čtvrtek 19. dubna 2018

Yves Rocher, Sexy Pulp ultra-volume mascara

Venku svítí sluníčko a konečně to vypadá, že už zima dala dlouhé sbohem. Já mám radost, neboť zimu opravdu nemusím. Jen co se změnil čas, tak mám najednou více energie, dříve vstávám a zkrátka už na mě zapůsobily první paprsky sluníčka.
Po nějaké době tu mám připravenou recenzi, ze sekce dekorativní kosmetiky. Produkt, který je sice hodně individuální u každého ale zato si zaslouží vám ho ukázat.
Jedná se o řasenku, kterou jsem dostala zdarma k nákupu, takže se jedná o hodně výhodný kup.

Řasenka - Yves Rocher, Sexy Pulp ultra-volume
Pro maximální objem řas.
Jedinečný kartáček perfektně každou jednotlivou řasu obalí. Jemně zkosená vlákna řasy obalí po celé délce, vaše řasy získají objem a váš pohled bude nezapomenutelně okouzlující.
Textura je obohacena o karnaubský vosk aniž by je zatěžoval.
Tak to byla úžasná slova z eshopu Yves Rocher...
Dekorativka Yves Rocher mě hodně obchází a doteď jsem neměla takovou touhu něco vlastnit. Dala bych zapříčinění tomu, v jaké cenovém rozpětí kosmetika stojí a taky mě jejich produkty prostě nikdy nelákaly.

Začala by nejdřív obalem, jelikož ne nadarmo se říká "obal prodává". Ten je z mého hlediska pěkný, poutavý, nápisy na něm drží a jen tak se neoškrábe. Působí na mě dobrým dojmem a nejeví se lacině, či přeplácaně. Zároveň velikostně je poměrně malá oproti ostatním, které vlastním, takže i skladná.
Dalším důležitým bodem je rozhodně kartáček. Ten má tvar přesýpacích hodin a ačkoliv mi podobný kartáček, který měla například řasenka Wonderfull lash od Rimmelu neseděl, tak tady u tohoto je to pravý opak. Kartáček má velmi husté štětinky a hodně u sebe, díky čemuž řasenka vůbec neslepuje a řasy krásně oddělí. To je věc, kterou mi dělá hodně řasenek a najít tu pravou mi dělá občas problém.
S kartáčkem se dobře líčí vrchní řasy, zato spodní jsou lehce problém, neboť se mi zdá být velikost kartáčku trošku problémem právě na to aby zachytil ty malinkaté řasy.
Velmi důležitou vlastností se hlásí konzistence samotné řasenky. Řadila bych jí k hustší konzistenci ale není suchá. Rozhodně není příliš tekutá, jak mi poslední dobou přijde u mnohých. 
Řasenka řasy příliš nezahustí, jen tak lehce ale zato celkem prodlouží a jako jedna z mála neslepuje. Nezaznamenala jsem ani to, že by se řasenka jakkoliv drolila, opadávala a odličuje se velmi dobře, stačí teplá voda a trošku oleje např. kokosového. Skutečně mě velmi překvapila, ačkoliv jsem ze začátku této značce dekorativky moc nedávala.
Cena řasenky: 399 Kč
                                                                           + neslepuje
                                                                           + dobře se odličuje
                                                                           + výdrž
                                                                           + hustší konzistence

                                                                            -cena
                                                                            - hůře se s ní líčí spodní řasy

Jakou teď používáte řasenku?

7 komentářů:

  1. Tyy jo, pěkné řasy dělá :) .. Yves Rocher mám ráda, ale dekorativku jsem ještě nezkoušela.. spíš sprcháče, tělová mléka atd.
    RIGHT HERE RIGHT NOW

    OdpovědětVymazat
  2. This is so inspiring!
    I love the post:)

    OdpovědětVymazat
  3. To je jak kdybych tu řasenku viděla před sebou. :) Znám ji moc dobře a měla jsem ji ráda.
    Nyní používám stále od Rimmelu rockin curves. Doufám, že se to tak píše...

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Já používám Lash sensational od Maybelline, ale musím uznat, že tahle dělá taky moc pěkné řasy. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Ten výsledek je vážně moc pěkný:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  6. Podle fotek vypadá krásně :) Ale to bude i tím, že Ty sama máš pěkné řasy :) Ty moje si rostou všemi směry, takže to vypadá, že mám někde řasy slepené a někdy žádné :D Což bohužel nebude chyba všech těch řasenek, co jsem zkusila, ale zkrátka fakt mými řasami :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba byste na svoje "zlobivé" řasy mohla vyzkoušet tento lifting řas, mohlo by to opravdu pomoci. Sama teď zvažuji, že bych to zkusila, ale z úplně jiného důvodu. Od doby, co nosím kontaktní čočky, tak nějak hůře snáším řasenky, ale ráda bych měla řasy alespoň nějak upravené. :) Zdeňka

      Vymazat