pátek 16. března 2018

Aliexpress nákup

Přeji všem krásný den.
Miluji nákupy na asijských eshopech. Vždycky se hrozně těším na objednané zboží a mám hroznou radost když dorazí. Člověk je vždycky natěšený na to, jak ta věc bude doopravdy vypadat. Na Aliexpressu jsem objednala mnoho oblečení a mohu potvrdit, že s kvalitou na tom není vůbec špatně, ba naopak mnoho kousků překvapí.
Nebudu zde vykecávat a vrhnu se na poslední nákup z Aliexpressu.
Nákup věcí byl uskutečněn 20. ledna 2018.

Sluchátka Longsdom špuntová černá
Tato sluchátka mám již podruhé a považuji je za velmi povedené. Hudba zní opravdu moc dobře, nedělá takový ten kovový zvuk jak bývá u těch šuntských sluchátek, akorát moc dlouho nevydrží. Hudba je fakt super ale chci se poohlédnout po jiných. Já totiž věřím, že na Ali se někde najdou perfektní sluchátka za pár šupů.
Doba doručení: 20 dní
Odkaz: ZDE
Cena: 3 €
Sluchátka Longsdom ve stylu Apple
Chtěla jsem vyzkoušet něco jiného a tyhle sluchátka se vážně nepovedla. Hudba zní lehce kovově a padají mi z uší. Takže tady jsem šlápla vedle a sluchátka vám tedy nedoporučuji.
Doba doručení: 20 dní
Odkaz: ZDE
Cena: 6 €
Štětec Powder Brush
Tento štětec jednoduše musíte mít. Tak pěkný štětec jsem dlouho neviděla. Kvalitní, hustý, jemný a bytelný štětec za 40 korun nikde jinde neseženete. Štětec je poměrně velký, takže na cesty bude lehce nepraktický. Se štětcem přišla gumička jako pozornost.
Doba doručení: 26 dní
Odkaz: ZDE
Cena: 1,60 €
Obaly na telefon ze siliconu
Obaly na telefon jsou jednoznačně legendou na Ali, neboť lepší nikde jinde neseženete. Mají nespočet barev, variant na všechny druhy telefonů za pár korun. Oba dva obaly mají pěkně zpracované obrázky a na telefonu udělají parádu a zároveň ho chrání před vnějšími vlivy.
Doba doručení: s papoušky 15 dní a s květinami 30 dní
Odkaz: s papoušky ZDE a s květinami ZDE
Cena: 1,36 €/ks
Kočičí ponožky 5 ks
Super skvělé kotníkové ponožky s kočičkami. Za mě, jednoznačně dobrý kup. Velikostně mi ponožky sedí akorát na mojí nohu, nejsou ani velké ani malé. Jsou z dobré látky, takže se nemusíte bát že by se hned roztrhali nebo prosvítali. Doporučuji jejich koupi, já jsem z nich nadšená.
Doba doručení: 25 dní
OdkazZDE
Cena: 4 €
Cestovní organizér na kosmetiku
Na Ali mě zaujal tento cestovní organizér, který můžete na Ali najít v mnoha barevných provedení. Já jsem už dlouho potřebovala něco na dekorativní kosmetiku. Něco v čem se mi bude dobře a jednoduše hledat a zároveň se tam vejde potřebné množství kosmetiky. Organizér je tenčí, není nijak vyztužený ale pro mě bude plně využitelný.
Doba doručení: 28 dní
Odkaz: ZDE
Cena: 3 €
Triko s květinami
Pěkně zpracované, bavlněné triko s květinami. Květiny na triku jsou syté, nepřerušované a myslím že se jen tak neseperou. Velikost L sedí akorát mému většímu S. U tohoto trika mohu odkázat na dobrý kup, který hodnotím jenom pozitivně. Vybrat si můžete z několika variant potisku.
Doba doručení: 18 dní
Odkaz: ZDE
Cena: 5 €
Pruhované triko
Univerzální kousek oblečení, který se v šatníku neztratí. Na triku se mi nelíbí materiál na kterém se brzy budou tvořit žmolky, takže moc velká kvalita teda rozhodně není. Navíc bych potřebovala o číslo menší, není to zkrátka ono.
Doba doručení: 26 dní
Odkaz: ZDE
Cena: 2,40 €
Pruhovaná košile
Tak trochu iluze když se podíváte na fotku a pak vidíte košili v reálu. Ne, že by byla nejhorší ale materiál mluví sám za sebe. Zkrátka nečekejte žádnou bavlnu ale spíš umělotinu. Dokonce z košile sem tam visí nějaký ten provázek protože tato látka když se nesprávným způsobem zašije, tak se pomalu po čase páře. Nicméně věřím, že košili i přes to alespoň párkrát ven vytáhnu. Velikostně mi sedí akorát. Košile je dobrým basic kouskem.
Doba doručení: 18 dní
Odkaz: ZDE
Cena: 5 €
Černé kalhoty s nášivkou květiny
Tady u těchto kalhot musím říct, že se fakt povedly a tímto je  řadím mezi top produkty z Aliexpressu. Perfektně ušité, nikde není nic křivě nebo špatně. Sedí naprosto perfektně a sedí evropským velikostem. Já jsem si vybrala velikost M, kterou mám normálně.
Doba doručení: 28 dní
Odkaz: ZDE
Cena: 15 €
Černé dlouhé basic šaty
Černé dlouhé šaty jsou univerzálním kouskem na léto, který obměníte například džínovou bundou, různobarevným blazerem atd.  Šaty jsem si vybrala ve velikosti L a sedí akorát mému evropskému M. Šaty nejsou z bavlny, co bych asi čekala z Ali... Na těle sedí dobře a já věřím, že je toto léto plně využiji.
Doba doručení: 20 dní
Odkaz: ZDE
Cena: 6 €
Sexy obleček 
Ono tohle původně není sexy obleček, na Aliexpressu toto definovali jako sportovní obleček, což mi teda nepřijde. Hrozně se mi to líbilo ale vůbec nevím jestli toto budu schopná někam nosit. Říkala jsem si, že až budu v létě na Ibize, mohla bych si to vzít na nějakou party, tam se takovéhle kousky oblečení normálně nosí. No uvidíme, každopádně se mi tento kousek líbí, je dobře šitý, pevný materiál a perfektně mi sedí ale nesmím si pod něj vzít žádné spodní prádlo. 
Doba doručení: 28 dní
Odkaz: ZDE
Cena: 13 €
Letní maxi šaty na pláž
Ano, tyhle šaty jsou fakt ideální někam na procházku podel pláže nebo na plavky když půjdete k moři. Látka je tenká, lehká ale zase musím uznat, že jsou šaty dobře šité pokud se kouknu na švy, zapošití konců apod. Materiál je lněné vlákno a polyester což jde o příjemnou látku na nošení ale poměrně dost mačkavou. Naštěstí jsou šaty barevné a zmačkanou látku tím pádem oko příliš nepostřehne.
Doba doručení: 27 dní
Odkaz: ZDE
Cena: 8 €
A jsem s nákupem u konce. 
Na Aliexpressu se najdou kousky horší ale i ty, které vás mile překvapí.
Já jsem s nákupem spokojená a doufám, že v nadcházejících sezonách oblečení unosím.
 Do velikostí se téměř vždy trefím, často spíš zoufám nad kvalitou některých věcí. Co bych ovšem čekala u oblečení za pár dolarů.

Kupujete na Aliexpressu oblečení nebo si na něj netroufáte?



30 komentářů:

  1. Já na Ali oblečení nenakupuju, ale některé kousky jsou velmi povedené. Třeba ty černé kalhoty jsou nádherné. Já si tam kupuju jen takové drobnosti, jako kosmetické štětce, kryty na mobil apod. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drobnosti jsou na Ali super. Obaly, štětce, bižuterie, to je dobrá volba.

      Vymazat
  2. Jee, ten štětec musí být super:). Koupila sis super věci!
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  3. Krásní věci sis na Ali pořídila. U mnoho kousků bych ani neřekla, že jsou od tam :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Téééda, to koukám na to oblečení. Černý rifle jsou nádherný. Štětec na pudr mám i já a je úžasnej, jak je velkej a hebkej. Terezko, moc se mi líbí i kočičí ponožky a obaly na Ali taky objednávám. Já mám celkově Aliexpress ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aliexpress miluji a je to takové menší zlo, když listuji stránkami x-). Někdy ty věci opravdu kvalitou překvapí.

      Vymazat
  5. Ty kalhoty s růží jsou pěkné, mám jedny velmi podobné. Jinak se mi líbí ty obaly na telefon a ponožky. Škoda, že ta pruhovaná košile není kvalitní. Nějakou takovou bych právě chtěla. JANISTEA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pruhovaná košile by byla krásná, jenom ten materiál se prostě nedá nosit, hlavně až bude teplo.

      Vymazat
  6. Naprosto super věci! Moc se mi líbí ty trika a hlavně ta košile!

    OdpovědětVymazat
  7. Na Ali nakupují i oblečení , no je to tak trochu sázka , ale dost často to vyjde, teď také čekám na nějaké ty hadříky, líbí se mi maxišaty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to sázka ale většinu věcí mohu pochválit a málokdy jsem se netrefila velikostí.

      Vymazat
  8. Jé ty ponožky a obaly na mobil jsou super, ty se mi moc líbí :) A klobouk dolu za nákup oblečení, já z toho mám docela respekt, ale vypadá to, že jsi to docela vychytala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velikosti většinou vychytám, horší jsou pak materiály nebo střih, které člověk prostě neodhadne.

      Vymazat
  9. Nejvíc se mi líbí černé rifle s nášivkou růže. Tak krásné :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Taky jsou ze všech kousků kvalitou nejlepší.

      Vymazat
  10. Tieto kúsky sú fakt vydarené, ja ale oblečenie z Ali nekupujem. No zato doplnky a kryty na mobil skoro stále :) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kryty jsou bezkonkurenční a doplňky jsou také skvělou volbou. Oblečení je holt risk.

      Vymazat
  11. Ty brďo, tolik krásných věcí! Asi budu muset taky po čase zalovit na aliexressu :-). Hlavně ty šatky jsou úžasné.
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Kolikrát je člověk až překvapen co přijde za věci.

      Vymazat
  12. Jéé...ten obal s ptáky mám taky a taštičku na kosmetiku mám v nákuním vozíku :D jinak nakupovat ponožky na Ali by mě nenapadlo. Ale je to dobrej nápad. Jdu na nějaké kouknout :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obaly jsou z Ali bezkonkurenční, taštička na kosmetiku je fajn, vejde se mi do ní vše potřebné na cestu ale není nijak vyztužená. Ponožky z Ali se mi líbí, mají tam neskutečně mnoho druhů, barev a potisků.

      Vymazat
  13. Škoda tých slúchatiek, vyzerajú super :) Nejaké nové by som potrebovala, ale asi ich radšej pozriem v normálnom obchode

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sluchátka jsou na Ali fajn ale je to prostě kus od kusu a jen třeba dál hledat. Ono ani v normálním obchodě nemají nic moc kvalitní sluchátka, pokud jde o ta malá špuntová.

      Vymazat
  14. Patrím ku generácii, ktorá bola zvyknutá nakupovať v kamenných obchodoch. Bolo aj za našich mladších čias zopár zásielkových obchodov, ale moje skúsenosti s nimi neboli dobré. Už dlhšie uvažujem, že si niečo z Aliexpressu objednám, asi až tento článok ma nakopne to aj uskutočniť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě chápu. Pro začátek spíš doporučuji koupit opravdu něco malého, třeba jenom ty ponožky. Přeci jenom na Ali člověk nikdy neví co mu domu přijde za kvalitu.

      Vymazat
  15. Mne sa veľmi páči kvetinové tričko a čierne nohavice. Sú skvelé. Menej sa mi už pozdávajú čierne šaty a sexy obleček je teda fakt odvážny kúsok. :-D :)

    OdpovědětVymazat
  16. Téda, to je ale správný haul :) Já jsem si teda kupovala také nové oblečení a to stejné i pro manžela. Co jsem se tak koukala, tak to které jste tady nanda mi přijde ale poměrně drahé, takže jsem to vyřešila nákupem na jednom online sekáči , takže tak :)

    OdpovědětVymazat