pátek 21. dubna 2017

Trendy které mě neberou

Podle úplných trendů se rozhodně neřídím ale rozhodně se snažím být taková abych nebyla zas sto let za opicemi.
Trendy jsou jak v oblékání, kosmetice ale i v životním stylu.
Během určitých let se spousta věcí změní a v podstatě trendy mění svět a myšlení lidí.
Pamatuji si doby, kdy jsem ještě neměla blog a youtube éra nebyla, zajímali mě úplně jiné věci. 

Rozhodla jsem se napsat článek o tom jaké trendy nesnáším, jsem na ně alergická a vytáčí mě.

Své názory tímto nikomu necpu a rozhodně nikoho nesoudím podle toho jaký má styl a co se mu líbí. Pouze a jenom se mi nelíbí.

Loafers a pantofle na platformě
Obuv, která byla moderní hlavně na podzim.
Při této obuvi se mi vybaví šprti, škola, hodně učení a babičkovská móda. Mokasíny mi nevadí ale tenhle styl na platformě doplněný volánkem a střapečkem na nártu, to je jak z doby raz dva. Absolutně si nedokážu představit vylézt ven v takovýchto škrpálech. Móda alá Harry Potter mě vážně neláká..




Všechny tyhle křundy na rovné platformě mi ani nepřipomínají boty, jako spíš kopyto nebo sloní nohu. Podobně hodnotím i boty alá školní pantofle, které začali být minulý rok hodně moderní.
Celkově obuv bych posledních pár let zkritizovala nejvíce.

Culotte bombarďáky
Tak tohle ne!
Místo toho abychom my ženy ukázaly trochu křivky, tak se budeme schovávat v takovýchto bombarďácích po dědovi. To vůbec není hezké, přijde mi to spíš dost asexuální a chtěla bych vědět, kterému chlapovi se toto na ženské líbí.


Obag gumovka
Nechci říct že je to úplná kafastrofa ale krása to zrovna také není. Tuhle dost frofláknutou, ne moc levnou gumovou tašku si zcela dokážu představit jako praktickou plážovou tašku ale jinak ne.
Dost mi stačí, když teď vidím každou druhou maminu s kočárkem jak tyto tašky tahaji všude s rypáčkem div by jim do něj nenapršelo a s pocitem, Heč já mám Obag! V podstatě mi přijde, jakoby celá Jihlava teď objevila "kouzlo" Obag, a proto se mi tahle gumová nádhera zprotivila.




Proteinové tyčinky a nápoje
Absolutně mi nic není do toho, co kdo jí. Já jsem ale dodnes nepochopila co je na tom dobrého, hlavně mluvím k tyčinkám o kterých bylo nedávno nebo ještě je hodně humbuku. Co tak zkoumám složení, ne všechny Raw tyčinky jsou zdravé a některé jsou akorát plné chemie. Nechápu jak si někdo místo oběda může dát tuhle srajdu. Vždyť si na tom člověk ani nepochutná, teda já určitě ne a vadí mi jak jsou hrozně tuhé.
Celkově neuznávám ani takové ty přípravky, ze kterých si uděláte nápoj a ono vás to na půl dne zasytí. Není nad plnohodnotnou pestrou stravu.




27 komentářů:

  1. haha,skvelý článok :) mne sa tiež nepáčia tie široké nohavice, a keď sme raz s priateľom videli jednu slečnu, ktorá ich mala,tak sa tiež divil:) čiže asi sa naozaj veľmi chlapom nepáčia :) ale musia byť veľmi pohodlné :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Ani se mu nedivím. Když si tohle vezme hezká hubená holka, nepřijde mi to zrovna přitažlivé.

      Vymazat
  2. Great selección! Have a lovely Day! 🌻🌻🌻🌷🌷🌷

    OdpovědětVymazat
  3. Teri, tak ty módní "výstřelky" se nelíbí ani mně :). A souhlasím, že často tyčinka hlásá, jak je zdravá a přitom má složení takový, že to rovnou můžu sníst snickers. Takže určitě je fajn se orientovat ve složení a prozkoumat si ho. Já chápu to, že ty, co opravdu mají složení super, tak slouží spíš jako náhrada, když máš chuť na něco sladkýho, ale určitě bych tím nenahrazovala jídlo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tím že proteinové tyčinky nechutnají mě, neznamená že jinému také ne. Jenom se z toho v poslední době stalo něco moderního co si kupuje pomalu každý. V obchodech jich je mraky a všude hlásají jak je tahle strava skvělá. Některé tyčinky mají dobré složení ale rozhodně ne všechny, přitom je to poměrně drahá potravina.

      Vymazat
  4. Terez musím souhlasit s O bag. Pak ty kalhoty se mi také nelíbí. Skvělý článek!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kalhoty Culotte jsou asi to nejhorší, fakt tenhle trend vůbec nechápu.

      Vymazat
  5. Tak mně se líbí ty dva první trendy, kalhoty záleží na kom, někomu to vážně sluší a O bag nemusím ani se mi to nelíbí a ten protein mám na palačinky, ale ta chuť....už ho mám rok a ubyla asi jedna naběračka. Je to chemická jahodová chuť, s vodou jako protein mi nechutná, takže nevím, co s tím budu dělat. Jinak souhlasím, že nahrazovat jídlo tímto není zdravé. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Neříkám občas si to dát, když to někomu chutná. Obag mi přijde hezká taška někam na pláž nebo k vodě.

      Vymazat
  6. Tak ja mam zasa topanky na platforme strasne rada, priam som do nich zamilovana, len moj priatel ma na to podobny nazor ako ty :D (ale musi to vydrzat :D), obag sa mi tiez dost paci a rozmyslam nad kupou, no hold kazdy mame iny vkus :) v podstate aj tie bombardaky sa mi pacia, len v nich vyzeram strasne, ale pokial ich vie niekto skombinovat pekne, nemam proti nim nic. Jedine na com sa zhodneme je asi prvy bod a proteinove tycinky :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Boty na platformě mi nevadí a mám je také ráda ale ty v jiném stylu. Tak je fajn, že jsi se v něčem také našla :-)

      Vymazat
  7. Oh I love it all the bags darling
    xx

    OdpovědětVymazat
  8. Tak jako s botkami souhlasím, to je totální šílenost :D Kalhoty bych si sama na sebe nevzala, protože nemám postavu na tento typ, ale nevadí mi na ženách, které je umí nosit :) S čím se tu ale ztotožňuji jsou Obag kabelky.. Nic horšího jsem neviděla. Přijde mi to jak taška, kterou si máš vzít na loď, aby nepromokla, a abys jí mohla stylově přidělat k lodi :D Raw tyčinky jsem několikrát zkusila a ani jedna mi nechutnala, takže za mě taky ne :D Super článek :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z raw tyčinek mi chutnají asi tři druhy ale jinak teda jim nepřijdu na chuť a vždycky se mi svírá krk když to mám polknout. Jj Obag se mi také hodí spíš jako kabelka někam k vodě.

      Vymazat
  9. Obag kabelky ani mňa nejako nevzali..a myslím, že si takú kabelku nikdy nekúpim :D..:)

    Accessoriesforbeauty

    OdpovědětVymazat
  10. Mne sa topánky a tie nohavice vôbec nepáčia. A ak si pamätáš na tie rifle s nízkym pásom, akoby "nasrávačky", tak toto bol vrchol nevkusu. :D
    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nasrávačky si pamatuji moc dobře, moc jsem tomu neholdovala i když je fakt že bych na sebe raději oblíkla nasrávačky (turecké kalhoty) než tyhle bombarďáky.

      Vymazat
  11. Lofers a zvonáče taky nemám vůbec v lásce. Ale obag mám dokonce 3, mám takové kombinace, které mi přijdou elegantní a už jinou kabelku nechci. Drží mi dva roky bez poničení, když se ušpiní tak jí vysprchuju a navíc se mi do ní vejde všechno co potřebuju. Koženkové kabelky se mi všechny ošoupaly a protrhaly :( Navíc u nás ve městě se moc nevidí, kdyby jo tak jsem na tom asi taky jinak :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obag není tak hrozná ale už mi přijde že je kolem nich moc velký humbuk a to mi pak jen stačí vidět někde logo.

      Vymazat
  12. Taky nemám ráda tyto trendy. Vlastně je ani nesleduji. Oblékám se podle toho, co se mi líbí. Ne podle toho, co je in. :-) Uznávám, že ty široké kalhoty vypadají otřesně.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemohu říct, že bych pravidelně sledovala co se nosí, to ne ale často právě když ty hodně trendy věci vidím na několika blozích tak se nad tím už pozastavím. Jinak mi je úplně jedno kdo co nosí.

      Vymazat
  13. Tie topánky sú fakt strašné a vôbec nechápem ako ich niekto môže nosiť. Cullote nohavice no comment, klobúk dole pred ženou, ktorej to pristane a vie ich nosiť :D A čo sa týka Obag kabeliek, tiež ma nejako neberú, no niektoré kúsky majú pekné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych se v těch kalhotech necítila ani dobře...Obag není až taková katastrofa ale poslední dobou se mi fakt zprotivila.

      Vymazat
  14. Pěkně jste to vše "zkritizovala" a článek se mi líbí! Ty boty jsou opravdu děsné a jíst proteinové tyčinky je prostě teď in.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není to že bych někoho kritizovala a dávala tím najevo Ne! tohle nenoste. Je to pouze můj názor a pohled na tyhle trendy. Jinak děkuji za koment.

      Vymazat