pátek 15. prosince 2017

Ideální dárek pro ženu

Vánoce se neodmyslitelně blíží, nákupní horečka stoupá a boj v nákupních centrech o ukořistění dárků nabírá na obrátkách.
Dneska bych pro vás měla jeden dobrý tip na dárek.

Není tomu tak dávno co mi nabídlo spolupráci mnoho eshopů ale ne všechny nabízené spolupráce mi sedly svými výrobky. Na blogu chci doporučovat ty věci, které se mě osobně líbí a sama bych si je koupila a danou věc využila. Eshop Juvelora mě zaujal, šperků a cinkrlátek není nikdy dost a potěší téměř každou ženskou.

Pokud sháníte dárek na poslední chvíli pro něžné pohlaví, doporučuji mrknout na stránky Juvelora. Jedná se o eshop, kde nabízí šperky z oceli a stříbra, zároveň je obchod certifikovaný Puncovním úřadem, takže máte jistotu, že nekoupíte nějaký šmejd.



šperky miluji a mám jich skutečně mnoho ale většinou se jedná o levnější kousky, přičemž kvalitní pěkných šperků příliš nevlastním. Miluji náušnice,většinou si beru takové aby se hodily ke zbytku outfitu a taky záleží kam jdu. Každá jsme jiná, někdo radši řetízky, jiný zase upřednostňuje více prstýnky. Každá máme to svoje a já tíhnu především k náušnicích, takže byla jasná volba.


Náušnice přišly zabalené v bytelné krabici a samotné byli voženy v pěkné, neokoukané krabičce s mašličkou v hadrovém sáčku a hadříkem na vyleštění.


Vybrala jsem si stříbrné ocelové náušnice s chrysolitem ve tvaru kytičky s modro-zeleným kamínkem. Vůbec jsem nedoufala v to,že budou tak kvalitní, opravdu mě kvalita a zpracování šperku mile překvapilo.

Způsob zapínání mají na francouzský patent, přičemž vám náušnice z ucha jen tak nevypadne. Náušnice se nosí velmi dobře, uši z kovu nebolí a celkově jsou lehoučké, takže je na uchu ani necítím. 
Udělejte radost mamce, babičce, tetě či kamarádce.

Pokud se stále rozmýšlíte nad nějakým dárkem zkuste mrknout na eshop Juvelora a třeba vám něco pěkného brnkne o nos.

Příště mám v plánu outfit kde budou zakomponované tyto náušnice.


13 komentářů:

  1. Jůů, tak ty jsou opravdu krásné :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné náušnice sis vybrala. I já od nich mám jeden nádherný šperk. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Já od nich mám také naušnice a jsou překrásné. I ty tvoje jsou moc hezké a balení je prostě boží. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné kousky. Já mám hodně ráda růžovou, takže kdyby byly s růžovým kamínkem, to by bylo něco pro mě :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  5. Jé moc hezké šperky. Jinak u mě na blogu probíhá soutěž tak se určitě mrkni.

    OdpovědětVymazat
  6. Mám náušnice z e-shopu a nosím je nejradši. Tyhle vypadají moc hezky

    OdpovědětVymazat
  7. Dle mého ideální dárek pro ženu je ten, který ji udělá tu největší radost. Je to velice individuální věc. Nějaké udělají radost naušnice, nějaké šperky a některé pro změnu zase spodní prádlo . Má žena má třeba ráda elektroniku a již zmiňované spodní prádlo, takže vím vždy, kam sáhnout :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jsou krásné, podobné měla babička. Také bych ráda takové. Linda

    OdpovědětVymazat
  9. Já sem manželce kupoval náušnice z chirurgické oceli a byla moc spokojená:) Myslím že tím žádný chlap nic nezkazí kdybyste náhodou nevěděli jako já každý rok :)

    OdpovědětVymazat