pátek 11. ledna 2019

❄Novinka Schwarzkopf #purecolor Baby Blond❄

Dnes mám pro vás přichystanou recenzi na barvu na vlasy.
Jedná se o novinku v drogeriích od značky Schwarzkopf.
U barev na vlasy příliš neexperimentuji a kupuji hlavně to, co mi vyhovuje dlouhodobě, což byla do poslední doby barva od Loreál, Casting Creme, kokosová pusinka. Hlavně mi vyhovovala proto, že mi vlasy vždy chytli dobrý odstín a nikdy mi tato barva neudělala žluté tóny.  Což právě mi už udělali i barvy, které stály majlant a akorát mi vlasy úplně vyžrali a udělali žluté, kuřecí odstíny na vlasech.

Po dlouhé době jsem si tedy řekla, zkusím něco nového a v Dmku mě zaujala nová řada barev od Schwarzkopf.
Brva slibuje hydrataci, dlouhotrvající barvu, která zesvětlí až o 4 odstíny, perfektní krytí šedin a úžasnou hebkost na dotek.
Charakteristiku u kosmetických produktů chce brát s nadhledem...
Balení obsahuje

  • Aplikační lahvičku
  • Barvící gel
  • Kondicionér
  • Pár rukavic
Já si vybrala odstín Baby Blond a děj se vůle Boží...

Barvicí gel v tubě otevřeme a nalijeme do aplikační lahvičky, ve které je vyvíječ. Pořádně proklepeme lahvičkou, abychom utvořili směs a můžeme aplikovat. 
Mě upřímně vyhovuje nejvíce produkty smíchat v mističce a pak štětcem nanášet. No, každému podle jeho gusta.
U mě je důležité především zakrýt odrosty, takže produktu ve výsledku nespotřebuji tolik. 
Barvu budu hodnotit kladně, opravdu mi udělala pěkný odstín bez žlutých tónů, což je pro mě nejdůležitější.
Hodilo mi to takový přírodní odstín blond barvy a to se mi líbí. Úplně nenávidím, když mi barva vlasy vyžere. Myslím si, že nebude tolik agresivní k vlasům jako jiné z drogerie. Nemám je tolik vysušené ale hrubé trochu jsou, takže hebkost tedy také moc ve výsledku znát nebyla.
Slibovaná hydratace, je asi něco aby nalákaly zákazníky něčím na obale, přitom z tou hydratací to je stejné jako se všemi barvami, co si budeme povídat.
Krytí šedin nemohu posoudit, neboť díky Bohu zatím žádné nemám. 

Barvu vám tedy mohu doporučit, neboť skutečně jsem s ní byla spokojená a pokud si nechodíte barvit vlasy ke kadeřnici, tak věřím, že vám udělá dobrou službu. Dávám jí plný počet protože v rámci sortimentu drogerie, jsou tyto barvy vážně povedené.
❄❄❄
Barvení doma někdo odsuzuje a já jsem toho názoru, že pokud chceme radikální změnu barvy, tak bych rozhodně neriskovala a neexperimentovala, neboť si barvením můžete skutečně na dlouhou dobu nenávratně zničit vlasy. Vidím to dnes a denně na ulici.
Pokud ovšem chcete jenom zesvětlit nebo naopak ztmavit o jeden, dva odstíny, myslím, že v takovém případě není potřeba návštěvy kadeřnice. 
Vlasy hlavně udržujte v dobré kondici, aby byli zdravé a dostatečně hydratované.


7 komentářů:

  1. Na tuto barvu mrknu Terez, jestli mají černou, vezmu jí :) Tobě blond moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to, že tahle brava patří k těm lepším, co se dají najít v drogerii :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem teď konečně objevila jednu barvu, která se mi moc líbí a je to přesně hnědá, kterou mám ráda :)

    OdpovědětVymazat
  4. Už teď cítím, že si budu muset poupravit barvu vlasů a právě taky zesvětluji. Nejspíš vyzkouším tuto barvu, nemám žádnou svou stálici a pořád hledám tu TOP a tato vypadá skvěle :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  5. Je to krásná barva. Já si taky vlasy barvím doma a všechno je v pohodě. Používám barvy od Herbatint. Je to takové přírodnější barvení, barvy nesmrdí a krásně kryjí. Jen se mi zdá, že všechny jejich odstíny jsou ve výsledku tmavší, což mi vůbec nevadí. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj,
    já jsem si léta barvila vlasy doma, vždy mi je barvila mamka nebo nějaká kamarádka. Pak jsem asi před šesti lety objevila moji kadeřnici a už by mě to ani nenapadlo. Barví mě fakt pěkně, pokud nosím zrovna hnědou, tak vypadá tak přirozeně, že není poznat, že není moje. Momentálně mám takovou načervenalou barvu, ale příští týden jdu zase do salonu a myslím, že je čas na změnu:-) Barvy z drogérky mi vlasy celkem zničily, jsou hodně agresivní. Nyní dávám přednost přelivům a jsem spokojená. Mamka ale třeba pořád jede v domácím barvení a je spokojená. Jinak blond se povedla, je taková přirozená:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat