pátek 9. února 2018

Uplynulý leden

Konečně jsem se odhodlala sepsat tento typ dlouhého článku, který upřímně nerada píšu. Proč? Protože si kolikrát, skutečně nevybavím co vše se za ten měsíc odehrálo tak důležitého. Sepisuji si to ale proto abych pak na konci roku věděla, jak moc se toho za ten rok odehrálo.
Upřímně ten leden je vždycky tak dlouhý... 
Leden započal pokračováním v návštěvách zubaře. Joo, když tam pár let nechodíte, tak se pak nedivte.. No, já už se nedivím. Každopádně mi zbývají už jen dvě návštěvy, než budu mít zuby spravené, jestli se to tedy stihne. Zuby máte jenom jedny, tak si jich važte.

Leden byl jinak fajnovým měsícem, kdy jsem kromě chození do práce, nic moc nedělala. Užívám si pohodičky doma, u toho si píšu na blogu články dopředu a plánuji co bude dál.

Zatím je leden, takže toho zatím moc nevím ale v průběhu jara mám nějaké plány, které pokud vyjdou, tak mě tady na pár měsíců možná neuvidíte. Nějak to na mě poslední dobou přichází, že je potřeba se zase někam posunout. Už jsem dlouho doma, do toho ta depresivní zima a docela dost mi to všechno začíná lézt na hlavu.
Chodím z práce do práce a jediné co teď potřebuji, si nahrabat více peněz, abych mohla realizovat moje sny a pokračovat zase o level výš.

Na Aliexpressu jsem uskutečnila větší nákup, takže se těším až to všechno přijde a budu vám moct všechny věci ukázat. Sama se nemohu dočkat všech těch věcí..

Na blogu makeupbyveo.blogspot.cz, se na mě usmálo štěstí v giveway, kde jsem vyhrála šampon a kondicioner z eshopu bioruza. Zároveň mi poslali i pár vzorečků a balzám na rty k tomu.
V lednu mě oslovilo několik spoluprácí, z nichž mi nejsympatičtější byla Manzara a jednoznačně spolupráce s novou kosmetickou značkou Pierre René, kteří mi poslali tašku s několika produkty, na jejíž článek přijde velmi brzy.
Uskutečnila jsem již další menší nákup v nově objeveném sekáči, kde mi radost udělaly tři halenky a jedny džíny. Určitě zde nejsem naposledy...

Opět se snažím častěji vařit svoje jídlo, kdy využívám více zeleniny ale upřímně bych jí měla konzumovat více protože se mi zdá, že na to poslední dobou kašlu a jím samé nezdravosti... Pitný režim dodržuji celkem obstojně, piji nejvíce vodu a čaje.
Občas i cvičím. Snažím se cvičit několikrát do týdne ale někdy to prostě nejde, jako na příklad když mám celý týden odpolední a v práci jsem do deseti večer. Cvičím doma s Youtubem. Cvičím to, co mě baví a na co mám náladu. Většinou mám 30 minutové cardio, potom mě baví tancovat, takže cvičím podle choreografií a prostě se snažím nějak hýbat. Většinou tak hodinka a půl pohybu...

Nejposlouchanější muzika...
Leden je pro mě takovým nedočkavým měsícem, kdy přemýšlím nad tím, co mě ten daný rok bude čekat a že už se toho nemůžu dočkat. 

6 komentářů:

  1. Taky jsem teď objednávala na Ali a už bych byla nejradši, aby to přišlo. Jinak si určitě jdi za svými sny a držím ti palce. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Nějaký produkt od Pierre René bych chtěla zkusit :) song od Zayna taky zbožňuji.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. K výhře gratuluju, produkty vypadají dost dobře :).
    Těším se na recenze testované kosmetiky!

    OdpovědětVymazat
  4. aj ja som u Veroniky vyhrala túto sadu :) ako si s ňou spokojná?

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  5. Dusk Till Dawn miluju, strašně se mi ta písnička líbí :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  6. Tu první písničku vůbec neznám.
    Já osobně k zubaři chodím snad každý 1/2 rok a občas nastane i vrtání, ale vždy to nějak vydržím. Každopádně návštěvy se vždy bojím :-D
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat