úterý 14. listopadu 2017

Sametové pončo a návrat do reality

Začal listopad a přichází období čajů, kávy a horkých koupelí. Zimu doslova nesnáším ale miluji teplý podzim. Jakmile začne pršet, nedejbože sněžit, schovávám se pod peřinu a vzbuďte mě až na jaře. Moje aktivita se s příchodem zimy snižuje a nějaké oblékání absolutně neřeším.


Dneska bych vám chtěla ukázat podzimní outfit kde je prvkem černé pončo ze sekáče. Trošičku jsem ho poupravila, přijde mi totiž takového kousku škoda a hlavně pončo v šatníku žádné nemám.


S listopadem započal můj návrat do práce, zase do běžného každodenního koloběhu, za což děkuji. Doma jsem si připadala jak v jiném světě, jako odříznutá od zbytku světa ale na druhou stranu byl měsíční odpočinek fajn protože vstávání bez toho aniž by mě vzbudil budík je opravdu k nezaplacení.




Pončo - second hand(Textil House)
Triko s 3/4 rukávem - Esmara(Lidl)
Kalhoty s imitací kůže - Esmara(Lidl)
Kabelka - no name obchod z Madridu
Obuv - Humanic

V mém stylu oblékání nenajdete moc věcí typu oversize, taková ta plandavá móda ani boyfriend jeany mi nic neříkají, necítím se v tom dobře. Ani se mi nelíbí takové ty zimní boty alias papuče, ač jsou pohodlné, tak mi přijdou otřesné. Samozřejmě, tisíc lidí, tisíc chutí.


Nejsem zrovna stylový guru, který by měl vychytaný prvotřídní vkus. Je to spíš outfit v mém stylu, který vystihuje mojí osobu. Neřídím se podle nejnovějších trendů ani podle toho, co mají všichni kolem na sobě. Nosím to v čem se cítím dobře a líbí se mě samotné.


11 komentářů:

  1. Se zimou jsem na tom stejně, nejradši bych ji celou strávila pod peřinou s teplým čajem a zapnutým filmem :D Outfit je skvělý :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, také nemám ráda zimu a deštivý podzim nesnáším! Moc pěkný outfit.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj :) Pončo vypadá dobře! A že je ze sekáče nejde poznat :) Já už hrozně dlouho hledám nějaké černé s malou kožešinou kolem krku - kdysi jsem ho na někom viděla a od té doby po něm toužím :D
    Jo a moc se mi líbí ty boty - jsou i pohodlné? I ty kalhoty... vlastně celý outfit je velmi povedený ;)

    Kristýna z blogu Style over trends

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné oblečení, moc Ti to zase sluší Terezko!

    OdpovědětVymazat
  5. Pončo vypadá hezky, ale více se mi líbí kalhoty, ty jsou fakt super. Jinak skvěle sladěný outfit, myslím, že budeme mít stejný vkus. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Nikdy jsem žádné pončo neměla, ale už kolikrát jsem po něm pokukovala v obchodě. Ani jsem si žádné nezkoušela. Ale hlavně teď na zimu mi to přijde jako skvělá zachumlávací záležitost :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkný podzimní outfit.:) Pončo se mi líbí. Já teda osobně žádné nemám, pár jsem si jich zkoušela a na mně se mi to vůbec nelíbí. :-D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  8. Moc ti to sluší, Terko! Jinak já taky moc nemusím tu "oversize" módu. Mně osobně to nesluší, protože jsem maličká a drobná. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  9. Moc se mi líbí ta kabelka a přesně takovou barvu jaké máš kalhoty mám moc ráda :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  10. Terezko zrovna sedím v kavárně a na sobě mám boyfriend jeansy, oversize halenku a oversize kabát 😁 máš pravdu - sto lidí, sto chutí. Každopádně ti to velmi sluší!!! 🌼

    OdpovědětVymazat
  11. Moc pěkný outfit! Ty papuče, co se teď "nosí", mi připadají též otřesné, hodně se mi nelíbí..

    OdpovědětVymazat