středa 1. listopadu 2017

Říjnové události

Máme tu listopad a já doufám že oproti předešlému měsíci bude listopad lepší a nebudou se dít takové zvraty, které ovlivní moje normální fungování...

Já to říkám furt, nade mnou beztak dřímou Svatý.

Říjen započal nepříjemně a zároveň ovlivnil celý zbytek měsíce. Po cestě do práce kdy jsem jela zrovna na kole mě srazilo do škarpy auto. No a rázem byl člověk úplně v jiné dimenzi. Mladý kluk při předjíždění neodhadl vzdálenost a velkou rychlostí mě sejmul zrcátkem a vlastně celým bokem, při čemž mi najel lehce na zadní kolo a karambol byl na světě. Žádnou bolest si nepamatuji, naštěstí, pouze jak ležím v listí a u mě jsou nějací mladí kluci. Byla jsem v šoku, hrozně mě brněla hlava, obličej a pořád přemýšlela že nepřijdu do práce.
Odvezla mě sanitka do nemocnice, kde jsem podstoupila mnoho rentgenů a různého snímání celého těla. Na pár dní mě ubytovali v jihlavské nemocnici, kde mi servírovali jejich skvělá jídla. No a celkově okolí včetně rodičů z toho bylo dost špatné, prý ta nehoda vypadala špatně, 😁 no aspoň mě politovali a budou si mě více vážit 😊 Teď už jsem plně zdravá a akorát čekám na "balík peněz" z pojišťovny(no, jsem zvědavá kolik z toho utržím).


Specialitky z nemocnice, pokochejte se.

Celý měsíc na nemocenské je fajn pro odpočinek ale jiných aktivit nebylo mnoho a dost dlouho mi dělalo problém zvednout se bezbolestně z postele. Těch modřin, podlitin a velká odřenina zádech se neustále ozývala.

Volte přírodní léčiva...

Ráda bych vám doporučila produkt, který mi hluboké odřeniny velmi rychle eliminoval. Na zádech nemám jedinou jizvu. Produkt nese název Dětské tělové máslo, obsahuje bambucké máslo, kokosový olej a konopný olej. Rozhodně bych nešla pro první pomoc do lékárny, radši bych volila přírodní věci, a tady se to potvrzuje. Koupíte ho v Dm.


Hodně jsem nakupovala...

50% sleva na dekorativku v Rossmannu bylo zlo. Nebudu lhát, naběhla jsem tam ihned v pondělí a nakoupila mraky serepetiček, které tak nutně "potřebuji".


A ve čtvrtek šla zas...jsem si vzpomněla že ještě potřebuji novou řasenku od Revlonu a jelikož musíte mít produkty dva, zaujal mě odstín 18 z nové řady Instant Color od Essence


Zbytek všech nákupů si nechám na samostatný článek :-*

Poprvé v životě jsem okusila záhadný box plné kosmetiky. Mystery boxy, Look Fantastic, Glanz boxy nic až koncem září mě zaujala novinka Můj Super Box. Kosmetický box byl limitovaný a tak jsem do toho šla. Na obsah a dojmy můžete mrknout na článek: Můj Super Box


Návštěvy výstav drobného zvířectva je moje hobby už od dětství. Joo, tady se ozývá typický "vesoš". Na výstavu v Bohdalově jezdíme pravidelně, mimochodem jsem tam potkala třídního učitele ze střední. Na výstavě se chlubí různá plemena králíků, všelijakých slepic a všech možných zvířátek.

*Pokud tomu člověk aspoň trochu rozumí, ví že nejde o týrání zvířat*

Moje výhry v tombole...😂aneb i zrní je dobrý.
Tombola bývá různorodá a pořád si říkám, že třeba jednou vyhraji zvíře. 

Druhá polovina října byla lepší protože už mi bylo líp a hlavně nás doprovázelo krásné počasí kdy šlo vyjít ven i v tričku jako jeden krásný víkend který jsem si užívala na dýňobraní.

Za doprovodu nádherného počasí se dýňobraní v nedaleké vesničce vydařilo. 


Halloweenský den jsem strávila po doktorech a u zubaře, takže to nebyl zrovna veselý den, hlavně u toho zubaře. Kolikrát mám takový strach že bych si nejradši dala nějakou drogu, abych nic nevnímala :-) Čistili mi kořenové kanálky, nepřeji vám zažít.

Podzimem začali šálkové dýchánky a to já na chladném počasí miluji, ještě když u toho pročítám články ostatních blogů.





/objevila jsem vývařovnu se zdravou výživou za celkem normální ceny/


Ač byl říjen rozpačitý a ne moc veselý, musí si z toho člověk vzít i to dobré, všechno brát s nadhledem, být šťastným a děkovat za každý den kdy vstaneme.



9 komentářů:

  1. Terezko to jsem ráda že už jsi zdravá! Dávej na sebe pozor! Jinak fotky krásné a opět Ti to moc sluší.

    OdpovědětVymazat
  2. Úplně z té tvojí nehody mám husí kůži, muselo to být šílený, ale jsem moc ráda, že jsi v pořádku :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Uf, ráno mi vyprávěl kolega o kamarádovi, který měl minulý týden podobnou nehodu... Dobře, že jsi v pořádku!

    OdpovědětVymazat
  4. Hlavní je, že už jsi v pořádku. Jinak zbytek měsíce byl celkem fajn. Výstavy zvířat mám i já ráda. V prosinci se chci jít na jednu výstavu podívat, ale ta bude zaměřená jen na pejsky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Je dobře, že jsi v pořádku a i tak sis užila předchozí měsíc. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. To jsem moc ráda, že jsi v pořádku, podle toho popisu to bylo strašné! Jinak moc pěkné fotky a je fajn, že i přes ten začátek sis říjen užila :)

    OdpovědětVymazat
  7. Teri, je mi moc líto, že tě potkalo něco tak šíleného! :-O Hlavní věc samozřejmě ale je, že jsi v pořádku a nehoda nenechala žádné následky. Podle popisu to ale znělo velice děsivě a četla jsem se zatajeným dechem :-o
    Tak snad se ti do budoucna už podobné "radosti" obloukem vyhnou! :-*
    Bebe
    PS: jo a musím ti hrozně pochválit fotky zviřátek - jsou k zulíbání :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ještě že jsi v pořádku. Muselo to být hrozné. Já na kole už moc nejezdím, protože bydlím ve větším městě a tady všichni jezdí jako blázni, takže neriskuji.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat