neděle 11. března 2018

Pierre René - novinka v kosmetice na českém trhu

Jak to tak bývá i já mám občas dny, kdy nemám sílu ani vstát z postele a všechno mi je na obtíž, natož ještě něco tvořit na blog. 
Ano, přesně takový byl můj minulý týden...

Když se řekne značka dekorativky Pierre René, málo kdo o ní něco ví. Jedná se o kosmetickou značku, pocházející z nedalekého Polska. Když mi byla nabídnuta tato spolupráce, neváhala jsem ani minutu. Přestože mám kosmetiky dost, láká mě stále zkoušet něco nového.
Stojan Pierre René jsem minulý rok zahlédla v jedné parfumérii v Belgii, jejichž sortiment ve stojanu byl celkem široký. Během testování jsem si na tuhle značku udělala svůj názor a rozhodně není marná. Přirovnala bych dekorativku kvalitou nejvíce Loreálu nebo Revlonu.
Nebudu natahovat a vrhnu se rovnou na jednotlivé produkty a to, jak je hodnotím...
Prosvětlující báze pod make-up
*Prozařující báze pod make-up s reflexními pigmenty. Dodává pleti svěží a zářivý vzhled. Má anti-age účinky.
Klasická báze pod make-up, jako známe například od Dermacolu. Texturou připomíná narůžovělý, jemný, lesklý krém na bázi silikonů. Zářivé účinky jsem nějak extra nezaznamenala ale báze udělá na pleti jemný, sametový finiš, přesně ideální pro následnou aplikaci make-upu. Svým efektem mi připomíná vajíčko od Tony Moly. Bázi hodnotím jako jeden z nejlepších produktů.
Skin Balance cover make-up
*Extra dlouhotrvající vyrovnávací make-up, zaručující perfektní vzhled po celý den. Obnovuje elasticitu pleti a zakrývá všechny nedokonalosti. Barva se přizpůsobuje pleti. Obsahuje extrakt z okurky a tea tree olej.
Kryje skutečně hodně a připomíná známý make-up od Esteé Lauder - Double Wear, takže bych ho použila spíše na zimu, kdy ten krycí makeup, přeci jenom využiji více. Při vytlačení makeupu na ruku jsem se zděsila děsně tmavou barvou ale make-up se skutečně přizpůsobí a ve výsledku tmavý vůbec není. Make-up bych zkritizovala z jednoho důvodu a tím je vysušování pleti. Stačí si ho rozetřít na ruku a za chvíli je vidět, jak se na pokožce ruky po chvíli objeví samá šupina. Zdůrazňuji, že na suché ruce netrpím.

Advanced Lift make-up 
*Nejmodernější pokročilá technologie fluidu zaručuje okamžitý liftingový efekt už po první aplikaci. Obsahuje vitamíny a přírodní rostlinné extrakty.SPF 15. Bez parabenů.
Make-up musím pochválit jednoznačně po stránce výdrže. Bez problému zvládne 12 hodin na pleti, z toho 8 hodin v práci, kde není zrovna nejčistější prostředí a kde se i sem tam zapotím. Pleť vypadá pěkná, hladká, bez šupinek, suchých míst a zkrátka se mi make-up líbí. Kámenem úrazu je odstín, který mi poslali, takže mi nezbývá, než si ho namíchat s jiným světlým makeupem.
Loose Powder
*Transparentní profesionální dlouhotrvající pudr. Perfektní přirozený vzhled po dobu 16 hodin. Zanechává pleť hladkou a sametově jemnou.
Účinky pudru jsou naprosto v pohodě a nemám co bych mu z této strany vytkla. Zbytečně složitý obal dělá z pudr nepraktický a raději bych ocenila něco co bude kompaktní. Pudr skvělý, obal katastrofální. Sama bych si tento pudr nekoupila.
Eyebrow Set
*Obsahuje tři odstíny a vosk na zafixování obočí.
Kompaktní, malý a praktický pomocník, který jsem si oblíbila. Tento set mi udělal jednoduše radost. Pevný bytelný obal je základ, z odstínů používám ty dva světlejší nahoře spolu s voskem na zafixování. Upravené obočí vydrží po celý den. Pokud potřebujete jen menší korekci vašeho obočí a hledáte jednoduchou aplikaci, doporučuji si tento set pořídit.
Slim Lipstick odst.Rich
Pěkný jednoduchý obal s ještě pěknějším odstínem. Odstín Rich je přesně taková barvička o kterou se během dne nemusíte nijak extra starat, neboť to není příliš výrazný odstín, což mě vyhovuje.
Rtěnka bohužel na rtech tvoří nevzhledné cucky a zalézá do vrásek. Za sebe ji tedy příliš nedoporučuji, přitom je jí taková škoda.
Super Contour Liner
Vysouvací tužka na oči má jednoznačně dobrou pigmentaci. Tužky na oči vůbec nepoužívám a tak šla k mamce, která s ní problém nemá. Na konci má jakousi gumu na rozmazání linky.
Volume Rich Mascara
Divný obal že? Řasenku bych zhodnotila jako obyčejnou s klasickým kartáčkem a určitě bych ji nehodnotila jako objemovou. Líbí se mi konzistencí protože není příliš mokrá, jak spousta řasenek bývá. Dobře zvýrazní řasy, neslepuje a odlíčit lze dobře.
Super Curly Mascara
Dobrá řasenka, které nemám co vytknout. Důležité je pro mě, aby neslepovala a tahle toto splňuje. Odličuje se dobře, není mokrá, pěkně zvýrazní ale nečekejte příliš efektu.
Kosmetiku Pierre René hodnotím především kladně, neboť se dají najít skutečně kvalitní produkty na stejné úrovni jako třeba Loreál aj.
Závěrem všeho jsem se poskytnutými produkty nalíčila a výsledkem se pyšní jednoduché, jemné líčení na každý den.
Obchodní dům Kotva v Praze otevřela právě nový obchod kosmetiky Pierre René, takže pražačky neváhejte a běžte mrknout do jejich obchodu.



24 komentářů:

  1. Na tuhle značku už jsem koukala, já mám sypké pudry ráda , tak by mi to balení asi nevadilo, paletka na obočí vypadá moc dobře :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paletka je fakt skvělá a co se týká sypkých pudrů, tak na ty spíš já nejsem zvyklá a moc s nimi zatím neumím.

      Vymazat
  2. Značku nepoznám a z výrobků bych si určitě vybrala. Jen škoda té rtěnky, takové odstíny mám taky moc ráda. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rtěnka má krásný odstín, jenom prostě vynechává a to nevypadá úplně nejlépe, škoda.

      Vymazat
  3. Páni, o téhle značce jsem nikdy neslyšela, ale vypadá vážně dobře. Zaujala mě ta tužka na oči, denně nějakou používá, a zatím jsem nenašla takovou, která by se nerozmazala.
    everyday-lifecz.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tužku si vzala mamka a je s ní spokojená, to samé i s řasenkami. Já tužky nepoužívám právě proto, že se mi rozmazává a slívá se mi do koutků.

      Vymazat
  4. Veľmi pekné fotky! Všetky produkty vyzerajú skvelo :)

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky Terko :), tuhle kosmetiku teda vůbec neznám a nikdy jsem o ní neslyšela. Produkty se mi líbí a ráda bych je vyzkoušela. Ta řasenka by mi ale asi nevyhovovala. Já mám řasy hodně dlouhé, ale právě potřebuju ten objem ;/. JANISTEA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já také ne až minulý rok jsem měla možnost ji zahlédnout v jedné belgické drogerce, kde měla dost velký sortiment. Kosmetika fakt není špatná, je z čeho vybírat.

      Vymazat
  6. O Pierre René jsem už slyšela a nějaké produkty do budoucna chci určitě zkusit, ale zatím ještě nevím jaké :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě zkus protože si myslím, že se tahle kosmetika kvalitou určitě nezahanbí. Mě se líbí například báze a makeupy.

      Vymazat
  7. Tak tá riasenka je božská. Videla som iba na Instagrame a vidím, že pôjde hodne do podvedomia lebo vyzerá luxusne a kvalitne!

    Klaudia Duranova

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, produkty vypadají dobře. Zatím tato kosmetika není moc v podvědomí lidí ale věřím, že si najde své zákazníky.

      Vymazat
  8. Wow great products <3

    I followed you on GFC. I hope you can follow me back.

    http://makeyourperfectstyle.blogspot.ba/

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkná kosmetika už jen na pohled, ta černá má něco do sebe. :) Líbí se mi ta báze pod makeup.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Báze pod makeup se mi líbí snad ze všeho nejvíce a tvář dobře připraví pro aplikaci makeupu. Rozhodně je znát rozdíl bez báze a s bází, třeba po celém dni v práci.

      Vymazat
  10. Mne sa práve efekt tej riasenky na detailnejšej fotke veľmi páči :). A ani set na obočie nevyzerá zle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řasenka rozhodně nezaostává ale vím o jiných lepších za méně peněz. Set na obočí je fajn ale hodí se spíš pro ty co potřebují jen lehkou korekturu obočí.

      Vymazat
  11. O téhle kosmetice jsem už slyšela a jednou bych ji chtěla i vyzkoušet :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Vůbec jsem o této značce neslyšela, ale musím říct, že mají nádherný obaly a celkově to vypadá dost dobře :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  13. Produkty vyzerajú veľmi dobre, ešte som o značke nepočula, ale popozerám sa po nej :)
    The Noela

    OdpovědětVymazat