pátek 24. listopadu 2017

Nákupy a novinky za říjen

Konečně se vrhám na článek s nákupy. Dnes toho bude dost. Celý říjen jsem byla na nemocenské přičemž doma nebylo co dělat a tak mě často přepadla nálada k nakupování. Bydlím na vesnici poblíž malého města, kde nejsou takové možnosti jako v Praze nebo v Brně.

Rossmann a jejich 50 % akce na dekorativku mě vzala za svou a ihned v pondělí jsem musela letět do Rossmanna abych nakoupila "nutné" věci. Něco z dekorativky půjde do vánočních balíčků, takže se akce celkem hodila.

Jasně že potřebuji nutně tři řasenky 😁. 
Maybelline Colossal Big Shot mě zaujala svým obalem ale ještě nevím, ale přemýšlím že poputuje k někomu do vánočního balíčku.
Essence Lash Princess je řasenka, kterou už dlouho chci vyzkoušet protože jsou na ní dobré ohlasy.
Stejně dobré ohlasy jsem četla a slyšela i na řasenku Baby Roll od Loreál, která by měla krásně oddělit řasy, což po řasence požaduji.

Dermacol Caviar Long Stay makeup je považován za jeden z nejlepších drogerkových makeupů. Za normálních okolností je dost drahý ale ve slevě mě vyšel kolem 160 Kč, což je dost dobré.
Rimmel Fresher je zase známý svým smooth finishem. Makeupy mi dochází, takže to byl důvod proč si je koupit.

Transparentní pudry jsou pro mě zatím velkou neznámou a abych byla upřímná, nikdy jsem žádný neměla. Pudr mám doma pouze jeden a tak bylo na čase dokoupit do zásoby. Insta Fix&Matte od Rimelu je novinka a ve slevě vyšel na nějakých 60 Kč. Essence all about matt si chválí mnoho lidí.

V linkách jsem se hodně zdokonalila asi je to tím že si je dělám skoro každý den a praxe je u linek velmi důležitá. A právě v Rossmannovi mě zaujala novinka od Rimmelu WonderWing. Linky mají speciální aplikátor, který jsem zkoušela zatím jen jednou a linka se dá pěkně nalíčit.

Korektor Essence Camouflage je asi pokus o napodobeninu Catrice Camouflage, no, na to jsem vážně zvědavá.

Rtěnek od Essence mám doma hodně a patří u mě mezi nejpoužívanější, matných odstínu ovšem nemám příliš.

Revlon MegaMultiplier je poslední řasenka, kterou jsem si v Rossmannovi koupila a kterou chci vyzkoušet. K ní jsem si vzala fialovou rtěnku Essence Instant Colour 18.

Využily jste 50 % slevy v Rossmannovi nebo vás to vůbec nelákalo?

Na Alverde šampon s avokádem a babuckým máslem se hrozně těším. Celkově jsem o těchto šamponech zatím na žádném blogu nečetla, takže mě láká jej zkusit.

Sprchovou pěnu od Baley jsem měla naposledy minulý rok v létě a dost mě bavila a dlouho mi trvalo než jsem ji spotřebovala. Tato je s vůní růží.
Balea limitka s lenochodem se stala velmi žádanou a kdo ji opomenul, jakoby nebyl. Sprchový gel s lenochodem voní jako žvýkačky a za 24 Kč plní svoji funkci stejně jako dražší sprchové gely.

Opravdu jsem se asi zbláznila ale věřte že některé produkty půjdou k někomu blízkému do vánočních balíčků, samozřejmě si něco nechám. Sprchové gely od Yves Rocher považuji za nejlepší produkty této značky. Malý olivový byl jako dárek k nákupu.

Nová řada je zaměřena spíš na starší ročníky ale věřím že micelární gel Yves Rocher  mi udělá dobrou službu.

Šampony od Yves Rochera mi dvakrát nevyhovují ale tato řada Reparation s jojobovým olejem je jedna z nejlepších co jsem kdy měla.

Miniatura parfémové vody Yves Rocher ,která byla dárkem k nákupu. Obsahuje esenci pačuli, jasmín a výtažek z tonkového bobu. vůně je poměrně silná a rozhodně není pro každého, mě ovšem silné vůně vyhovují. Po rozležení, je vůně parfému opravdu krásná a nebála bych se plného balení.

Další várkou kosmetických produktů byl Můj Super Box, který obsahoval překvapení v podobě deseti kousků a několika vzorků. Na celý obsah se můžete mrknout  SEM

Mimo nepotřebnou kosmetiku jsem si nakoupila tak potřebné oblečení. Zabrousila jsem do second handů, kde mi přijde daleko větší výběr oblečení než v místním nákupním centru City Park, který ani s nadcházejícími vánoci nemám v plánu navštívit.
Podrobnější článek o nákupech ze sekáče si můžete přečíst  ZDE

V nadcházející době se těšte na objednávku z Aliepressu, kde jsem tentokrát nakoupila dost věcí. Něco už došlo ale stále na několik věcí ještě čekám až dorazí. Zda se nákup vyplatit nebo ne ukáži v některým z dalších článků.


6 komentářů:

  1. S většinou produktů mám taky zkušenost. Nicméně například Baby Roll řasenku jsem zatím nezkoušela, ale určitě se na ni chystám, všichni ji hrozně chválí :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  2. Ty sprchové gely od YR mám i já moc ráda, jsou prostě nejlepší a ta vůně... :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké a zajímavé kousky sis pořídila :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Rtěnek od Essence mám taky hodně. Jinak ten šampon od YR jsem teď dopoužívala a už si ho nekoupím, protože na moje mastné vlasy je naprosto nevhodný. Za což můžu já, protože on je právě vhodný pro ty suché. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  5. Špirálu od Maybelline mám veľmi rada, takže ja by som si ju na tvojom mieste nechala :D, a tie sprchače od Balea sú rozkošné :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat