neděle 3. září 2017

Nákupy z dovolené

A je tu zase září a já si říkám ještě že nemusím jít do školy. Co se měsíc přehodil, zdá se mi jakoby léto definitivně skončilo a opět tu máme upršené dny, spoustu povinností a odpočítávání dnů do Vánoc.

Já se ještě na chvíli vrátím do prázdnin a ukážu vám věci, které jsem si nakoupila na Ibize a během její cesty.
Jelikož jsem měla velkou zastávku v belgickém Charleroi, pár věcí si nakoupila i tady, neboť na Ibize obchodů moc nenajdete a já věřím že se na Ibizu někdy vypravím znovu.

Nejdříve začnu od těch tvrdých věcí...


V Praze jsem se ještě zastavila v OD Kotva do obchodu Bioo za účelem koupě přírodního deodorantu. Už dříve mě zaujali deodoranty R.E. v dřevěných krabičkách a tak jsem jeden musela mít. Mohu vám říct že mě mile překvapil. Určitě chystám recenzi.

Vzala jsem i žvýkačky na cestu EAMA, taky nějaké přírodní. Chuť super ale vydrží tak na dvě žvýknutí. 



SDkartu jsem si nakonec koupila v Belgii protože v Praze už jsem ji nestihla koupit. 16GB mi bohatě stačí protože fotky z telefonu hned vytřídím a dávám si je na flashky.

Boho lak na nehty. Kosmetiku značky Boho můžete zakoupit na některých eshopech. V Belgii byl docela velký stojánek v drogerce a laky s dřevěným uzavíráním mě fakt oslovily. Barva je to tmavá bordó.

V belgické drogerce byl i stojánek Sleeku, tak jsem nemohla odolat a odnesla si další paletku, tentokrát odstíny Vintage Romance.




Tvářenka Sleek v odstínu Rose Gold je opravdu krásný odstín který mi přijde takový univerzální po celý rok.



Antistresovky jsou z jednoho knihkupectví v Charleroi. Marocký prodavač mi je prodal za 2 € se snídaní k tomu 😊. Kniha má pevné desky a uvnitř nespočet omalovánek, které do smrti nevybarvím.



Na Ibize jsem si pro sebe koupila jen tyto dvě věci.
Přírodní deodorant, 100% kamencová sůl (kamenec) značky Deliplus z Mercadony.


Bronzer taktéž značky Deliplus je opravdu veliký a do konce života ho nespotřebuji. Má krásný tón a je velmi jemně mletý, takže na pleti vypadá velmi dobře.




Poslední věcí z Ibizy mám brýle. Žádné jsem si tam totiž nevezla a minulý rok mi brýle spláchla vlna. Dali mi je černoši, takže cenu opravdu nevím.



Parfém byla priorita, kterou jsem si chtěla dovézt. Vždy mi pak vůně připomenou to ono léto se všemi vzpomínkami.. A taky si mohu odškrtnout další položku na mém wishlistu.

Paco Robanne Olympéa se mi líbí už dlouho, navíc v této nové verzi Intense je více vanilky. Vůně je teplá, nasládlá a lehounce kořeněná. Vždycky si oblíbím jednu vůni a tu chci.

Calvin Klein Summer One je unisexová hodně letní, svěží vůně. Vůni jsem koupila na letišti v Dusseldorfu, kdy mi zbyly poslední eura a chtěla jsem je nějak utratit. Ve slevách měli mnoho parfémů a mě zaujal tenhle CK.

Na konec tu mám pár kousků oblečení. Něco je z Charleroi a něco je nakoupeno v den návratu v Praze.



První bordó kalhoty jsem kupovala v Primarku v Charleroi. Nejsou tak elastické jak se zdají a ve předu jsou s imitací kapes. Ani jsem si je nezkoušela ale jsou mi.

Khaki highwaist kalhoty jsou taky z Charleroi z Bershky a ani ty jsem si nezkoušela a nakonec mi sednou přesně.

Oblečení si málokdy zkouším, mám v tom celkem odhad co mi bude a co ne. Zatím jsem se sekla jen jednou u halenky.

Silnější legíny už jsem kupovala v Praze v Gatu na Václaváku. Libí se mi vzor.



Spolu s kalhotami jsem si z Primarku odnesla i tyto nízké ponožky do balerín. Já si na Ibizu nevzala ani jedny ponožky 😊 úplně jsem je zapomněla doma.




Z Ibizy mi zbylo dost peněz a tak mě napadlo co kdybych si koupila novou bundu na podzim, no a v Praze v Mohitu mě okouzlil tento kabát. Levný zrovna nebyl ale sedí mi skvěle, tak jsem se do něj na první pohled zamilovala a musel být můj.
Koupila jsem si ho proto, protože vím, že u nás v Jihlavě bych si nic nekoupila neboť výběr oblečení je u nás nulový.


Není toho moc ale zážitky jsou důležitější než hmotné věci.
Navíc já věřím, že se do Španělska zase brzy zanedlouho vydám.


8 komentářů:

  1. Moc hezké věci sis koupila :) mě se z tvého nákupu nejvíce líbí ten bronzer a kabát.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. ty si teda nakúpila, ale tak by to malo na dovolenke vyzerať :) mne sa veľmi páčia okuliarky ale asi som sa zamilovala do toho kabátika , je nádherný ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné věci sis koupila. Ten kabát je opravdu nádherný, taky si musím jít něco teplejšího koupit. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. S tím výběrem v Jihlavě naprosto souhlasím :D i když občas se stane zázrak, nicméně na větší města to nemá ani náhodou... Jinak moc pěkné věci. :) Kabát se mi líbí asi nejvíc, určitě to byla dobrá investice.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. Z mohita mám podobný kabát a je super :) Jinak teda nejvíc boží je pro mě samozřejmě sleek a ten bronzer, super nákupy!

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  6. Ten lak od Bo-ho vypadá krásně. Taky se na tu značku chystám :-). Super nákupy !

    https://misovy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Těším se na recenzi na ten deodorant a tvářenka Sleek Rose Gold je božská! Také ji velmi ráda používám! Jinak všechno sis koupila krásně, jen škoda těch žvýkaček :)

    OdpovědětVymazat
  8. Koupila sis super věci! Už se těším na recenzi deodorantu a bronzer vypadá úžasně:D
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat