čtvrtek 8. června 2017

Spotřebováno


Dneska jsem se vzbudila a lekla že k nám do vrat něco jede, a on bagr s nějakýma ukrajincema, takže nám po zahradě pobíhají ukrajinci s krompáčema, tak dělám že nikdo není doma :-D(kopou elektřinu)

Momentálně mám za sebou 4 odpracované dny v mé nové práci. Ač to není moje vysněná práce a neplánuji zde být po zbytek života, celkem se mi zde líbí a momentálně mi to takhle vyhovuje. Mám dobrého nadřízeného a celkově lidi kolem se zdají být v pohodě. Určitě je to pro mě nová zkušenost i když je to jen práce ve fabrice, čekala jsem horší.

Měsíc s měsícem se sešli a já bych měla konečně ukázat mé spotřebováno.
Tuto várku spotřebováno jsem nastřádala během asi 2 měsíců.
Já rozhodně nejsem extrémní spotřebitel, takže mi to celkem trvá.

Jdeme se na to podívat...



1. Nivea Pure&Natural jasmín deodorant - Předposlední kus z běžných deodorantů, přecházím na přírodní, zabránil zápachu ale je to pouze deo, takže potu moc nezabrání, jsou lepší.
NE




2. Bione Cannabis zvláčňující a regenerační pleťový krém - kdysi jsem na něj psala recenzi zde: zvláčňující krém, velmi lehký, dobře se vstřebává, někomu může vadit konopné aroma, já s ním byla spokojená a klidně bych si ho koupila znovu, jenomže to bych nesměla mít v zásobě a na seznamu miliony dalších :-)
ANO

3. Cien krém na ruce s levandulí - dobrý, odvede svoji službu, hydratace je také v pohodě, pouze tu levanduli jsem nikde necítila, super do kabelky
ANO



4. Neutrogena pink grapefruit čistící gel - také poslední kus z chemické kosmetiky, už si nic podobného nemám plánu kupovat. Obličej vyčistí ale lehce vysušuje, po delším používání to lze snadno zpozorovat.
NE

5. Yves Rocher HydraVegetal peeling - v pohodě peeling, nezklame ale ani nepřekvapí, zrníčka byla celkem velká a jen tak se nerozpustila. Celkem dobře vyčistil ale unesena z něj nejsem.
MOŽNÁ




6. Bione Keratin + kofein regenerační šampon - velmi povedený šampon, doporučuji těm kteří se chtějí odpoutat od běžných nejvíce propagovaných šamponům, tohle je fajn protože vlasům se uleví.
Měla jsem po šamponu krásně umyté vlasy a s použitím kondicionéru fakt super, rozhodně ale nečekejte zázraky jaké udělají kadeřnické šampony, tam už je ale hodně té chemie.
ANO

7. Pantene Keratin Repair Oil - ve skříni mi ležel už dlouho zbytek, který byl dost cítit alkoholem, takže rozhodně mi tyhle oleje nepřijdou jako spasitelé.
NE




8. Tetesept Ajůverdská koupel - tato miniaturka byla součástí balíku deseti různých vůní, dostala jsem na Vánoce, vůně příjemná a hřejivá, takže ideální na podzim a zimu, krásně se potom tělo uvolní.
ANO

9. Tetesept koupelová lázeň s eukalyptem a tymiánem - od rýmy vám nepomůže ale určitě je v tu dobu příjemná a trochu vám protáhne dýchací cesty, po koupeli jsem se cítila hrozně svěží a několik hodin poté moje tělo krásně vonělo.
ANO




10. Avon pěna do koupele Čokoláda&Pomeranč - tyhle pěny mě snad nikdy neomrzí, pouze čokoládovou parfemaci bych si už nevybrala, celkově tyhle parfemace nevyhledávám, nicméně dělá bohatou pěnu, která dlouho vydrží
ANO



Dnešní spotřebováno bylo vesměs pozitivní ale samozřejmě, to co vyhovuje mě nemusí vyhovovat každému.
Za nejvíce povedené kousky považuji věci od Bione. Celkem mě tato značka překvapila. Vyrábí se v ČR, takže se neplatí za dovoz ani velkou reklamu. Však dobrý výrobek nepotřebuje reklamu. Tomu že na etiketách píší jak jsou ingredience bio, tomu až tak nevěřím ale rozhodně je to kvalitnější kosmetika než ta, co patří slavným gigantům s velkou reklamou.

Mějte se hezky a zase příště :-)


9 komentářů:

  1. Od Bione jsem nic moc nezkoušela, ale koukala jsem, že je to hodně muziky za málo peněz :-) už delší dobu pokukuji po jejich kokosovém šamponu, protože když je někde kokos, tak to musím mít. Používám teď výhradně šamponu bez silikonů a musím říct, že to kvalitě vlasů hodně prospělo :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Ukrajinci s krumpáčema pobavili :D :D
    Cien kousmetiku mám ráda. Teď mě v Lidlu naprosto dostal takový ten suchý odlakovač a dokonce i Cien maska na vlasy:)
    Co se týče toho šamponu s keratinem, koukala jsem na něj, chtěla si ho pořídit, ale nakonec zvítězila nějaká nová řada L'oreál professionnel. Tak až ji spotřebuju, tak mrknu po tomto :)

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  3. Žiadny z produktov som zatiaľ nemala možnosť vyskúšať, ale najviac ma zaujal krém od Cien a peeling od Yves Rocher. Zaujímavé vecičky. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Great products! Have a lovely Day! 😘😘😘

    OdpovědětVymazat
  5. Ja sa snazim toez prejst na prirodne dezodoranty, len mi nejak nic nestaci :(, nemas nejaky dobry tip?

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem žádný z těchto produktů nezkoušela :( A máš moc hezké fotky :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Bione je hodně dobrá značka, kámoška ji kupuje ve velkým a je spokojená. Když tak vidím ten šampón s Keratinem, možná bych ho koupila mamce, má strašné vlasy a keratin je na vlasy prý skvělý. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  8. Ani jeden z týchto produktov som ešte nevyskúšala, ale doma ma čaká Bione šampón, len iný, ale aj tak som naň riadne zvedavá :)

    OdpovědětVymazat