem se zamilovala do těch bílých květovaných šatů z Mohita ♥ A Curaprox kartáčky už používám x let, a strašně jsem se tím rozmazlila, už taky nechci jiný :) Přeji hodně štěstí u maturity :)

    Pauline's Tiny World |
    První blogová giveaway!

    OdpovědětVymazat
  6. Já slavila čarodějnice, ale možná bych je radši vynechala:-) I KDYŽ grilovačka a ohínek jsou vždycky fajn a ještě se super partou. Oblečení super, ten jumpusit se mi strašně líbí. Celkově mám ráda věci v takovém provedení. Stíny jsem už u tebe zaznamenala a zaujal mě štětec od Balea. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. Romper ti sekne! Sáčko se mi také líbí!

    OdpovědětVymazat
  8. Teri, to tílko je moc pěkné. Je z NY? Musím se po něm kouknout, protože se mi fakt moc líbí :) Jinak curaprox kartáček je fajn, jiný bych už nechtěla.

    14. 5. 2017 | Den matek

    OdpovědětVymazat
  9. No to je parádní, že jsi nám vyfotila kousky i na sobě, sluší kočko :)

    OdpovědětVymazat