pátek 8. září 2017

Outfit: Poslední sbohem létu

I když se blíží podzim a tenhle outfit se sem už tolik nehodí, já věřím že nás ještě čeká mnoho krásných slunečných dní. Dneska jsem se rozhodla napsat outfitový článek.

Módu rozhodně nemám tolik v merku jako jiné blogerky ale říkám si proč bych něco málo nezkusila. Většinou totiž nemám nikoho kdo by mě vyfotil nebo není dobrá příležitost a zkrátka když mám volno nemám náladu se do něčeho oblékat ani líčit a když už mám náladu tak je venku hnusné počasí.
Hlavně nemám zrcadlovku, takže fotky by stejně nebyli top kvalita.


Outfit bych zařadila do kategorie elegantního oblečení. Jedná se o kratší šaty se vzorem květin a ptáčků. Kupovala jsem je na jaře v brněnském Mohitu jako jedno z oblečení k maturitě.

Jo jo, Mohito se stává mým velmi oblíbeným obchodem. Líbí se mi styl oblečení, kvalita není nejhorší a ceny, no jak se to vezme ale není to tak hrozné.

Na maturitu se šaty hodily skvěle. Materiál a celková struktura šatů se jeví kvalitní, délka sukně tak akorát a výstřih je dobře vymyšlený tak že nic neodkrývá. Těmito šaty rozhodně nikoho nepodráždíte ač jsou krátkého střihu a působí lehce slavnostněji.

Určitě bych takovýto outfit využila jak sem řekla například k maturitě nebo i na svatbu ale rozhodně s jinou kabelkou.


No, přibrala jsem, pouť a Ibiza se na mě podepsala :-( ale jak už zase chodím do práce mám tak nějak stravovací režim více pod kontrolou, tak doufám že to půjde dolu.


V oblékání nejsem žádný guru a spousta trendů mě absolutně nic neříká, jako třeba boyfriend jeans i když je všichni zbožňují.


Barva v mém šatníku převažuje nejvíce tmavě modrá naopak ve žluté nemám ani jednu věc a oranžovou nesnáším.


Já myslím že vzor takovýchto alá usušených květin se hodí i na konec léta.


Šaty - Mohito
Obuv - CCC
Kabelka - Mango




Děkuji za shlédnutí celého článku a doufám že se vám tento oddychový článek alespoň trochu líbil.
A co vy, chodíte ještě do školy nebo do práce?

6 komentářů:

  1. Ta poslední fotka je krásná! Jinak ti to moc sluší na všech fotkách. Šaty jsou moc pěkné. Taky většinou nemám, kdo by mě fotil, tady v ČR. Škoda, že nebydlíš v Pcích nebo poblíž. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezký letní outfit! Šaty ti moc sluší :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Mohito mají oblíbený i mé kamarádky, nicméně já v něm ještě nebyla, docela by mě oblečení od tama zajímalo.:) Šaty jsou moc pěkné a jak píšeš na maturitu se hodí i například na tu svatbu. A moc ti sluší.:) Mně dřív fotila mamka outfity, nyní mám stativ a tak občas si vystačím s ním.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Sluší ti to, jsi kočka. Šatičky se mi moc líbí, hrozně k tobě sedí :) a zrovna dneska i včera léto bylo, takže se to hodí i jako článek na blog ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty šaty jsou krásné a moc ti sluší:)
    Škoda, že na další léto si budeme muset zase počkat.
    Gabrieless

    OdpovědětVymazat