čtvrtek 22. června 2017

Moje plány na léto


Jak víte, ukončila jsem školu a momentálně pracuji. Poslední dobou se mi honí myšlenky kam dál? Nemám stoprocentně jasno kde budu za pár let, co já vím, co mě napadne ale přeci jenom mám nějaké pomyslné cíle, které bych si chtěla splnit. Jedním z nich je zkusit žít v jiné zemi, ať už na chvíli nebo na celý život, chtěla bych si tohle splnit a jít si za tím. Podle mých propočtů bych to viděla někdy na jaře příštího roku nebo zkrátka do léta bych chtěla něco takového vymyslet ale kdo ví.

Momentálně to vidím tak že si chci něco vydělat, ušetřit a mezi tím budu přemýšlet, navíc mám menší povinnosti které bych chtěla tady dokončit a ještě si tak trochu užít ČR.

Říkám si, konečně jsem ze školy pryč, jaká to úleva, třeba se mi bude stýskat ale momentálně absolutně ne.

Přichází léto a mě se do hlavy dere milion myšlenek co bych chtěla letos podniknout a kam se podívat.
Letos žádnou dovolenou v zahraničí neplánuji, teda zatím ne :-D, rozhodně ne nikam daleko.
Spíš bych chtěla zažít některé věci, na které jsem se dříve nedostala a konečně nastal čas kdy mám víkendy volné a mohu vymýšlet co mě jen napadne..

Chtěla bych vypsat pár bodů co bych v nadcházející době chtěla, jaké mám plány a zkrátka co budu nebo chtěla dělat o prázdninách.

Farmářské trhy na Náplavce
Jedno z prvních míst kam prostě chci a přes to nejede vlak jsou Farmářské trhy na Náplavce. Prahu nemám zrovna za kopcem a předešlé roky jsem se do Prahy o víkendu neměla šanci dostat.
Vždycky žasnu nad fotkami na internetu i u některých na blozích a říkám si, tam jednou musím být. Jsem žrádelní typ člověka a jídlo miluji, taky docela vyhledávám potraviny od menších farmářů a nejsem ten typický konzumní člověk který kupuje vše co vidí v Kauflandu v akci a hltá jejich reklamní slogany.
Trhy bývají každou sobotu a já mám v plánu se sem vydat 15.7. nebo 22.7. kdyby se chtěl někdo přidat ke mě, budu velmi ráda.


Návštěva Prahy
Přeci jenom i Prahu bych ráda prolezla co se týká památek a vynechala bych nákupní centra. Určitě bych ráda vylezla zase na Petřín jako před 12 lety a podívala se i jinam než do obchodů. Vyšehrad bych taky ráda navštívila, nikdy jsem zde nebyla. Proto bych si na Prahu chtěla vyhradit volný víkend a být zde i přes noc.



Léto v Telči
Telč je město na Vysočině, které je celkem známé a opravdu krásné místo. Nachází se zde zámek a známé náměstí. Mimo jiné je tu v létě opravdu plán nabytý a každý víkend jsou zde různé zajímavé akce, proto bych letos chtěla navštívit Telč. Co mě na kalendáři akcí zaujalo, je datum 25.8. Balony nad Telčí, hned druhý den jsou zde farmářské trhy s blešákem, k tomu připojit návštěvu zámku a myslím že je to ideálně strávený víkend.



Někam do zahraničí?
Během prázdnin nám v práci naplánovali celozávodní dovolenou ale není to jisté a proto počítám se vším ale pokud by opravdu byla, přemýšlím zda nevyrazím někam mimo ČR. Určitě někam po Evropě ale zatím mě nenapadá kam a jestli vůbec. Láká mě ta jižní Francie ale nevím, možná se vydám jen někam na víkend a bude.
Docela mě láká jet třeba na víkend někam do Londýna, Milána nebo jinam ale uvidím jak to celé dopadne.


Během prázdnin bych se chtěla jezdit někam koupat, grilovat, chodit na houby, ty já náhodou hrozně ráda sbírám. Určitě bych se chtěla zaměřit na svoji stravu, hlavně co se týče konzumace ovoce a zeleniny.

Jako poslední co bych dnes chtěla zmínit je návštěva Interbeauty nebo World of Beuty and SPA, neříkám že to vyjde stoprocentně ale ráda bych konečně zavítala i na nějakou takovouto akci.

Tak to by bylo ode mě vše a já se budu těšit u dalšího článku :-)

7 komentářů:

  1. Jééé, na ty farmářské trhy bych se taky velmi ráda podívala. Musí to tam být super. Jinak Prahu doporučuji všemi deseti, je tam moc krásně. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Článok je pekný. V Prahe som už bola je tam nádherné. Budem rada ak si pozrieš aj môj blog a necháš follow.🙂
    Skúsenosti s tohto značkou ešte nemám ale vôňa môžeme byť dobre. Budem rada ak si pozrieš aj môj blog a necháš follow. 🙂
    http://jullietblog05.blogspot.sk/?m=1

    OdpovědětVymazat
  3. Já budu od října v Praze a taky plánuji zůstávat na víkendy a jít konečně na trhy :) sice jsem v Praze dost, ale vždycky odjíždím a trhy jsem nikdy nestihla. Prahu určitě prolez, je to podle mě jedno z nejkrásnějších měst v Evropě. A na interbeauty se taky na podzim chystám :)

    OdpovědětVymazat
  4. My se za týden chystáme na dovču do Řecka, tak už se těším, až vypadnu z pracovního stereotypu :-) a mimochodem, také nám naplánovali celozávodní dovolenou, tak ji chci využít naplno a nesedět doma. Na farmářské trhy do Prahy bych se také ráda podívala, ale mám to z bydliště hodně daleko :-(
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  5. Máš skvelé plány, určite si leto užiješ. ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Užij si léto! Také jsem ráda, že jsme pryč ze školy, a momentálně si užívám první dny v nové práci, kde jsem zatím spokojená. Já pár plánů na léto mám, ale většina se bude točit okolo stěhování se s přítelem do vlastního z nájemního bytu. Poté jet na pár dní na hory a užít si nějaký wellnes. :)

    LIFESTYLE & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
  7. Prahu bych si taky měla projít. Jezdím jen do obchodů a už mě to docela nebaví :-D
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat