středa 25. října 2017

Trendy které mě neberou

Dnešní článek bych pojala tak trochu záporněji než tomu bývá normálně. Chci se zaměřit na věci, které hýbou nebo nedávno hýbali světem, jsou to ty věci bez kterých se ve stylu být moderní neobejdete, chce je každý a pokud je nemáte jste prostě OUT. V malých městech se s trendy příliš nesetkáte ale ve velkoměstech ano a sociální sítě se jimi hemží, stačí se poohlédnout po čem lidi aktuálně nejvíc prahnou a nad čím se všude dělá tak zbytečný humbuk pro věc která přitom nestojí ani za řeč....

Podobný článek si můžete přečíst zde: Trendy které mě neberou

Mimoni/Unicorn
Není to tak dávno co se na prvních příčkách oblíbenosti z řad animovaných postaviček nesli žlutí panáčci alias mimoňové. Obchody v nákupních centrech a eshopy tak nabízeli věci s tématikou mimoňu a vy jste tak mohli vlastnit třeba povlečení s mimoněma, tričko s mimoněma, fusakle, spoďáry nebo třeba legíny s mimoněma a zkrátka vše na co si vzpomenete. Nechcete třeba svému drahému pořídit trenky s mimoněma?
 Přijde mi, že Mimoni lehce opadli a je nahradil nepochopitelný Unicorn neboli jednorožec a hned se stal hit mít vše s jednorožcem, který přišel na zem z duhy(vyčteno na jedné stránce), či co.... Zkrátka a jednoduše nepochopitelné.

Unicorna nebo mimoně můžete zkrátka udělat i ze svého psa.


Pastelové barvičky unicorna se mi líbí, i věci v takovýchto barvách ale proč zrovna jednorožec, proč to není třeba barevný králík.



Gigantický plyšový medvěd
U hraček ještě zůstaneme. Už sice ne tolik známý ale ve světě hodně oblíbená a mnoha lidmi chtěný mega medvěd. S časem blížících se k Vánoc nebo Svatého Valentýna na mě často na Facebooku a Instagramu vybafne sdílená fotka, na které je obrovský mega medvěd s miliony lajků a přáním každého medvěda vlastnit nebo dostat. Upřímně bych raději dostala h***nko než takovýhle obrovský krám co zabere půlku pokoje a ještě je to lapač prachu. Nevím co bych s ním vůbec dělala..



Pandora
Už máte letos koupený korálek? Neee?? Tak to honem běže do nejbližšího obchodu, vystát si několikametrovou frontu, jinak nebudete IN. Není to tak dávno, tuším minulý možná předminulý rok, kdy šílenost kolem Pandory rapidně vzrostla. Abych dala přes litr za jeden jediný korálek, mě tahle sranda vůbec neláká, nehledě na tom že náramky ani nenosím. V životě jsou plnohodnotnější věci než Pandora korálek. Neříkám, náramky vypadají dobře, jenom to není nic pro mě. Mimochodem se těmito šperky zabývá mnoho lidí, kteří potom na druhé straně vyrábějí plagiáty, proto mě tohle nebaví. Pandora mi nepřijde něco extra.




Boyfriend jeans
Teď asi spousta se mnou nebude souhlasit protože je většina z vás považuje za nejpohodlnější kalhoty. To nikomu nevyvracím, jenom pro mě tento styl kalhot přijde ne moc přitažlivý. Jasně, pokud se dobře zkombinují asi mohou vypadat dobře. Já si ovšem nemohu pomoct, prostě se mi styl boyfriend jeans nelíbí a rozhodně si je neplánuji pořídit.


Kylie Jenner cosmetics
Celkově mi rodina Kardashianových přijde nesympatická. Když jsem byla minulý rok na Vánoce v Madridu, dávali v televizi jejich slavný pořad Keeping Up with the Kardashians a ničím mě neohromili. Sluší jim to všem to jo ale trochu se neztotožňuji s jejich názory. Každý jsme nějaký... Když bych měla vzít kosmetiku, tak prostě nemám tu potřebu abych si jejich slavné matné tekuté rtěnky musela kupovat až z Ameriky, kdy mě poštovné a clo vyjdou skoro draho jako rtěnka samotná.



Konturování
Konturování ano pokud jdeme na ples a zkrátka tam, kde bude hodně umělého světla. Na denní nošení vypadá lépe spíš lehčí konturování pomocí bronzeru a ne jak občas vidím na instagramu přehnané ohraničení obličeje a lícních kostí, hrůza! Když pak taková holka jde po ulici, připomíná mi umělohmotnou panenku.


Nehledě na tom, jak spoustě holek konturování ztmaví obličej.



*trendy nejsou letošní ale je to výčet věcí za poslední pár let kterých jsem si všimla protože byli více vidět*

Článek berte s nadhledem a neberte ho jako něco čím bych vám chtěla poučovat. Berte ho jako můj subjektivní názor na věc. Nic víc.

Máte nějaký další trend, kolem kterého je velké halóó pro nic?


24 komentářů:

  1. Souhlas se vším!!! Jen teda boyfriend jeans mám ráda! Ostatní trendy úplně mimo mě! Hlavně tedy mimoni a Pandora.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, Pandora a mimoni jsou šílenost :-) tak je fajn že jsme se shodli.

      Vymazat
  2. Já trendy nějak nesleduju, takže jsem asi celá out, ale těch jednorožců jsem si taky všimla a ty štětce se mi docela líbí, jen je doporučuji kupovat na Ali. Na našich e-shopech je mají hrozně předražené. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já trendy taky příliš neřeším a vždycky když je kolem něčeho příliš velké haló, akorát mě ta věc odradí. Jednorožčí štětce se mi taky líbí, jsou to hezké barvy a s předražeností souhlasím, taky bych to jinde než na Ali nekoupila.

      Vymazat
  3. Shodnem se naprosto ve všem až na ty mimoně, do nich jsem totiž naprostej blázen :D ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda že aspoň v něčím se shodneme. Teď si tak říkám, ještě jsem zapomněla na šílenství pubertálních dětí jménem Bubblelogy :-)

      Vymazat
  4. Ty mimoně a unicorny taky nemusím :D Pandoru bych si sama asi jetnak nekoupila, připadá mi to jak oškoda peněz, nicméně pokud bych si koupila, nechtěla bych ji mít přeplácanou a bylo by úplně nejlíp, když uŽ Pandoru, tak jako dárek :D
    Kylie taky moc neuznávám. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aspoň že na něčem se shodneme. Kyllie kosmetika mě nezaujala natolik abych si ji musela nechat posílat až USA, to samé je i Colourpop, která dřív nebyla u nás vůbec sehnatelná. V podstatě i Jeffree Star ale jeho paletku bych brala.

      Vymazat
  5. Tohle je tak božsky jedovatý článek! :-D I já se s chutí přidám k plivání síry pekelné! :-D

    Jsem jediná na světě, která vůbec neví, co mimoni jsou? Jakože to mají být mimozemšťani? Nikdy jsem s nimi neviděla ani žádný seriál nebo film, či co to o nich vůbec vyšlo.

    Jednorožci? Mám už snad sto let vykládací karty s jednorožci, na které nedám dopustit. Ale tohle duhové zvěrstvo, co hýbe internetem...? Ne, díky.

    Pandora? Ne! Myslím, že v encyklopedii by náramek byl vedený pod heslem "originální kýč". Nebo tak nějak. Původní záměr asi zajímavý, ale nějak mě to šílenství kolem nikdy nebralo.

    Bláznění po Kylie vůbec nerozumím a konturování mi přijde absurdní. Jako kdyby se prodávaly dva odstíny Májka paštiky a lidi se snažili je nakombinovat na obličeji tak, aby "to nebylo poznat"... :-)

    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pěkný komentář :-) Na film s mimoněma jsem se koukla a říkala jsem si,,co to???" Jinak taky nevím co to má být za stvoření. Co se jednorožců týče, líbí se mi pouze štětce v pastelových barvách inspirované tuhle ptákovinou. Já když vídám fronty u obchodu Pandora, tak to je hrůza.

      Vymazat
  6. S trendem Mimoni s tebou naprosto souhlasím. Doma s nimi nevlastním vůbec nic a jsem za to ráda :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  7. haha,super článok :) mňa taktiež neberie Unicorn, Pandora ani Kylie :) ale naopak jemné kontúrovanie áno :) aj boyfriend rifle vedia vyzerať dobre, ako píšeš, napríklad s lodičkami a bielou blúzkou :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lehké konturování mám také ráda ale kolikrát právě vidím na onstagramu, občas i na ulici holky, které to dle mého přehnali..

      Vymazat
  8. veľmi nápaditý článok, tiež nemám vôbec rada Mimoňov, ani unicorn a pandora taktiež nie. Boyfriend jeans sa mi páčia, ako píše Veronika vyššie ak ich vieš skombinovať. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, spoustě lidem se boyfriend jeans líbí, já to beru spíš na sebe že to není úplně můj styl.

      Vymazat
  9. S Unicornama a Mimoněma a Pandorou souhlasím, ale konturování mě baví, boyfriendky miluju a obrovskýho medvěda bych chtěla...:( :D :D

    OdpovědětVymazat
  10. Se vším souhlasím, s výjimkou Pandory:D Každopádně na jednom náramku max tři přívěsky, jinak mi to přijde přeplácaný:)...
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  11. Téměř se vším souhlasím. Pamatuji si, že jako malá jsem si do svého obrovského pokoje přála velkého medvědího parťáka. :D Mě Pandora nechává absolutně chladnou.

    OdpovědětVymazat
  12. Terezko super článek. Mimoni, Pandora za mě hrůůůůza. Jinak ty džíny se mi líbí a medvídci a jednorožci také. Ke konturování mám neutrální postoj, spíše se mi líbí, ale ne přehnaně. A kylie nevím, nevlastním a ani asi netoužím :)

    OdpovědětVymazat
  13. Och, Kylie kozmetika... tie lip kity a boom okolo nich tiež nechápem. Ak by som chcela kupovať z ameriky, radšej ColorPop :)

    OdpovědětVymazat
  14. Zajímavý přehled ;), tak nějak překousnu vše, jen se mi zdají trapné velké fronty u Pandory, ale proti gustu ...., a ty boyfriedn džíny, ty co jsou na obrázku špatně nevypadají, ale někdo co vidím na holkách, tak působí asexuálně :) jinak se vkusem lze přežít asi vše :) ;)

    OdpovědětVymazat