pátek 6. dubna 2018

Spotřebované produkty

Jaro je tu, s ním přichází i lepší počasí, takže z toho mám opravdu radost. Dneska bych se vrhla na spotřebované produkty, kterých mám na mě celkem dost.

Loreal Casting Créme Gloss, Kokosová pusinka
Vlasy si moc nebarvím ale když už, tak jedině Casting Creme neboť je to jediná barva, která mi na hlavě nevytvoří žluté tóny. Kupuji stále, takže za mě ANO
TopVet, Kokosový olej
Naprosto obyčejný a příjemný kokosák, kterému není co vytknout. Za mě ANO.
Purity Vision, Dětské tělové máslo
Skvělý produkt, který mi posloužil místo denního krému, krému na ruce, na rty a zkrátka je víceúčelový. Obsahuje bambucké máslo, konopný a kokosový olej. Za sebe mohu doporučit, ANO
Astrid, Vyživující tělové mléko s avokádovým olejem
Naprosto dostačující tělové mléko, které mi trvalo dost dlouho spotřebovat. Vůně mi nevadila, hydratoval středně a rychle se vstřebal. Za mě ANO.
Saloos, Sprchový olej granátové jablko
Vůní mi připomněl nějakou sladkost, pralinky nebo něco takového. Složení má skvělé, pokožku provoní a zjemní ale hůř bych hodnotila jeho aplikaci. Prostě to všude teče, takže se spotřebuje celkem rychle. Za mě i když s malinkým mínusem, tak ANO.
Balea, Sprchový gel Born to be lazy
Obyčejný baleácký sprcháč, který rozhodně nadchne svým obrázkem. Voní jemně, sladce a za jeho cenu je to skvělý plnohodnotný sprchový gel. Řekla bych ze zkušeností, že tolik nevysušuje jako jiné. Rozhodně ANO.
Bione, Regenerační vlasový šampon Levandule
Ač mám produkty od Bione velmi ráda a na tenhle se zvláště těšila, tak tento šampon mě nakonec dost zklamal. Koupila jsem si šampon i kondicioner k němu a opravdu mi nesedl. Moje vlasy byly zplihlé a rychle se mastily. Vůni levandule mám ráda ale tohle nebylo nic pro můj nos. Tohle už NE.
Bione, Regenerační kondicionér Keratin + kofein, makadamiový olej
Zato tato řada mě velmi nadchla a doporučuji jak šampon, tak i kondicioner, který byly super. Vlasy po něm byly lesklé, snadno česatelné a mohu jen doporučit. ANO
Weleda, Skin Food
Naprosto skvělý výrobek, který krásně vyživuje a uzdravuje pleť. Super na suchá místa jako lokty, ruce apod. Jenom ta parfemace někomu může vadit. Jinak bych ho zhodnotila jako, hodně muziky, za málo peněz. ANO.
Alverde, 3 v 1, deo roll-on
Můj úplně první přírodní deodorant a ze začátku jsem na něj byla opravdu naštvaná. Po čase jsme se skamarádili a já si ho mile ráda koupím znovu. Má skleněný obal, takže je i ekologičtější a parfemace je taková nijaká, bylinková, takže nevtíravá. Pokud si vaše tělo už zvyklo na přírodní deodoranty, určitě doporučuji tento, který patří k těm nejlevnějším a nejdostupnějším ANO.
Alverde, Aqua Peeling
Opět skvělý peeling, který je ve formě gelu s malými částečky, které se při masírování pleti rozpadnou. Pěkně očistí pleť, nevysušuje, neškrábe a parfemace není nijak vtíravá. ANO.
Testanera Gliss, Supreme Repair
Je zajímavé jak se jmenují kosmetické značky v různých zemí. Tento vzorek jsem dostala v Miláně k nákupu v jednom obchodě. Maska je to obyčejná, taková jako většina. Vlasy uhladí, lépe se rozčesávají ale samozřejmě od těchto chemikálií nelze čekat něco co by vlasům příliš prospělo. Já bych si masku za normálních okolností sama nekoupila a ani kupovat nebudu. MOŽNÁ.
Mixa Hyalurogel
Mixa vždycky patřila k té pro mě lepší drogerkové kosmetice. Mixa mi hodně připomíná Vichy a co se týká tohoto krému, tak proč ne. Já si tyto výrobky na obličej nějakou dobu již neplácám ale osobně mi krém přišel fajn. ANO.
Alverde maska s divokou růží a bambuckým máslem
U mě se ale potvrdila nesnášenlivost vůči parfemaci z růží, fakt mi vůní nebyla nic příjemného. To však nic nemění na její jinak skvělé účinky. Velmi dobře hydratuje na delší dobu a pleť se mi zdá taková vyživená. MOŽNÁ.
Spokar Plus
Pokud používáte kartáčky Curaprox, které jsou mimo jiné skvělé, tak pro vás mám levnější alternativu. Český výrobce se nechal zřejmě inspirovat a navrhl stejný kartáček. Štětiny má jemné, husté a dle mého zuby vyčistí naprosto stejně jako Curaprox. Vřele doporučuji pořídit, ať sami porovnáte. Za mě rozhodně ANO.
Lush Intergalactic
Asi nejznámější bomba z Lushe a u mě to bylo poprvé s touto značkou. Za mě super bomba, takže příště určitě vyzkouším něco dalšího. Voda byla ve výsledku temně modrá a celé se to třpytilo. Po koupeli mi pokožka dlouho voněla. ANO.
Revolution Makeup, eyeliner Utra Black
Pokud chcete kreslit tenkou linku, tato je pro vás naprosto ideální. Aplikátor má tenký, precizní a vytvoříte s ní skutečně tenoučkou linku. Jednoznačně ANO.
Yankee Candle, Black Coconut
Teplá, sametová a dost sladká vůně. Moc kokosový tenhle vosk není, takže není podle mých představ jak jsem si myslela. Voněl ale znovu ho mít již nemusím. NE.
Yankee Candle, Amber Moon
Zato Amber Moon byl jednoznačně skvělý a určitě ho kupuji znovu. Vůně byla opět teplá, sametová, nasládlá ale ne tolik jako předešlý vosk a měl nádech něčeho si zajímavého. ANO.
Nagcampa Organic Herbal
Průměrné tyčinky se santalovým dřevem. Byli v pohodě ale nejraději mám ty ve žlutém obale. MOŽNÁ.
Jak tak koukám, dnešní spotřebováno bylo téměř vše pozitivně hodnoceno. Je to asi zřejmě tím, že už při nákupech více přemýšlím a nekupuji blbosti. Mám už v malíku to, co mi zřejmě bude sedět a co naopak vůbec.

15 komentářů:

  1. I love the post:)
    Have a nice day, dear!

    OdpovědětVymazat
  2. Tiež si myslím že produkt od Weleda je super, ale taktiež mi trocha vadí ta vôňa :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tolik produktů :O zaujalo mě to dětské máslo, používám totiž zvlášť bambucké máslo a občas kokosový olej :)

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat
  4. Mně na sprchových olejích Saloos vadí, že jsem pak až moc mastná a přijde mi, že neumyjí, spíš jen pokožku obalí. Čekala jsem od nich, že po smíchání s vodou vytvoří jakousi jemnou emulzi, takže v tomhle zklamání :( Ale mám ještě grepový a docela se na něj těším :)

    OdpovědětVymazat
  5. Alverde je moje oblíbená značka, ale peeling jsem od nich ještě nezkoušela. Díky za tip :) a jinak kokosový oleje.. no jo, to je klasika co nesmí doma chybět :)

    OdpovědětVymazat
  6. Sprchový olej od Saloos jsem měla a je výborný :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  7. V první řadě musím pochválit novou fotečku. Moc ti to na ní sluší. Nad Black Coconut jsem taky přemýšlela, ale když nevoní po kokosu, tak si raději koupím nějakou jinou vůni. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Ta lenochodí limitka od Balei byla boží:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  9. To dětské máslo jsem chtěla vyskoušet na moje holky :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Jee hezké, born to be lazy jsem měla taky a balzámek ještě mám

    OdpovědětVymazat
  11. Och, si ma zas navnadila teraz na bomby z Lushu, už dlho som žiadnu nemala. Moja obľúbená je Dragon´s egg

    OdpovědětVymazat
  12. Kokosový olej používám od jiné značky, ale taky na něj nedám dopustit :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  13. Nalákala jsi mě na ten sprchový olej od Saloos. Ten určitě vyzkouším :))

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  14. weledu mám tiež, mne tá vôňa až tak neprekáža, je síce pravda, že poznám oveľa voňavejšie produkty, ale dá sa zniesť. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Kuličku od Alverde mám také, ale jinou vůni a je moc příjemná. Sprchový olej musí být skvělý, já mám Erotika a je také božský :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat