středa 17. ledna 2018

Co jsem našla pod stromečkem?

Jak už to tak bývá po vánocích se na blozích objevují především články co kdo dostal pod stromeček, a tak si říkám že bych i já mohla přispět tímto příspěvkem, abych ukázala co jsem dostala já.
Letos jsem více darovala já a například rodiče s bráchou si dárky co jsem jim dala velmi pochvalovali a věřte, že tohle mi udělá daleko větší radost, než kdybych já sama od nich dostala dárky za tisíce. Už jsem dospělá a věci typu telefon, foťák apod si koupím sama, neboť si už vydělávám a bylo by mi i trochu blbé chtít po rodičích aby mi takové částky přispívali.

Když se mě z okolí někdo ptal co si přeji, tak jsem řekla že nic nebo nějakou kosmetiku, neboť si opravdu nic extra nepřeji. Všechno mám a co bych chtěla nechci aby mi někdo kupoval protože vím že by to koupil špatně. Mé přání bylo vyslyšeno a kromě peněz jsem dostala vskutku hodně kosmetiky.

Já to říkám furt, potravinami se nikdy nic nezkazí a taková káva nebo čaj vždycky ocením. Takhle člověk ochutná i to co by si kolikrát sám ani nekoupil.
Balíček od Dermacolu je fajn a i když pěnu s hrozny doma už mám, tak zbytek rozhodně využiji. Naši to vzali se sprcháčema letos ve velkým a tak mám od Aroma Ritual hned další kousky jako je mandarinkový sorbet nebo růžový grep na který se fakt těším. Balea je klasika, která nezklame, tento je navíc se shimmerem ale víte jak to je.
Set tělových másel mi udělal radost protože už když jsem byla nedávno v Praze, tak jsem si je chtěla koupit, protože právě limitky obsahují většinou dobré věci a sehnat se už potom nedají. Já tyhle krémy používám na tělo i na obličej. Luxusně voní a na cestování budou jak dělaný.
Dostala jsem hlavně kosmetiku o kterou jsem si víceméně řekla, takže nekosmetických věcí tu mám opravdu minimum. Doposud mi pod ruce nepřišlo nic od značky Rituals až když mi byla nadělena sprchová pěna s vůní lotosu a neurazil ani kokosový sprcháč od Yves Rocher.
A aby toho nebylo málo tak tady mám ještě limitku Joyful Summer od Balea která obsahuje tělový sprej, malý sprcháč a tělové mléko. Každý kus má obsah do 100 ml takže se mi budou hodit na cesty.
Dárek ode mě pro mě, neboli paletka Kat Von D Saint & Siner byla limitovaná edice a byla ihned pryč. Určitě o ní napíšu článek protože tato paletka má u mě prémiový post v mé kosmetické sbírce.
Pod stromečkem mě čekalo i přírodní mýdlo Bambucké máslo s jasmínem, na které se dost těším. Už se těším i na vodní expanzi s bombou Lush, neboť je to mé poprvé s touto značkou.
Od Lush mi bylo naděleno mimo jiné i mýdlo Movis pro více info. Jwe to něco jako peeling a mile ráda se o něm rozepíšu v dalším článku.

Mezi dárkama se povaloval i nějaký ten lak na nehty od Trend It Up, předpokládám že to byl jeden z dárků od bráchy.
Vskutku dobrým dárkem byla pánvička, no mamka už mě připravuje na život. Já vařím ráda a pánvička se jistě hodí, protože většinu jídel vařím v jedné pánvi. Možná se můj blog rozšíří o recepty.
Mimo kosmetiky mě potěšily náušnice, jako třeba tyto, i když nejsou úplně můj styl, tak věřím že je unosím.
Nebo i bižuterie v podobě náramků se mi v létě k outfitu budou jistě hodit.
Jako poslední tady mám dárečky od kamarádky se kterou si dáváme dárky pravidelně. I když se nevídáme tolik často, tak tohle vnímám tak, abychom jedna na druhou nezapomněla. Dobroty, jako pečené čaje a čokoláda rozhodně potěší.
Aby té kosmetiky nebylo málo, tak do počtu tady mám set z kokosové řady od Naturalis, který obsahuje tělové mléko, sprchový gel a máslo. No a svíčka Glade s vůní santalového dřeva to celé uzavírá.

Doufám, že jste našli pod stromečkem samé pěkné věci a nový rok započali, jen v pozitivním duchu.

9 komentářů:

  1. Super článok! Určite budem sledovať ďalej!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Set tělových máslíček od Alverde jsem dostala taky, dokonce dvakrát - jednou od mamky a podruhé od kamarádky :D Líbí se mi, že jsi dostala samé krásné a užitečné věci :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Terezko krásné dárky! A ta paletka od Kat Von D! To je ovšem parádní kousek do kosmetické sbírky. Budu se těšit na líčení!

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné dárky jsi dostala, těším se na recenze. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezké dárečky jsou našla pod stromečkem :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. Dostala jsi samé krásné věci, sama bych brala všechno :) Tu pěnu od Rituals mám taky, respektive celou sadu a taky je to moje první zkušenost s tohle značkou. Sama mám vánoční článek rozepsaný a do zítra bych ho chtěla konečně dodělat :D

    OdpovědětVymazat
  7. Nice presents! Beautiful jewellry!
    Would you like mutual follow?

    Irena Nováková I SHOP IT WITH ME
    http://www.shop-it.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Moc krásně dárky jsi dostala. Určitě si z nich musela mít velkou radost. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc hezké dárky jsi dostala :)
    Baleu a Lush naprosto miluju, takže bych byla nadšená :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat