sobota 1. prosince 2018

Nákupy za listopad

Listopad máme u konce a já bych měla ukázat součet všeho co jsem si za toto období nakoupila. Přicházející vánoce mě nijak neovlivnili v menším nakupování pro sebe samotnou  a tak i přes to jsem si toho pro sebe nakoupila poměrně dost.
Vždycky si říkám, člověk si musí umět dopřát a to já mohu u sebe potvrdit, že naštěstí umím.

Dlouhou dobu mám v merku několik kosmetických věcí a tak jsem vzala lehkým útokem Notino a uskutečnila větší nákup. Navíc byla na notinu akce black friday, takže i něco bylo trošku zlevněné ale věřte, že ty velké slevy jsou spíše chytáky aby lidi nakupovali ale ve výsledku ty slevy nejsou až tak znatelné.

Po neustálém nakupování voňavek od značky Paco Rabanne jsem si řekla, že musím přesedlat na něco jiného. A tak se stalo. Ještě když jsem byla ve Španělsku, zaujalo mě toto nové SI od Armani. Nikdy jsem tuto značku ani žádný z jejich starších parfému nevyzkoušela a teď konečně mě oslovilo něco natolik, že jsem si jej pořídila.

Nebudu troškařit ani u péče o vlasy, která je pro mě velice důležitá a dávám jí větší váhu než jakékoliv jiné péči. Ačkoliv jsem víceméně přesedlala na přírodní kosmetiku, tak vím že s tou nikdy nedosáhnu vlasů jako od kadeřnice. Značku Kérastase chci vyzkoušet už nějaký ten pátek ale nevěděla jsem jaká řada by mým vlasům seděla nejlépe. Po přečtení veškerých recenzí, zhlédnutí nespočet videí mi vyšla tato řada jako nejideálnější pro moje vlasy. Jestli investice do těchto produktů stála za to, vám přiblížím určitě v nějaké recenzi.

Na notinu byla akce, že když si nakoupíte produkty Kérastase v určité částce, dostanete k nim ještě dárkovou krabičku s produkty nové řady Aura Botanica. Což zase vzhledem k cenám těchto produktů je tato akce výhodná. Obsahuje šampon, hydratační péči a olejovou mlhu na konečky. Tato řada je hydratační, takže se na mé dlouhé vlasy hodí.

Stylingové produkty téměř nepoužívám nebo spíš jsem žádný doposud ani neměla, kromě laku. Na tento Loreál Stylista spray jsem četla několik kladných recenzí a tak mě lákalo si jej koupit a vyzkoušet protože moje vlasy si často jen umyji šamponem, učešu ale nedám jim už nějaký určitý tvar aby vypadali jak bych si představovala.

Intimní kosmetika je také velmi důležitou péčí a mám náladu vyzkoušet něco pro mě jiného. Takže to vyhrála Ziaja, kterou si chválím hlavně co se týká pleťových krémů a krémů na ruce.

Bez báze si stíny už nedávám neboť bez ní se mi často stíny po několika hodinách slejí do tenké čárky, kdežto s bází mi vydrží krásné po celý den. Momentálně používám bázi od Urban Decay a upřímně bych si za její cenu představovala něco trvanlivějšího. Tentokrát jsem zvolila od Artdeco a jsem na ní velice zvědavá.

Trojice kokosáku z Dm mi přišla vhod, neboť kokosový olej používám často, na všechno a poměrně rychle ho spotřebuji. Poslední dobou ho přidávám do pleťových a vlasových masek, na vaření i když ne tolik. 
Abych nezapomněla, mám tu ještě něco z Vídně. Věci, které jsem u nás neviděla. Hlavně šampon Foamie je docela zajímavý, takže se těším až vám ho představím v nějaké recenzi.

Z dekorativky tady mám pouze tyto dva stíny od Essence kolekce Melted Chrome, které si vychvalovala jedna známá youtuberka. I mě se stíny líbí, jsou univerzální, dají se kombinovat a pigmetace je velmi dobrá a samozřejmě i dobrá cena.

Přejdu rovnou k oblečení a mám tady jedny boty z Deichmana. Jelikož poslední dobou ráda nosím šaty, tak si myslím, že by se tyhle botky k nim hodily. Navíc, kozačky žádné nemám.

A svetrů není nikdy dost. Ještě k tomu, když mi mamka v době kdy jsem tady nebyla, vzala téměř všechny lepší svetry a halenky, co jsem měla ve skříni. Tento béžový má na sobě navíc takové třpytečky.
A zakončím to jeanami, které jsou zkrátka důležitou věcí protože těch kalhot taky zrovna nemám moc. Tyto mám z Takko, stejně jako svetr a byli v akci.

To by bylo z nákupů vše a teď už toho opravdu zas tolik nebude protože musím konečně popřemýšlet spíš o dárcích pro blízké než pro mě.

6 komentářů:

  1. To jsou krásný nákupy Terez, ty džíny jsou úplně super! A Armani má super vůně! Tuhle Si ještě nemám ovoněnou, musím napravit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě zajímá ta báze od Artdeko , někdo ji chválí, někdo nadává, že brzy vysychá, asi ji budu muset prubnout :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Super nákupy, plno hezkých věcí sis pořídila :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé, ten falkonek od nové Sí je krásný :) sexy a elegantní.


    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Terko,
    pěkné nákupy. Já jsem si teď taky pořídila nějaké nové vůně. Byla jsem odvážná a vzala si i ty, které jsem nikdy neměla:-) Na Kerstse jsem se dívala a myslím, že po Vánocích si něco pořídím. Musím nejdřív zase trochu spotřebovat zásoby:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Tu červenou Si úplně miluju. Voní krásně, takže trošku doufám , že mě letos Ježíšek překvapí právě jí ;D

    OdpovědětVymazat