sobota 14. dubna 2018

Úlovky ze sekáče

Krásný den přeji všem.

Konečně jsem se vzchopila a rozhodla se nafotit nějaké fotky do článků na blog. Občas mi to dá hodně velké úsilí, abych šla něco dělat.

Dnes bych se ráda věnovala sekci oblečení a ukázala vám, co nového jsem si nakoupila v obchodě zvaném second hand. Miluji sekáče a přijde mi, že jich objevuji čím dál více. Nedávno se mi naskytlo nahlédnout právě do jednoho sekáče, kolem kterého jsem chodila snad měsíc po cestě do práce a říkala si, že musím jednou vyjít dřív abych se tam stihla podívat. Vždy mě totiž velmi zaujalo pěkné oblečení na figurínách ve výloze.

Na sekáč je potřeba vyhranit si delší čas a velkou trpělivost. Ne vždy a ne všechny sekáče prodávají pěkné kousky. Například takový Textil House u nás ve městě prodává i kousky které už prochází značným stádiem rozkladu, kolikrát za cenu, která mi nepřijde adekvátní.
Nicméně se v sekáčích dají najít vskutku pěkné kousky oblečení o kterých byste neřekli, že byly nošeny.

Černá košile
Tato košile se mi líbí jak delším střihem, tak vyšitým vzorem na hrudníku. Materiálově je příjemná, dobře ušitá, není nikde ošoupaná ani vybledlá. Košile je značky Street One, o které jsem doposud nic neslyšela ale teď se dočetla, že jde o německou značku.
Cena: 50 Kč
Košile s krajkou
Velmi zajímavá košile, sice o dvě velikosti větší ale když si ji zastrčím, velikost není tolik znát. Lehce prosvítá, takže se pod ní bude hodit nejlépe nějaká ozdobná braletka nebo obyčejná tělová podprsenka. Na štítku má napsáno IZ Byer, což je značka, kterou neznám ale na internetu jsem ji dohledala. Na fotce se košile jeví jako sytě růžová, ve skutečnosti je fialovo-bordó.
Cena: 50 Kč
Košile alá selka
Ne každý tento styl miluje ale mě se košile v této barvě s proužky hrozně líbí a už mám doma podobou košili z H&M, kterou jsem nosila celé jaro, takže ji určitě unosím. Materiál je bavlna, takže o pohodlnosti, není třeba pochybovat. Na cedulce má napsánou Redoute, což je francouzská značka oblečení.
Cena: 50 Kč
Černý top s aplikací na ramenou
Jednobarevné topy se nikdy neztratí a mě tyto basic kousky v šatníku zrovna chybí. Jednoduchý, černý, lehký, vzdušný top ideální pod nějaký kardigan či blazer. N štítku má napsáno Yessica což patří pod obchod C&A.
Cena: 30 Kč
Černý top s krajkovou aplikací
Obyčejný černý top, který je jednoduchý a dá se dobře kombinovat. Značku Only zná asi každý z eshopů typu ZOOT aj.
Cena: 30 Kč
Stříbrná halenka
Zajímavý basic kousek oblečení, belgické značky Jbc o které jsem se dozvěděla až dnes, že existuje. Rukávy jsou 3/4 a vidím tuhle halenku ideální na jaro.
Cena:50 Kč
Šedý kardigan 
Tato mikina mě oslovila především střihem a kvalitou zpracování. Na štítku má značku Cecil, která prodává dost drahé ale kvalitou o dost lepší zboží. 
Cena: 60 Kč

Nakupování v sekáči mě baví z mnoha důvodů...
Stačí si uvědomit,na kolik by nás vyšlo šest podobných ale nových kousků při návštěvě nákupního centra.

Co jste si naposledy koupily vy?

10 komentářů:

  1. Super kousky, moc se mi líbí ten černý top :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám ráda nakupování v sekáči, je to fajn. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné úlovky. Do sekáčů chodím moc ráda, někdy se tam dají sehnat pěkné kousky a fakt za super cenu. Z těch tvých se mi nejvíce líbí košile s krajkou a ta pruhovaná košile, kterou jsi nazvala alá selka. :-))
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Nejvíc se mi líbí černá košile!

    OdpovědětVymazat
  5. Sekáče sú mojim obľúbeným miestom. V bežných obchodoch v poslednom čase nakupujem len nohavice, tie sa mi v sekáči ťažko hľadajú. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Musím říct, že se mi všechny kousky líbí. :) Ta černá košile by se mi hodila do sbírky:D. Žádnou zatím nevlastním a myslím, že stejně jako bílá je základní kousek v šatníku.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. Naozaj super úlovky aj ja rada chodím do sekáčov :D veľmi sa mi páči tá druhá a tretia košielka :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ta košile ála selka je krásná!! :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  9. To já dost často nakupuji na https://www.onlinesekac.cz/, což je takové tržiště s oblečením, kde se dají najít občas opravdu zajímavé kousky v super stavu a hlavně za super ceny. Nejsem moc fanynka fast fashion, takže je to pro mě skvělá alternativa.

    OdpovědětVymazat
  10. Já mám nejraději oblečení, které již někdo měl nebo je málo nošené. A to jen z důvodu, protože nerada zamořuji svět dalším oblečením a proto si raději koupím někde něco po někom než z obchodu oblečení nové. Jeden takový eshop second hand jsem našla teď nedávno... Jedná se o onlinesekac ...

    OdpovědětVymazat