pátek 4. srpna 2017

Spotřebováno

Přeji všem pěkný slunečný den...

Léto se nám půlí ale já si přijdu jako bych si to vůbec neuvědomovala a beru vše z té lepší stránky,  zkrátka máme ještě krásnou půlku před sebou.

Víte jak jsem psala o tom jak letos nikam do zahraničí nepojedu, jen se naskytlo volno v podobě celozávodní dovolené a já měla jasno, doma v žádném případě nebudu.
Nakoupila jsem letenky a zařídila bydlení. Tak teď jen čekat až mi přijdou plavky a budu se moci sbalit.
Kam se vydám? To vám jistě během následujících dvou týdnů oznámím.
Letošní cesta bude překonání sama sebe včetně samotného balení ale věřím že mi vše vyjde.


Teď se ale konečně vrhnu na spotřebované produkty, které se mi nakupily zhruba za dva měsíce.
Někomu možná moje statistika spotřebovaných produktů přijde malá ale já té kosmetiky upřímně nepoužívám tolik.
Například takové tělové mléko mi trvá spotřebovat tak 3 měsíce, to stejné krémy na ruce nebo balzámy na rty.


Pivní šampon, Manufaktura
Průměrný šampon, lepšího charakteru než jsou z drogerky ale docela bych pochybovala o přírodním složení. Měl pěknou silnou vůni jakoby pánského parfému, pivo to rozhodně nepřipomínalo, z vlasů je chvíli cítit. Vlasy umyl ale občas se mi zdálo jakoby šampon vlasy zatěžoval. Každopádně mě šampon neuchvátil.
Znovu bych ho nechtěla.

Pivní vlasový balzám, Manufaktura
Naprosto obyčejný balzám, který nenadchne ani nezklame. Bohužel vlasy byli takové zplihlejší a byla jsem ráda když byl balzám už na dně.
Ne



Sprchový gel granátové jablko, citrus a zázvor, Alverde
Příjemný sprchový gel, vonící více citrusy a je sladšího ale osvěžujícího charakteru. Hodí se na léto. Zdál se mi být více tekutý než sprcháče bývají, takže se rychle vypotřeboval ale jinak super produkt za pár korun.
Ano

Sprchový gel rakytník s mátou, Natura Siberica
Můj první produkt od této značky a mile mě překvapil. Začala jsem ho používat někdy v březnu, kdy jsem měla neznámý kožní problém a normální sprchové gely pro mě neexistovali. Tento sprcháč mi kůži vůbec nepodráždil, naopak uklidnil a má lehce chladivý efekt. Krásně voní po rakytníku ale vůně na těle nevydrží. Mám z produktu dobrý pocit.
Ano



Kokosový olej, Topvet
K tomuto výrobku není třeba psát mnoho. Jednoduše, skvělý kokosák na všechno.
Ano



Beauty fluid, Olay
Dříve oblíbený produkt pod makeup, který krásně zjemnil pleť. Naprosto skvělý produkt jako primer pod makeup, vhodný též jako denní krém. Lahvička s malým zbytečkem mi ležela v šuplíku snad dva roky, tak přišel osudný den se rozloučit. Fluid teď vyrábí v novém obalu.
Ano

Face Toner s tea tree, Oriflame
Snad jediné tonikum, které mi vyhovovalo. Pleť byla osvěžená, malé pupínky eliminuje, na pleti nelepí, takže konečně se taky najde něco solidního od Oriflame. Pro mě jsou bohužel produkty jako micelárky, tonika zbytečný produkt bez kterého se v životě obejdu. Jinak tyto dva doporučuji.
Ano

Zelený jíl, Bio Aroma
Fajn produkt, který mě bavil a na pleti byli znát výsledky. Více si můžete přečíst v recenzi zde: bio-aroma-zeleny-jil
Ano

Noční krém Toleriane Ultra Nuit, La Roche Posay
Tohle byla za mě jednoznačně katastrofa. Více v recenzi zde: la-roche-posay-toleriane-ultra-nocni
Ne


Šampon Repair, Balea
Hrůza! Hrozně mě po něm začala kousat hlava, takže zbytek vyhazuji. Stejně už je prošlý protože mi ve skříni ležel přes rok.
Ne

Maska na vlasy Preference, Loreál
Pozůstatky z dob kdy jsem si ještě barvila vlasy. Preference maska byla nic moc, spíš vlasy zatížila a měla jsem je zplihlé.

Maska na vlasy Casting Creme, Loreál
O něco lepší než Preference. Na vlasech to udělá rádoby pěkný povrch ale vlasům to rozhodně nic nedá. Vypotřebovala jsem ji, špatná nebyla ale na zadek si z ní nesednu.


Šampon kozí, Naturinka
Tak jsem doufala jaký bude tento tuhý šampon zázrak a ono prd. Vlasy byly zplihlé, umaštěné a vlastně se mi šampon jeví jako obyčejné mýdlo na ruce. Velké zklamání, rozhodně nedoporučuji.
Ne

Suchý šampon Original, Batiste
Miniaturky Batiste mám nejraději protože právě na cestování se toto hodí nejlépe. Dobrý na lehce umaštěné vlasy ale přišlo mi, jako by mé vlasy byly pěkné jen půl hoďky a pak zase vypadali neumyté. Určitě hodnotím jako nejlepší dostupný sucháč v drogeriích ale asi nejsem ten typ člověka, který by si ho musel kupovat neustále.
Nevím?



Řesenka tm.zelená Kate, Rimmel
Na řasách nebyla zelená absolutně znát, jevila se černě jako každá jiná. Měla velký, divně zvlněný kartáček ale dobře se mi s ní líčilo a řasy dělala fakt nádherné. Myslím že už se nevyrábí.
Ano

MakeUp Superstay Better Skin, Maybelline
Velmi světlý, lehký, tekutější a méně krycí makeup, který mi celkem vyhovoval. Lehce sušší, takže na suchou pleť nebude vhodný. Není špatný ale na trhu je spousty makeupů stejné i lepší kvality za podobnou cenu.
Možná?



Vosk sojový Vianočno, Jemno
Oblíbený vosk a vůbec mi nepřišlo divné ho pálit teď v létě. Vůně je teplá ale svěží, takže pro mě je využitelná 365 dní v roce. Třetí zapálení už téměř není cítit
Ano

Vosk sojový Láska, Jemno
Sladká vůně s jarním nádechem květin, lze ucítit růže a to není moje vyhledávaná složka v parfémech ani v jiné kosmetice. Vůně byla intenzivní a i po třetím zapálení jsem ji cítila. Bohužel ty růže já nemusím.
Ne

Vyživující maska z růží, Alverde
Velmi vyživující maska, která zanechává pleť krásně vyživenou, nadýchanou a na to že parfemace růží mi vadí, tak tato maska měla dobré účinky.
Ano

Koupelová lázeň, Tetesept
Teplá vůně s nádechem hašlerek. Vodu zbarví do modra, což je hezký efekt, kůži nijak nevysušuje a ani nemáte na sobě mastný film. Není to ale úplně top vůně.
Možná?




Tak to by bylo ode mě vše a zase příště.

4 komentáře:

  1. Make-up od Maybelline jsem také měla a hodně mi dělal na nose suché šupinky, takže tento za mě ne :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Tak s tím kozím šamponem jsi mě zklamala :-( zrovna jsem přemýšlela o vyzkoušení nějakého tuhého, tak se mrknu po jiným a snad budu spokojená.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Pivní šampon od manufaktury! Ten mě sedí velice. Je můj nej. Každá jsme ale jiná, to je jasné. Jinak super spotřeba!

    OdpovědětVymazat
  4. Veľmi pekný príspevok. Ani s jedným zatiaľ nemám skúsenosti. Ale chcela by som vyskúšať ten kokosový olej. Sledujem ťa. Budem rada ak aj ty sa pozrieš na môj blog a necháš follow. 🙂
    http://jullieblog05.blogspot.sk/?m=1

    OdpovědětVymazat